Kiz Sen Kayseri'ye hangi ara döndün?Pazar dönüşü zirveye az kalmisken
Yürüyüş mekanın süperZirvedeyim
Ben ilk sayfaya bakmadan direk yazmışım size yani çok kararlıyım ordan anlayabilirsinizCanım ilk sayfada belirlenen spor puanları mevcut, yaptığın sporun ve puanını ordan bakarak hesaplayıp akşam menünü paylaştığında altına yazabilirsin
lise 3 teyken 65 kiloydum :)Sen cok eskilere gitmissin canim ama yinede basarabilirsin emin ol
Lise 2 de en son 58 kiloydum sonra 75 e kadar ciktim simdi 55 lerdeyim
Yazarsin yazarsinBen ilk sayfaya bakmadan direk yazmışım size yani çok kararlıyım ordan anlayabilirsiniz
Tüm kurallara uyarım ama haftada 50 mesaj yazabilir miyim bilmiyorum 3 çocuklu bir anneyim
ee sen böle bi yerdesi 7 kilo vermen normal bide bana bak sabahtan akşama kadar bilgisayarin başındayimZirvedeyim
52 kilo oldugunda genetik etkili degilmiydi :)))lise 3 teyken 65 kiloydum :)
18 yaşımdayken çikolata yemeyi biraktığımda 52 kiloydum.
kiloya takmiyordum..
19 yaşımda 70 kiloya çıktım.
ünvden mezun olduğumda 75 felandim..
69 a düştüm tekrar çıktım..;
evlendiğimde 76 kiloydum..
yahu kendim bildim bileli hep kiloluydum.
annem babam kilolu... genetikten mi bilmiyorum.
abim 130 kilo.
kocam 100 kilo
Ben 86
Guzel menu afiyet olsun canimselam kizlar bugun sabah:Menemen yanina 1 bardak yesilcay (ekmeksiz basardim)
öglen :birkase yogurt icine 2yk yulaf ve 1 elma uzerine de tarcin
aksam yemegi :menu hazir(100gr somon 1tampatates salata kabak corbasi) ekmeksiz gunu kapatagim ins 9000adim tamam sporda aksama
o kiloda kalsaydim ya.. sürekli msnde takılıyordum o zamanda annem galkkk soğan doğraaa dediği biliyorum52 kilo oldugunda genetik etkili degilmiydi :)))
Ablam 100 ,kardesim 106 kiloyu gordu ,babam 95 ,annem 85 ,erkek kardesim 90 kiloyu gordu
Simdi ben en fazla 75 i gordum genetik diye üzerine kilo mu almaya devam etseydim
75 de kendimi begenmedim boyda kisa olunca gobegim cok rahatsiz ediyordu bacaklarim bile nasil kalindi
Konu istediginii yemekse yine istedigimi yiyorum ama dengeliyorum
Istersen o kiloya donebilirsin 52 olmasa bile oncelikle hedefin 7 li rakamlari gormek olsuno kiloda kalsaydim ya.. sürekli msnde takılıyordum o zamanda annem galkkk soğan doğraaa dediği biliyorum
Yulafi nerden alıyorsunuz?selam kizlar bugun sabah:Menemen yanina 1 bardak yesilcay (ekmeksiz basardim)
öglen :birkase yogurt icine 2yk yulaf ve 1 elma uzerine de tarcin
aksam yemegi :menu hazir(100gr somon 1tampatates salata kabak corbasi) ekmeksiz gunu kapatagim ins 9000adim tamam sporda aksama
Sok da satılıyor canim buyuk marketlerde de vardirYulafi nerden alıyorsunuz?
Şimdiye kadar hiç kullanmadım ama artık şimdi kullanmak istiyorum
Kabagin uzerine pul biber ,karabiber dokebilirsin canim oyle daha rahat yersinsonngulen şekerim kabak detoks yapıyorum ama öğlen ki haşlama yi sevmedim 10 kaşık zorla yedim bazılarını ısıtmadan yutarak tost makinesinde ızgara usulü yapsam olurmu gene yogurtlayip kabagida hiç sevmem kızartma dışında onuda uzun zamandır yemedim çünkü
Onuda denedim canım yok olmadi midem almadı yani 10 yemek kaşığı zor yedim çoktu zaten yarışı atıldı diyebilirim akşama ızgara deniyim böyle haşlama ile yapamayacagimKabagin uzerine pul biber ,karabiber dokebilirsin canim oyle daha rahat yersin
Izgarada olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?