- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Cocuklarin kacyasinda canım benim en küçüğü 1bucuk yasında ben yaziyosam sende yazarsinBen ilk sayfaya bakmadan direk yazmışım size yani çok kararlıyım ordan anlayabilirsiniz
Tüm kurallara uyarım ama haftada 50 mesaj yazabilir miyim bilmiyorum 3 çocuklu bir anneyim
Canım ben bikackere firinposetinde yaptım o kadar güzel oldu ki 2tabak.yedim zerdeçal,köri,karabiber,nane pul biber az zeytinyağ poşete koy fırına at çok lezzetli oldu istersen sarimsakta koy yada sarımsaklı yoğurtla ye@snglmlk şekerim kabak detoks yapıyorum ama öğlen ki haşlama yi sevmedim 10 kaşık zorla yedim bazılarını ısıtmadan yutarak tost makinesinde ızgara usulü yapsam olurmu gene yogurtlayip kabagida hiç sevmem kızartma dışında onuda uzun zamandır yemedim çünkü
Kabak detoks yağ konulmuyor diye biliyorum ama yanlis mi yaptım :)Canım ben bikackere firinposetinde yaptım o kadar güzel oldu ki 2tabak.yedim zerdeçal,köri,karabiber,nane pul biber az zeytinyağ poşete koy fırına at çok lezzetli oldu istersen sarimsakta koy yada sarımsaklı yoğurtla ye
Kız ben yedim kiii kabak benim için degerli az zeytinyağ damlat bisey olmaz AllahimyaaaKabak detoks yağ konulmuyor diye biliyorum ama yanlis mi yaptım :)
Tmm canım öğle deniyim yoksa içim almıyor sevmiyorum kabağı çünkü :)Kız ben yedim kiii kabak benim için degerli az zeytinyağ damlat bisey olmaz Allahimyaaa
Dene gercekten cok guzel oldu kurunane koy yaparken hic su koyma kendi suyunla pissinTmm canım öğle deniyim yoksa içim almıyor sevmiyorum kabağı çünkü :)
yazmamisimGuzel menu afiyet olsun canim
Yemek saatlerini yazabilir misin yarin ki menunde
Tmm canım deniyecegim umarım güzel olurda 3 gün zorlanmamDene gercekten cok guzel oldu kurunane koy yaparken hic su koyma kendi suyunla pissin
Ben koye gittim iki gunlugune sonra dondum cima gunuKiz Sen Kayseri'ye hangi ara döndün?
4 cocuklu bir anneyim hemde hepsi erkek iki ayakli yuruyen öğütme ve dağıtma makinasi gibiler ben yazabiliyorsam sende yazabilirsinBen ilk sayfaya bakmadan direk yazmışım size yani çok kararlıyım ordan anlayabilirsiniz
Tüm kurallara uyarım ama haftada 50 mesaj yazabilir miyim bilmiyorum 3 çocuklu bir anneyim
Kız bir oradasın bir burdaBen koye gittim iki gunlugune sonra dondum cima gunu
Normalde yolum düz ama ben tirmanmayi seviyorum yolu uzatmayi seviyorum arabayi esime verdim malzemeleri onla yollayip ben yuruyerek geldimee sen böle bi yerdesi 7 kilo vermen normal bide bana bak sabahtan akşama kadar bilgisayarin başındayim
Yok henuz gidemedim aslinda bugun gidecektik ama girumcemgil henuz yaylaya cikmamis onlar yaylaya cikinca biz gidecez insaAllahKız bir oradasın bir burda
En son Adana da hatırlıyorum seni
Giresun a bi gidemedin demi?
Pilates le başlayayım önce bakalım, narin bunyeme birden yuklenmiyimCanım kardio yerine tempolu yürüyüş yada leslie boosted falan yapsan
Hakkat lili4 cocuklu bir anneyim hemde hepsi erkek iki ayakli yuruyen öğütme ve dağıtma makinasi gibiler ben yazabiliyorsam sende yazabilirsin
Fenami isdeKayseri'ye gelsem.seni elimle koymuş.gibi bulacam
Ahh ahh isde yapiyoz birseylerHakkat lili
Sen 5 erkeğe nasıl yemek yetiştiriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?