Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar
Ayy sizi çok özledim
Kaç saattir aklım sizde kaldı
Boş oda vardı ıvır zıvır orayı düzenledik biraz boyuycaz
Oyuncak filan .
Ya varya Allah bana akıl fikir versin.
Oda dolusu eşya işin içinden çıkmak ne mümkün.

Düğüne geldik ama kir dugunu eylul bahcede gezdi kimseler yok sonradan insanlar çoğalmaya baslasi haydeeee dedim gidelim kimde nevar belli değil zarfa koyduk verdik ellerine dugun başlamadan kaçtık
Bugün benim 3 yıl önceki ev sahibimin oğlunun düğünü vardı ama gitmedim hiç gerek yok bu arada sitede 2 blokta vaka varmış bugün sağlık görevlisi ve polis girerken gördüm komşulara sordum C ve A blokta vaka var dediler şok oldum

canim eline sağlık.
Yeni görevinde başarılar diliyorum.
Hayırlı olsun.
Ben bugün 5 saat temizlik yaptım oluyorum yorgunluktan daha yeni oturdum.
Spor olarak say sayma farketmez.
Yan oda bitsin.
Hafta içi spor da daha aktif olurum inşallah.
Ölçülerimi de yarın alırım unutmazsam zaten daha önce 2 kez almıştım.
ya Ben niye şöyle bir çocuk olamadim.
Ana evinde de koca evinde de hep aynı.
Tatilde de aynı..
Ben pıtı pıtı hepsini yapıyorum eve geldim mi ikinci gün dinlenmişsindir misafirlik bir gün yeter diyip kaldırır hep beni gençlik falan hak getire
ha ha Ic Anadolu işte aynı kader
İçinde varmış annem ablamada hep öyle derdi öyle de çıktı hala bişi yapmaz evine gidince delirir annem
Ablanın burcu ne?

Ben de evdeyken pek yapmazdım simdi kendi evimde yapıyorum önceki yıllara üzülüyorum

İyi akşamlar
Kaptanım Zipzip- kalori miktarına uydum fazlasıyla
Spor olarak
45dk Leslie 180p 3000 adım 45p toplam 225p
N Nidsalii

Eklentiler

• 2DE82C49-C48D-4C49-89E1-3967EC8DD0FC.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 7CC77899-EA86-44C3-86F5-0F169302FF54.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 17
  • 2E27F5B8-6EAF-4443-B804-95D1202F846A.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 20
Şahanesiniz. . bende bu egzersizleri istiyordum. Şimdiye kadar yürüyüş yapıyordum. Ortalama 1 saat. Ama şindi egzersizleride hayatıma yavaş yavaş katmalıyım. . Bugünkü menüm ise kaçamak günümdü. Dolma, mercimekli köfte ve kek vardı. Yarın tam gaz devam. İNŞALLAH

Ah ah annelerin hakkı ödenmez işte ben 35 yasındayım hala bana hizmet etmeye çalışır annem ilerde ben annemin bana yaptıklarını ben anneme yapabilecek miyim dıye düşünüyorum

İyi akşamlar
Kaptanım Zipzip- kalori miktarına uydum ❤❤❤fazlasıyla
Spor olarak
45dk Leslie 180p 3000 adım 45p toplam 225p
N Nidsalii
super canim....1.takima gününü gösterecez.
Alerjin geçti mi?
Nasıl oldun?
Ödül günü mü yaptın?
Afiyet olsun.

Ah ah annelerin hakkı ödenmez işte ben 35 yasındayım hala bana hizmet etmeye çalışır annem ilerde ben annemin bana yaptıklarını ben anneme yapabilecek miyim dıye düşünüyorum
Benim annem tembel galiba
Her yerde ben ona çalışırım
Hiç de memnun olmaz hep şikayet
Hatta geçen yaz kendimi paraladim
Bana dediki bir gün yemek yapsam 3 gün yerim.Bir gün ev süpürsem bir hafta otururum.
Yani demek istiyorki yapıyorsan kendine çok da tın

Oooohhh sefan olsun

Bizimkinde aşırı Bi temizlik var hem bize yaptırır Hem yaptığımızın üzerinden tekrar kendi yaparablamda Bi gün yapar (Terazi burcu) baktı diğer gün aynı artık bıraktı Ama gitmiyorda şimdi bana sardı sende aynı olacaksın diye Bu zamanlarımıza şükür onlar sağlıklı olsunda bunlar tadı tuzu kalıyor

Annen çok tatlıymış selam söyle biz de arefe günleri sarma sarmak için otururduk annem kız kardeşim ben. Kardeşim ayy benim belim ağridi der kalkardı sonra annem oof canım sıkıldı der kalkardı. Bir ben kalır bütün yaprakları sarardım. Misafirler çok güzel olmuş dediğinde annem hemen üzerine alınırdi sanki kendi sarıyor gibi

Menü vereyim.
Sabahtan saat 13.00 e kadar 2 bardak şekersiz çay. 13.00 1 kase çorba, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim karpuz, 1 dilim ekmek yedim. (Çünkü kızartma ve makarna vardı onları almadım)
14.15 sade soda
15.00 türk kahvesi
17.30 bulgur pilavı 1 tabak, 1 tabak da taze fasulye, 1 kase salata yemek arkasından da dondurma
1 saat yürüyüş 150 puan N Nidsalii Zipzip- suyu sayamadim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…