Tmm sabah alayim canım hemde resim cekileyim öncesi sonrasıÖlçüyüde al ölçüyü
Bugün benim 3 yıl önceki ev sahibimin oğlunun düğünü vardı ama gitmedim hiç gerek yok bu arada sitede 2 blokta vaka varmış bugün sağlık görevlisi ve polis girerken gördüm komşulara sordum C ve A blokta vaka var dediler şok oldumDüğüne geldik ama kir dugunu eylul bahcede gezdi kimseler yok sonradan insanlar çoğalmaya baslasi haydeeee dedim gidelim kimde nevar belli değil zarfa koyduk verdik ellerine dugun başlamadan kaçtık
Gozun aydın kaptanim ablan gelmiş selam söyleAblam ve kedilerle oturuyorum cok bakamiyorum kizlar yarin gunduz daha cok aktif olurum
canim eline sağlık.@sportie ablacım izne ayrıldığı için bugünden itibaren spor puanlarını ben tutacağım
Grup sonuçlarınıda haftalık yapalım diye karar vermişken artık kilo yanında spor puanlarınıda bakacağız yenilenlerede ceza olacakherkes yavaştan spora başlamalı artık kilolar güzel güzel verildi artık hedefler daha da ileri alındı yavaş yavaşta incelmeye başlayıp fitleşelim herkes kendi sporunu yapabilir Ama isteyenler olursa küçük Bi kaç fikir vereyim diyorum yaparım diyen olursa haftalık videolar atar program yaparız
Genel sporlar bakarsak leslie ve yürüyüş var hedeflerde bel inceltme karın gitsin gibilerde vardı
1.
Eki Görüntüle 2675844
2.Eki Görüntüle 2675845
3. Eki Görüntüle 2675846
4. Eki Görüntüle 2675848
En kolaydan en zora kadar karın egzersizleri bu 4 videodan birini kendi kondisyonunuza göre seçerek yapılan sporların yanına bölgesel olarak ekleyelim eklemek isteyenlere her hafta bütün bölgeler içinde videolar eklerim çok güzel incelmeler alacağımıza eminim
4 Eylül hedeflerin yanına yarından itibaren ölçüleride alalım bence sporlarıda artık düzene oturtalım 4 Eylül de tekrar ölçüleri aldığımızda farkı çok net göreceğizölçüler konusunda da hemfikir olursak alıp beni etiketleyebilirsiniz hepsini özenle tutacağım sonra hep birlikte toplu Bir rapor tutarız
Bugünden itibaren sporları bekliyorum etiketlemeyi unutmayın etiketlenmeyince gözden kaçırabilirimHaydi fit olmaya
Zipzip- Felicio @leydii18 @PAPATYAM @hasbeenandgone @Bonus @selensu82 sudem34 @donashippo @Visneli_Turtam @Mayamca @Hedef 55 kilo @yet07 @sudal @Bal0ncuk @Burcuelif26 Orjinalisim @Lili 38 @Eliff Eylull @retro_hippo @gizemlicadiii Gulumse24 @Kmsl Hnd @safsular asysss @Yarenzzzz @snglmlk @Tesnim1989
Herkesi etiketledim sanırım
ya Ben niye şöyle bir çocuk olamadim.Yaaaa hahahhahaha ayyyy bende öyleydim
Anne evinde
Evlendikten sonra dönüp bakıyorumda bu benmiyim diyorum
Hele üniv gidince tatike memlekete geldiğimde içtiğim su bardağını kaldırmazdm
Ayyy anammm benim ya ne çekmiş
ha ha Ic Anadolu işte aynı kaderBen pıtı pıtı hepsini yapıyorum eve geldim mi ikinci gün dinlenmişsindir misafirlik bir gün yeter diyip kaldırır hep beni gençlik falan hak getire
Ablanın burcu ne?İçinde varmış annem ablamada hep öyle derdi öyle de çıktı hala bişi yapmaz evine gidince delirir annem
Kiz takim listesi degilki buu kendi kendimize yarisma
Kedi miiiAblam ve kedilerle oturuyorum cok bakamiyorum kizlar yarin gunduz daha cok aktif olurum
Ben de evdeyken pek yapmazdım simdi kendi evimde yapıyorum önceki yıllara üzülüyorumBen babamın kızıyım annem derdi evlenince beni rezil edecek anası birşey öğretmedi diyecekker evi kokacak bilmem ne
Babam rahat bırak kızı derdi
Şimdi tam bir temizlik hastasıym evim bal dök yala... İnsan yapmasada annesini örnek alıyormuş ama annemede yapmadğm zamanlara üzülüyorm.. Şimdi başım ağırsa ah desem annem başımda kıyamam.. Keşke bende ona zamanında yapsaymşm
Şahanesiniz.@sportie ablacım izne ayrıldığı için bugünden itibaren spor puanlarını ben tutacağım
Grup sonuçlarınıda haftalık yapalım diye karar vermişken artık kilo yanında spor puanlarınıda bakacağız yenilenlerede ceza olacakherkes yavaştan spora başlamalı artık kilolar güzel güzel verildi artık hedefler daha da ileri alındı yavaş yavaşta incelmeye başlayıp fitleşelim herkes kendi sporunu yapabilir Ama isteyenler olursa küçük Bi kaç fikir vereyim diyorum yaparım diyen olursa haftalık videolar atar program yaparız
Genel sporlar bakarsak leslie ve yürüyüş var hedeflerde bel inceltme karın gitsin gibilerde vardı
1.
Eki Görüntüle 2675844
2.Eki Görüntüle 2675845
3. Eki Görüntüle 2675846
4. Eki Görüntüle 2675848
En kolaydan en zora kadar karın egzersizleri bu 4 videodan birini kendi kondisyonunuza göre seçerek yapılan sporların yanına bölgesel olarak ekleyelim eklemek isteyenlere her hafta bütün bölgeler içinde videolar eklerim çok güzel incelmeler alacağımıza eminim
4 Eylül hedeflerin yanına yarından itibaren ölçüleride alalım bence sporlarıda artık düzene oturtalım 4 Eylül de tekrar ölçüleri aldığımızda farkı çok net göreceğizölçüler konusunda da hemfikir olursak alıp beni etiketleyebilirsiniz hepsini özenle tutacağım sonra hep birlikte toplu Bir rapor tutarız
Bugünden itibaren sporları bekliyorum etiketlemeyi unutmayın etiketlenmeyince gözden kaçırabilirimHaydi fit olmaya
Zipzip- Felicio @leydii18 @PAPATYAM @hasbeenandgone @Bonus @selensu82 sudem34 @donashippo @Visneli_Turtam @Mayamca @Hedef 55 kilo @yet07 @sudal @Bal0ncuk @Burcuelif26 Orjinalisim @Lili 38 @Eliff Eylull @retro_hippo @gizemlicadiii Gulumse24 @Kmsl Hnd @safsular asysss @Yarenzzzz @snglmlk @Tesnim1989
Herkesi etiketledim sanırım
Ah ah annelerin hakkı ödenmez işte ben 35 yasındayım hala bana hizmet etmeye çalışır annem ilerde ben annemin bana yaptıklarını ben anneme yapabilecek miyim dıye düşünüyorumBen haftaiçi çalışıyorm c. Tesi anca genel temizlik yapıyorm ama bitince anneme çıkarım yardıma ihtitacı varmı diye
Geçmişi getiremem düzeltemem ama elimden geldiğinde telafi ederim..
Yaşım oldu 31 işten bazen yorgn geliyorm başm ağrırıyor bazen stresli bir ortamda çalışıyorm ağladığım bile oluyor, bu yaşmda gelir başımda bekler.. Ay annelerin hakkı ödenmez beee
super canim....1.takima gününü gösterecez.
Ödül günü mü yaptın?Şahanesiniz.. bende bu egzersizleri istiyordum. Şimdiye kadar yürüyüş yapıyordum. Ortalama 1 saat. Ama şindi egzersizleride hayatıma yavaş yavaş katmalıyım. . Bugünkü menüm ise kaçamak günümdü. Dolma, mercimekli köfte ve kek vardı. Yarın tam gaz devam. İNŞALLAH
Eevvveeeetttt.super canim....1.takima gününü gösterecez.
Alerjin geçti mi?
Nasıl oldun?
Ödül günü mü yaptın?
Afiyet olsun.
Benim annem tembel galibaAh ah annelerin hakkı ödenmez işte ben 35 yasındayım hala bana hizmet etmeye çalışır annem ilerde ben annemin bana yaptıklarını ben anneme yapabilecek miyim dıye düşünüyorum
Youtubedan video adını yazınca rahatça bulursunuzBu videoları nasıl görüntüleyeceğiz.??
Oooohhh sefan olsunŞahanesiniz.. bende bu egzersizleri istiyordum. Şimdiye kadar yürüyüş yapıyordum. Ortalama 1 saat. Ama şindi egzersizleride hayatıma yavaş yavaş katmalıyım. . Bugünkü menüm ise kaçamak günümdü. Dolma, mercimekli köfte ve kek vardı. Yarın tam gaz devam. İNŞALLAH
Bizimkinde aşırı Bi temizlik var hem bize yaptırır Hem yaptığımızın üzerinden tekrar kendi yaparBenim annem tembel galiba
Her yerde ben ona çalışırım
Hiç de memnun olmaz hep şikayet
Hatta geçen yaz kendimi paraladim
Bana dediki bir gün yemek yapsam 3 gün yerim.Bir gün ev süpürsem bir hafta otururum.
Yani demek istiyorki yapıyorsan kendine çok da tın
Annen çok tatlıymış selam söyleBenim annem tembel galiba
Her yerde ben ona çalışırım
Hiç de memnun olmaz hep şikayet
Hatta geçen yaz kendimi paraladim
Bana dediki bir gün yemek yapsam 3 gün yerim.Bir gün ev süpürsem bir hafta otururum.
Yani demek istiyorki yapıyorsan kendine çok da tın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?