Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende toplantılarda sık kullanırım
Bendensin

Diyette bulgur pilavı yeniliyor mu?
Yeniliyorsa bir tabak biraz fazla gibi geldi bana
Bulgur pilavı daha sağlıklı ve tok tutma süresi uzun olduğu için ben tercih ediyorum. Yarın unutmasam yemek tabagimin fotoğrafını çekip atayım. Standart yemek tabakları dan daha küçük 2 kaşık koyuyorsun doluyor

Hahahahahaa anneler mükemmel varlıklar yaa. Bizimki de spora başlamışti diyor ki hareketleri yapamiyorum bacağım kalkmıyor. Kalkmayinca sinirleniyorum. Ben de sporu bıraktım

Ben de çok severim bulgur pilavını yapınca tencerenin yarısını neredeyse ben yerim yerdim
Diyete basladigimdan beri yyapmadımyapinca kemdimi tutmam lazım

KOLAY GELSİN
Ohh mis düzen olmuş ne güzel.

Ben de çok severim bulgur pilavını yapınca tencerenin yarısını neredeyse ben yerim yerdim
Bende severim bulgur pilavını ama eskisi gibi pek yemiyorum 1 yıl öncesine kadar haftada en az 2 yapardım . Bizimkiler pirinç pilavına sarmıştı Bi ara şimdi bulgur ağırlık veriyorlar artık çok şükür. Sebzeli domatesli vs güzel oluyor gerçekten. Ama yerken abartmamak lazım tabii

Ben de çocuklar için yapıyorum daha sağlıklı diye

Hahahahahaa anneler mükemmel varlıklar yaa. Bizimki de spora başlamışti diyor ki hareketleri yapamiyorum bacağım kalkmıyor. Kalkmayinca sinirleniyorum. Ben de sporu bıraktım
ha ha....bahanesi de hazır..supermis..oyanamayan gelin yerim dar der
Hep senin yüzünden bence kadın sana özeniyor...verdin o kadar kilo....benim kv de akşamları yürüyüş yapıyor.....
mantarli yaptim ben bugün....
Mantar çorba mantar pilav mantar dolması
Yarım bardaktan yaparsın mecbur kendine hakim olursun o zaman
ha ha super fikir ...başka çare yok çünkü
KOLAY GELSİN

Ohh mis düzen olmuş ne güzel.
Ya su manimalist yasamcilara hayranim nasil yapıyorlar?
Buda anneden gelen özellik bence annem lazım olur der ben de lazım olurcu oldum çıktım
Gerçi ablamlar karışık 2 tanesi bambaşka
Biri annem gibi

Evet ıspanak gibi pirinçli pişiriliyor domateste katılıyor sonra pişince yarım limon ister sıcak ye ister soğuk enfes birşey ❤❤❤
700 diyelim.ya da 800
Aylık hedefim zaten 3 zaten
Ortalama haftalık 800 oluyor.
Aslında kasıp 2.900 yapmam lazım ama meyve yemeyi özledim o yüzden meyve az porsiyon yiycem
800 iyi o halde ❤
5 dk 500 çokmuş tekrar test et istersen dur 100 adım yürü say bakalım kaç çıkacak benim kullandığım tam gösteriyordu test etmiştim
canım evet gizli yerlere yazdım imzamda görebilirsiniz 1. 2. grup yarışması sonucu 4 eylül olacak haftalıklar çıtır çerez takılmayalım böyle şeylere
Canım bu hafta tatile çıkıyorum ancak 4 eylül bildirim yapabilirim ben

Zipzip- canım beni gruplardan çıkar tatlım 4 eylülden önce bildirim yapamam çünkü ❤
[/QUOTE]
Özleyeceğiz seni iyi tatiller ❤❤❤ Çok eğlen ❤❤❤
Hafta sonu sessizligi var yine takimda ne yapiyorsunuz kizlar
Galiba bende bakıyorum sayfalar hiç ilerlememiş ablanızda hoşgelmiş
Kızlar aranızda herbalife kullanan var mı eşimin arkadaşı 1 kutu vermiş bende tarihi geçmeden kullanayım dedim sadece sabahları içecem
Tüm dertlere deva E Elif_Eylul çözmüş ben anlamadığımı yazacaktım umarım işe yarar
En azından saat itibariyle uygun bir saatmiş afiyet olsun yarın daha yüksek bir performans bekliyorum ve porsiyon olayını çözmen için yapabileceğimiz bir şey var mı? Yoksa hepsi boşa gider
Herkesciklere merhaba kimselerde yok
Arada geliyorum ben bugün karşılaşmadık galiba
Ben sporlarimi yazmayı unutuyorum hep. Hatta ev işini bile saymıyorum spordan dikkat edeyim bundan sonra
Biz çok dikkat ediyoruz ilk 5 e girmek çok önemli genelde ilk 5 e girenler hedeflerini hep tutturanlar ❤
Afiyet olsun
Spor yapmayı sevmiyorum
Yürüdükçe sallanan bacaklarını seviyorsun o zaman kuzum spor inanılmaz fark ediyor çok abartmamak gerekir ama 300-400 kalori fazladan yaksan tadından yenmez❤❤❤
Abla aynı gruptayız niye beni gömüyosun
Sonuçlara 2. Olmaya kızdı galiba
Ablacım o kek ne hiç olmuş mu☹☹☹
super canim....1.takima gününü gösterecez.
Alerjin geçti mi?
Nasıl oldun?

Ödül günü mü yaptın?
Afiyet olsun.
Hala tam iyileşemedim ama bugün hafifledi biraz teşekkür ederim biliyorsun alerji olunca uzun sürüyor biz seninle hem de alerji arkadaşı olduk canım arkadaşım
Bu videoları nasıl görüntüleyeceğiz.??
Benim postumdakiler bugün ki menüm nidsaliinin paylaştıkları üzerine tıklayınca açılır tahminim❤❤❤ yukarıdan aramadan kullanıcı adını aratınca yazdığı tüm postlar çıkıyor

Semizotu tarifi güzelmiş..üzerine sarımsaklı yoğurt da sanki güzel olur .

Günde 100 gram verdigim oluyor...haftada işte 700-800 yapar .

Adımsayar ben akıllı kol saatinde açıyorum...ama bilekte ayrı dirsek üstü ayrı pantolon cebi ayrı sanki emin olamadım... dışarı çıkarken takip çıkıyorum....sen nerde taşıyor sun?

Alerji ilaçsız zor kuzum bayram tatilinde 3 günde atlattım ben.
Zytrec filan yok mu evde?
Ben evde burun boğaz spreyi alerji ilacı ne bulduysam kullandım geçti şükür...sen bide ise gidiyorsun....maskenin yapışkan silikonu bile rahatsız edebilir...

Bizim şimdi diğer oda boyanıyor.... inşallah tikamaz beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…