Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Napican onları karıştıracak misin
Bacim ben patlicani yemeklim gibi kızartıyorum sonta domatesi soyuyorum dogruyirum biberide dograyip kizartiyorum oyke koyuyorum dolaba kosimda et yada kiymayi pisirip icine katiyorum salca falan katmiyorum sadece pul biber 10 dk pisiyir bitti

Harikasın canım son olarak rapor hazırlıycam son raporumda ilk 5 te ol tamammı

gözüm kapalı bi şekilde 60 kiloya düşmeye yemin ettim.

Gözünü aç yemin et, karşında sosislileri görünce yemini unutuyosun

Canım bende kendimi kilolu bulduğum zamanlar hayatta foto çektirmem sinir olurum
Artık bol bol çektiriyorum 10 kilo verdikten sonra

Güzel başladın canım afiyet olsun hep böyle güzel devam et

Bende ilk defa spagetti yaptım çok güzel oldu akşam tavuğun yanında yiycem

Bacim ben patlicani yemeklim gibi kızartıyorum sonta domatesi soyuyorum dogruyirum biberide dograyip kizartiyorum oyke koyuyorum dolaba kosimda et yada kiymayi pisirip icine katiyorum salca falan katmiyorum sadece pul biber 10 dk pisiyir bitti

Heralde 3 patlıcanı 7 sene önceydi kızartmıştım en fazla patates kızartıyordum artık onuda kestim sadece baharatlı fırında
8 kilo patlıcan mı kızartıcan sonra onu neyde kullanıcan. Patlıcan çok yağ çekiyot ya hep fırında köz gibi yapıyorum

Şimdiden afiyet olsun benden başka patlıcan seven yok

Noww 8 kilo patlican degil 20 kilo patlican 8 kilo olan domates 3 kilo olan biber bu yaptigim bizim yemeklik olarak yediğimiz bir hazirlik et ile pisen ve suan yapiyoruz esimle almasaydik uola cikarmisiz bugun gorumcemle konustukda hazir olunca yola cikicaz insaAllah

Iyi geceler bildirim cuma mı yapılıyor?
Hoşgeldiniz Cuma ve pazartesi Kontrol amaçlı
ben avokadoya yağ dökmüyorum
üstüne 1 salatalık ve tuzsuz peynir doğruyorum
yarım limon sıkıyorum enfes
Aramızda ağzının tadını bilenler var afiyet olsub
Gunaydin sabah tartida 64 100 gordum şok oldummDaha dun 62 100 dum
bende artıydım bugün dün o kadar dikkat ettiğim halde
Uzuntuden uzerine pattis kizartmasi yedim
O üzüntüyü ben sabah tahin helvasını bitirerek attım Sonrası pişmanlık tabiki
Sen sabah wc sonrasi iç çamaşırıyla tartilmiyormusun ne kıyafeti saç tokasini bile çıkarıyorlar gerçi dün kıyafetle tartildiysan bugünde öyle tartilman lazım kıyafette tartıda fark gösteriyor
Bende pijamamla tartılıyorum soyunmak hiç aklıma gelmedi
Eski toprak işte bir dirhem et bin ayıp örter diyor
günaydınnnnn
ben geldim
Hoşgeldin canım
baskülüm geldi
bugün ölçtüm
76.55
doğru tartıyor çünki bizimkilerde tek tek denedi
Çok sevindim çok kısa zamanda çok iyi yol alacaksın eminim
Ne maharetler varmış Lilimi biliyoruz da onunla kıyas yapmıyorduk atom karıncamız diye bizde marketten bolca dondurulmuş alıyoruz
Sarmanın dolmanın bir sıkıntısı yokki ? Gayette güzel bir öğün pirinçli de olsa problem değil
Afiyet olsun canım
Bence patates yemeği daha sıkıntılı
Sarma yağ ve tuz çok çeker bildiğim kadarı ile sıkıntılıdır bu açıdan
Abla bunlar bişey bilmirler bilmirler
gülümsem afiyet olsun sana yine de çok tercih etme tatlım
canım bende spor antrenörüyüm
Sen harika bir spor antrenörüsün Bayılıyorum sana
Merhaba kızlar 80 kilo ile diyet serüvenim bugün itibarı ile başladı
Yardımlarınızı bekliyorum
Hayırlı olsun tatlım elimizden geldiğince bol bol yorum yaparız canım
Hayırlı olsun gitsin kilolar
Menünü çok beğendim afiyet olsun
Yulafi nerden alıyorsunuz?
Şimdiye kadar hiç kullanmadım ama artık şimdi kullanmak istiyorum
Olmayan market görmedim İstanbulda her yerde var canım
4 cocuklu bir anneyim hemde hepsi erkek iki ayakli yuruyen öğütme ve dağıtma makinasi gibiler ben yazabiliyorsam sende yazabilirsin
Sen kuzum insanüstü bir şeysin seninle kimse aşık atamaz bence Senin kadar olmasa da yazsın mutlaka tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…