Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İçinde varmış annem ablamada hep öyle derdi öyle de çıktı hala bişi yapmaz evine gidince delirir annem

İçinde varmış annem ablamada hep öyle derdi öyle de çıktı hala bişi yapmaz evine gidince delirir annem
Ben haftaiçi çalışıyorm c. Tesi anca genel temizlik yapıyorm ama bitince anneme çıkarım yardıma ihtitacı varmı diye
Geçmişi getiremem düzeltemem ama elimden geldiğinde telafi ederim..
Yaşım oldu 31 işten bazen yorgn geliyorm başm ağrırıyor bazen stresli bir ortamda çalışıyorm ağladığım bile oluyor, bu yaşmda gelir başımda bekler.. Ay annelerin hakkı ödenmez beee

Simit tarhana şeker orucunda yeniyormu ben pek bilmiyorum da

Bugün bende buna bakmıştım bende basen kalça sorunu var ben yarın ona basliycam ins Allah takibe aldim bugün

İcimden sevinç cigliklari attım ins.Allah benim kızda senin gibi olur ben gorurumuyum acaba o bal dök yala evini ömrüm Yeter mi gözüm.acik gider hergun seni yetiştiren ananın saçına s... Derler.diyorum

İcimden sevinç cigliklari attım ins.Allah benim kızda senin gibi olur ben gorurumuyum acaba o bal dök yala evini ömrüm Yeter mi gözüm.acik gider hergun seni yetiştiren ananın saçına s... Derler.diyorum
Hahahahhaa gör bak diyeceksin..
Şaşıracaksın... Cnkü sorumsuz anne değilsiniz.. Sorumlu olan anneler kızına iş değil ama sorumlu olmayı öğretiyorsa diğeri gelir.. Babam beni güçlü annem sorumlu yetiştirdi.. Ahanda şimdi annemin işini beğenmiyorum annemde çıldırıyor şimdi beni beğenmez oldun, kurtlar kocayınca çakallara maskara olurmş diyor

İnanırım ablamın kizida öyleydi yer içer köşeye çekilirdi şimdi annesinin yaptığı işi begenmiyor ama işki zamanında anasinada yapsaydı valla ablam derdi gittigi gün geri getirirler damada demiş benim kızım yer içer köşeye çekilir iş yapmaz bu konuda gelip bana şikayet etme benim kızım bu kabul ediyorsan böyle ama evlenmeden keşke bende o günleri görsem ins Allah görürüm bakalım

Bir an annemi gördm
Eşime annem aynılarını demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…