bende burdayım merak etmeyin kaydirigubbakcemile3arada yazıyom sonra çenesi düşük demeyin diye:1closedeyes:biraz dışarı çıktım alcaklarım vardı onları hallettim yeşil çayımı içtim çıkmadan yarım avuç fındık hüplettim gelincede bir yeşil elma,birde bu aralar suyu yeterince tüketmediğimi farkettim yarım litrelik şişelerden kendime ölçü belirledim sabahtan beri 3. şişeyi devirdim gözümün önünde olunca içiyorum çok severim suyu ama olmayınca unutuyorum yalnız wc nin yolları aşındı sabah beri:roflol:
bende burdayım merak etmeyin kaydirigubbakcemile3arada yazıyom sonra çenesi düşük demeyin diye:1closedeyes:biraz dışarı çıktım alcaklarım vardı onları hallettim yeşil çayımı içtim çıkmadan yarım avuç fındık hüplettim gelincede bir yeşil elma,birde bu aralar suyu yeterince tüketmediğimi farkettim yarım litrelik şişelerden kendime ölçü belirledim sabahtan beri 3. şişeyi devirdim gözümün önünde olunca içiyorum çok severim suyu ama olmayınca unutuyorum yalnız wc nin yolları aşındı sabah beri:roflol:
O TUVALET OLAYI YOKMU İNSANI MAF EDİYOR NEYSEKİ YAZ GELİYORDA RAHAT RAHAT SU İÇECEĞİZ YEŞİL ÇAY SÜPER BEN MANDALİNALISINI ÇOK SEVİYORUM MARKETE GİTTİĞİMDE UNUTMADAN ALAYIM
BİRDE BEN CORNFLAKES İLE ÇOK ZAYIFLAMIŞTIM ŞİMDİ YULAF ALDIM FELAKET KÖTÜ GELDİ BANA KÜTOM SEVİYORDU ONU ONA MI HEDİYE ETSEM ACABA:roflol::roflol::roflol:
ben günde rahatlıkla 3 litre su içiyorum bu yaz aylarında daha fazla oluyor. iş yerinede bir arkadaşım vardı. bana hep fil derdi nere gidiyor o kadar su diyordu. ben çok severim su içmeyi masamın üzerine 1,5 lt su şişemi doldurup koyuyorum . gördükçe aklıma geliyor ve su içiyorum.
ösgeem sen geri diyetemi başladım kuzum,
herkese slm nasılız fıstıklar özledim hepinizi valla,
küto aeben buluştunuzmu kıslar nasıl geçti ay ben gelemedimde haberimde yoktu off...
benim bugün yeme işim bitti bugünkü menümüde yazayım.
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
öğlen
1 porsiyon kadar tavuk döner
125 grm kadar yoğurt
yarım kepçe tavuk suyuyla yapılmış şehriye çorbası
akşam
1 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
yarım salatalık
beyaz peynir.
bugünüde 48 puanla kapatıyorum kızlar. yarın karbon hidrat diyetimin son günü olacak.
hoş geldin hayal allah geride kalanlara sabır versin canım ç........a.s.ösgeem sen geri diyetemi başladım kuzum,
küto aeben buluştunuzmu kıslar nasıl geçti ay ben gelemedimde haberimde yoktu off...
ösgeem sen geri diyetemi başladım kuzum,
Aaa bu arada aklıma geldi
aebenim püsküüte ve kalisteye yazdığın mesajları gördüm değer verip uğraştığın için teşekkürler:1hug:a.s.a.s.a.s.
inanılmaz duygulandım :asigim::asigim::asigim::asigim:
mesela aynı şeyi küto yaparmıydı hayır:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hayal asla:dilcikar::dilcikar:
canımsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?