- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
İyiyim nesliciğim, yazacak birşeyim olmadığından sadece günaydın diyorum, sizi unuttuğumu sanmayın diye
ne demek yok
mesela diyet yapıyormusun???
yüzme nasıl gidiyor???a.s.a.s.a.s.
yumuk monti amcam hakkında ne düşünüyorsun)
Diyet yapmıyorum özgeciğim zaten birşey yiyemiyorum, anca çorba yoğurt falan, yüzme hayatımda güzel giden tek aktivite, haftada 4 gün-çarşamba-perşembe-cumartesi-pazar yüzüyorum kaydirigubbakcemile2 herşeyi unutuyorum yüzerken-hayal kuruyorum-dua ediyorum, öyle işte fisfisfis
hoşgeldin liliş ablaŞenizŞenizözledik seni
çok yogunsun ablam maşallah
iyi tatiller olumunekankayizsmile
iyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte .
:teselli::teselli:Diyet yapmıyorum özgeciğim zaten birşey yiyemiyorum, anca çorba yoğurt falan, yüzme hayatımda güzel giden tek aktivite, haftada 4 gün-çarşamba-perşembe-cumartesi-pazar yüzüyorum kaydirigubbakcemile2 herşeyi unutuyorum yüzerken-hayal kuruyorum-dua ediyorum, öyle işte fisfisfis
yolun düşerse ankaraya beklerim ablam.bende seni canımm Şeniz
selam aebenimmm Şeniz
biraz yoğunum bu aralar canımm
bu arada balkonun çok güzel bayılldımm :asigim:
helede çileklerine bitttim yiyesim geldiii cokacimcoook
:teselli::teselli:
yolun düşerse ankaraya beklerim ablam.
:lepi:Şenizbir ayağım ankaradaa zaqtenn canımm
osman kesin orada kalacakk birgün mutlaka görüşeceğiz senleee olumunekankayizsmile
nazcım çok sevindim yeniden başlamana , otelde kilo almamış olman bile bir başarı şimdi tamamen başlarsın artık.kaydirigubbakcemile5yemekler çok güzeldeğildi nevracığım . onun için genellikle hep salata ve meyve tüketmeye çalıştım . otelde en çok kavun ve karpuz olunca benim monti 1 haftalağına gümledi malesef ama bugünden itibaren tekrar beşladım monti amcama
[ı]günaydın fıstıklar bende vereyim menümü
kahvaltı
3 dilim denge lıght
peynir,marul,salatalık
öğle
2 ad tavuk pirzola(ızgara)
bol salata,yoğurt
ara
1 nektari
3 kayısı
akşam
200 ml yağsız süt
1 avuç leblebi
gece
3 erik
10 ad kiraz
3 litre su
akşam iş çıkışı kuaföre gitmiştim boyaya,eve geç gideceğimden kurtarıcım leblebi ve sütle öğün yaptım ama gecede midem kazındı,o yüzden 2.defa ara yaptımyerimseniben[/ı]
[ımg]http://www.hotgraphics2u.com/myspace-graphics/images/comments/good_morning/prod_590_15755.gif[/ımg]
:lepi:Şeniz
bu arada günaydın millettt :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?