BayılırımBence de , peki sen kendini daha çok beğenirmisin kilo verirsen
Sonra kıskançlık krizlerine giriyorlar bunada hazırlıklı olBak sana ne sorcam eşim bişi demiyo ama zayıf olsam daha çok beğenir dimi
Olsun yinede cok guzel canimCuma 75.4
Güncel 74.3
Fark 1.100 Gr
Düne göre sabitim ama
Gece 1 de yattım 3.30 da kalktım 4.30 da geri yattım 8 de kalktım 9.30 da geri uyudum 11.30 da kalktım uykumu alamadım ondan sanırımOlsun yinede cok guzel canim
Uyku etkilemistir o zaman yarin yeniden bakarsin canimGece 1 de yattım 3.30 da kalktım 4.30 da geri yattım 8 de kalktım 9.30 da geri uyudum 11.30 da kalktım uykumu alamadım ondan sanırım
Sonradan gördüm yazdığını ama işe yaramiyorsa bunu denemeli bence. Ben de 1.1 kilo verdirmisti tam düzgün yapamadığım halde. Bence işe yarayacak onda da.O süt detoksu yapıyor 1 günlük ama yine kurtarmıyor bencede kabak iyi fikir
Süt detoks yapıyorum canım şuan bakalım kabağı da denerim bir çözüm bulmam gerek çakılı kaldım moral 0 oluyor haliyle insanda yasamissin bilirsin durumuCanım aynı şeyi ben de yaşamıştım, 65 civarı bir kiloda yaklaşık bir ay takılmıştı. Sonunda dayanamayıp kabak detoksu yaptım 3 gün. Böylece tekrar vermeye başladım. Belki de bir detoks denemen gerekir. Normalde çok önerilmez ama durmuş kilolarda çözüm olabilir.
Ben bol giyiyorum canım bosbolSonra kıskançlık krizlerine giriyorlar bunada hazırlıklı ol
öyle deme kız :)Canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin ❤. Benim sonuç da öğleden sonra belli olacak. Suanlik iyi haberim yok size
Bugün süt yapicam yarın 3 gunduk kabağa geçeyim canım belki bir faydası dokunurO süt detoksu yapıyor 1 günlük ama yine kurtarmıyor bencede kabak iyi fikir
Canım aşılamanın başarısı çok düşük olumsuz olursa dahi kafana takacağım birşey değil. Sadece prosedür gereği doktorlar yapmak zorunda kalıyor saçma bulsalar dahi. Ultrasonda kist göründü o yüzden bu ay transfer iptal olabilir. Doktor kan sonuçlarına göre karar vereceğiz dediöyle deme kız :)
öğleden sonraya ne kaldı iyi haber için...
benimde foliküller felan iyi ama bakalım aşılama sonucu ne olcak
bizdede eşim istedi aşılamayı çok ikna etmeye çalıştım direk tüp diye ama edemedimCanım aşılamanın başarısı çok düşük olumsuz olursa dahi kafana takacağım birşey değil. Sadece prosedür gereği doktorlar yapmak zorunda kalıyor saçma bulsalar dahi. Ultrasonda kist göründü o yüzden bu ay transfer iptal olabilir. Doktor kan sonuçlarına göre karar vereceğiz dedi
Biliyorum canım benim de moralim çok bozulmuştu, üstüne üstlük listedeydim. Sağolsun arkadaşlar çok destek olmuştu, onların önerilerini de dikkate alınca aşmıştım o sorunu.Süt detoks yapıyorum canım şuan bakalım kabağı da denerim bir çözüm bulmam gerek çakılı kaldım moral 0 oluyor haliyle insanda yasamissin bilirsin durumu
Aşılama düşük ihtimal ama nasipte varsa bahanesi olur bir şey , kaç yıllık evlilik kaç yıldır olmuyo ben master yaptım bu konuda ,dokuz yılda aldım kucağımaCanım aşılamanın başarısı çok düşük olumsuz olursa dahi kafana takacağım birşey değil. Sadece prosedür gereği doktorlar yapmak zorunda kalıyor saçma bulsalar dahi. Ultrasonda kist göründü o yüzden bu ay transfer iptal olabilir. Doktor kan sonuçlarına göre karar vereceğiz dedi
Kızlar ikiniz de hayırlı haberler alın inşallah bu ay. Dualarımız sizinle.Canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin ❤. Benim sonuç da öğleden sonra belli olacak. Suanlik iyi haberim yok size
amin inşallah teşekkür ederimmmKızlar ikiniz de hayırlı haberler alın inşallah bu ay. Dualarımız sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?