aileden geliyor genelde.Bizimkinde aşırı Bi temizlik var hem bize yaptırır Hem yaptığımızın üzerinden tekrar kendi yaparablamda Bi gün yapar (Terazi burcu ) baktı diğer gün aynı artık bıraktı Ama gitmiyorda şimdi bana sardı sende aynı olacaksın diye Bu zamanlarımıza şükür onlar sağlıklı olsunda bunlar tadı tuzu kalıyor
Benim annemin de çok maceraları var.Annen çok tatlıymış selam söylebiz de arefe günleri sarma sarmak için otururduk annem kız kardeşim ben. Kardeşim ayy benim belim ağridi der kalkardı sonra annem oof canım sıkıldı der kalkardı. Bir ben kalır bütün yaprakları sarardım. Misafirler çok güzel olmuş dediğinde annem hemen üzerine alınırdi sanki kendi sarıyor gibi
Ilerde tembel olmaktan korkuyorum işteBenim annem tembel galiba
Her yerde ben ona çalışırım
Hiç de memnun olmaz hep şikayet
Hatta geçen yaz kendimi paraladim
Bana dediki bir gün yemek yapsam 3 gün yerim.Bir gün ev süpürsem bir hafta otururum.
Yani demek istiyorki yapıyorsan kendine çok da tın
Diyette bulgur pilavı yeniliyor mu?Menü vereyim.
Sabahtan saat 13.00 e kadar 2 bardak şekersiz çay. 13.00 1 kase çorba, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim karpuz, 1 dilim ekmek yedim. (Çünkü kızartma ve makarna vardı onları almadım)
14.15 sade soda
15.00 türk kahvesi
17.30 bulgur pilavı 1 tabak, 1 tabak da taze fasulye, 1 kase salata yemek arkasından da dondurma
1 saat yürüyüş 150 puan N NidsaliiZipzip- suyu sayamadim hiç
Harikasın canım. Hayırlı olsun spor hocalığın bugün bu ABS yazandan 12 dakika karın çalıştımsportie ablacım izne ayrıldığı için bugünden itibaren spor puanlarını ben tutacağım
Grup sonuçlarınıda haftalık yapalım diye karar vermişken artık kilo yanında spor puanlarınıda bakacağız yenilenlerede ceza olacakherkes yavaştan spora başlamalı artık kilolar güzel güzel verildi artık hedefler daha da ileri alındı yavaş yavaşta incelmeye başlayıp fitleşelim herkes kendi sporunu yapabilir Ama isteyenler olursa küçük Bi kaç fikir vereyim diyorum yaparım diyen olursa haftalık videolar atar program yaparız
Genel sporlar bakarsak leslie ve yürüyüş var hedeflerde bel inceltme karın gitsin gibilerde vardı
1.
Eki Görüntüle 2675844
2.Eki Görüntüle 2675845
3. Eki Görüntüle 2675846
4. Eki Görüntüle 2675848
En kolaydan en zora kadar karın egzersizleri bu 4 videodan birini kendi kondisyonunuza göre seçerek yapılan sporların yanına bölgesel olarak ekleyelim eklemek isteyenlere her hafta bütün bölgeler içinde videolar eklerim çok güzel incelmeler alacağımıza eminim
4 Eylül hedeflerin yanına yarından itibaren ölçüleride alalım bence sporlarıda artık düzene oturtalım 4 Eylül de tekrar ölçüleri aldığımızda farkı çok net göreceğizölçüler konusunda da hemfikir olursak alıp beni etiketleyebilirsiniz hepsini özenle tutacağım sonra hep birlikte toplu Bir rapor tutarız
Bugünden itibaren sporları bekliyorum etiketlemeyi unutmayın etiketlenmeyince gözden kaçırabilirimHaydi fit olmaya
Zipzip- @Felicio @leydii18 PAPATYAM H hasbeenandgone @Bonus selensu82 sudem34 @donashippo @Visneli_Turtam @Mayamca @Hedef 55 kilo @yet07 @sudal Bal0ncuk @Burcuelif26 @Orjinalisim @Lili 38 E Elif_Eylul @retro_hippo @gizemlicadiii @Gulumse25 @Kmsl Hnd @safsular asysss @Yarenzzzz @snglmlk @Tesnim1989
Herkesi etiketledim sanırım
Canim Sen annen gibi olursun.Ilerde tembel olmaktan korkuyorum işte
şimdi anneme bir şeyler yapmaya çalışırım ben yapayım sen otur der kıyamaz bana
Süper canım15 ağustos menüm
Aç karna ılık limonlu su
Sabah 10.00
2 fincan çay
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık bir biber
Tavada 1 yumurta
1 dilim peynir
1 kaşık çökelek
Ara 2 hurma
Öğle 14.30
Patlıcan yemeği biz Aydınlılar patlıcan kavurması deriz belki aranızda bilen vardır eşim yemez ben yaparım 3 gün yerim ama çok da severim
1 kase yoğurt
Yarim soğan
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 küçük salatalık
Akşam 18.30
Fırında kanat 4 tane derilerini soydum
Salata
1 dilim çavdar ekmeği
3 fincan cayla 10 ar tane badem fındık
Bir de komşu pilav üstü tavuk vermişti kızıma yedirirken 1 tatlı kaşığı pilav yedim
3 litre su
40 dk leslie 3 mil 160 puan
4000 adim 60 puan toplam 220 puan
N NidsaliiZipzip-
Gözün aydın canımAblam ve kedilerle oturuyorum cok bakamiyorum kizlar yarin gunduz daha cok aktif olurum
Inşallah öyle olurum dicem ama pek ışık görmüyorum kendimde neyse yasayıp göreceğizCanim Sen annen gibi olursun.
Aynısını yaparsin onlara.
Armutdibine düşer
Badem fındığı biraz fazla kaçırdım ama yarın azaltacagimSüper canım
Benmde düğünüm kır düğünü olmuştuDüğüne geldik ama kir dugunu eylul bahcede gezdi kimseler yok sonradan insanlar çoğalmaya baslasi haydeeee dedim gidelim kimde nevar belli değil zarfa koyduk verdik ellerine dugun başlamadan kaçtık
Sen nebicim.biseysinyaaaBenmde düğünüm kır düğünü olmuştu
Çok oynak gelindim ben ya
Masa masa dolaşıp coşmultm
Hey gidi nerde o eski gelinler
Oynamayı cok seviyormSen nebicim.biseysinyaaa
Sabahlar olmasin deyip.oynadin yaniii dıgıdık dıgıdıkOynamayı cok seviyorm
Düğünü yapan gelindir
Gelinliğimde A kesimdi sadeydi
Ayağmda hafif topuk
At gibi koştm ordan oraya hahhaha
Oynadm valla 12de müzik kapandıSabahlar olmasin deyip.oynadin yaniii dıgıdık dıgıdık
Allah seni kahretmeyeee tövbeee yarabbimOynadm valla 12de müzik kapandı
Adamı tehdit ettm 1e kadar uzattm
Düğün sonu allahın cezası kv sorun çıkarsada güzeldiAllah seni kahretmeyeee tövbeee yarabbimoynakkk gelin
Düğün sonu allahın cezası kv sorun çıkarsada güzeldi
Allah onu top etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?