İnanırmısın ekmek yemiyor zorla kahvaltıda yarım dilim yer. Simit olunca bide tost yada hamburger yer yoksa ekmek yemez. Cips yer tatlı ve çikolata çok yer. Oda mahvetti işte. Alerjisi var normalde yedirmiyoruz evde benim yaptığım çikolata ve cipsleri anında tüketiyor gizlidenMasallah kizina boyu uzun gorunuyor cok kilosuda yok
Bende de bacaklar sorun bazi arkadaslar ekmegin sebep oldugunu söylüyorlar
Maşallahhh boyunaHangi diyet sana iyi geliyorsa onu uygula canım bence
Yok kızzzzzzzz
Hımmm benim kızım da 2007 şubat doğumlu şuanda 1.73 boy 54 kilo
Hayyyy diliniiiKendimi kisa hissetim yine
çikolatalı süt mu?6.30da nap biliyomusun 500ml çikolatalı sutler var form al ise gidiyosan yolda falan icebilirsin mesela hem tok tutuyor,oglendede nevarsa aksami hafif geçir
Kiz yapamiyosan alternatif olarak dedim hizli cikiyosançikolatalı süt mu?
normal kahvaltı olmaz mi
2007 doğumlu 1,73 ben1.73 boy mu olur yaa
Yalnız değilsinKendimi kisa hissetim yine
eskiden 5:30 ta kalkar direk kahvalti yapardim şimdi onu da yapamiyorumKiz yapamiyosan alternatif olarak dedim hizli cikiyosan
Usengec oldugun için dedim zaten sut ic diyeeskiden 5:30 ta kalkar direk kahvalti yapardim şimdi onu da yapamiyorum
herşey artık zor geliyor çok aşiri üşengeçimm
bu kızın mı:)Ben 18 yaşında 50 kg idim, 1994 te doğuma girmeden tarttılar 65 tim, benim küçük kız meyilli babamızdan iri yapılı kemikli ona çekti ondan korkuyorum. Görümcem zayıf ama kalça 100 kg kalçası ona çeker diye korkuyorum.. Ufaklığımın kolları ve totosu az gitse iyi yaniiEki Görüntüle 2674352
Bende kısa olduğumdan artık herkes uzun geliyor biri gelip aynı boydayız dese bile uzun görüyorum ben yineKendimi kisa hissetim yine
Evet ufaklığımbu kızın mı:)
Yarabbimmmm sana geliyorumBende kısa olduğumdan artık herkes uzun geliyor biri gelip aynı boydayız dese bile uzun görüyorum ben yine
Maşallah ne cici kızların varmışBuda büyük kızım yoga yaparken ☺Eki Görüntüle 2674376
Zayıfladıkça sporla.duzelmedimi, kaç sezeryan yaptın birde canimO sezeryan göbeği bendede var ve sarktı asiri.
En son ben ameliyatla kestirip arttiricam gibi geliyor esimle sürekli konuşuyoruz bakalım :)
Baklava hiç canım.cekmes ama damla.cikolatali bir kurabiye beni benden alırTatlıları baklavaları hele hele katmeri görünce dibim düşüyor ama ben senin tadını zaten biliyorum yersem vücuduma ihanet etmiş olurum ve yersem perişan oluyorum pişman ediyorsun beni o yüzden seni yemiyecegim diyorum telkin ediyorum kendimi ve hep başardım yani sende yapabilirsin
Maşallah benim de iki kızım var ama daha çok küçükler büyük kızım spora yogaya çok meraklı şimdi anneannesinin yanında spora başladığımı duyunca anne bensiz başlamışsın dedi o gelince de onunla devam ederiz artık..Buda büyük kızım yoga yaparken ☺Eki Görüntüle 2674376
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?