Bende toplantılarda sık kullanırımInşallah öyle olurum dicem ama pek ışık görmüyorum kendimde neyse yasayıp göreceğiz
Bu atasözünü ben bir gün velilere söylemiştim çocuklar sizin yansimaniz siz nasıl davranırsanız onlar da öyle davranırlar siz onlara örnek olun sonuçta armut dibine düşer demistim
Sonradan bir arkadaşıma toplantıda böyle böyle şeylerden bahsettim demistim de o da nasıl gülmüştü sen velilere armut demişsin diye
Bulgur pilavı daha sağlıklı ve tok tutma süresi uzun olduğu için ben tercih ediyorum. Yarın unutmasam yemek tabagimin fotoğrafını çekip atayım. Standart yemek tabakları dan daha küçük 2 kaşık koyuyorsun doluyorDiyette bulgur pilavı yeniliyor mu?
Yeniliyorsa bir tabak biraz fazla gibi geldi bana
Hahahahahaaaileden geliyor genelde.
Bende oğlanı fırsat buldukça çalıştırıyor um.
Oda ilerde karısına ne der aceba?
Bugün benim peluş oyuncagin bacağı sökülmüş tutmuş onu dikmiş.Masallah
Benim annemin de çok maceraları var.
Say say bitmez.
Geçen diyoki çocuğu babasına bırak bı kaç gün gel.
Yaptiracak iş var galiba
filmi izledim ilk once sonra kitab almak istemedim once okumak isterdimKitaplarını da okudun mu?
Ben de çok severim bulgur pilavını yapınca tencerenin yarısını neredeyse ben yerim yerdimBulgur pilavı daha sağlıklı ve tok tutma süresi uzun olduğu için ben tercih ediyorum. Yarın unutmasam yemek tabagimin fotoğrafını çekip atayım. Standart yemek tabakları dan daha küçük 2 kaşık koyuyorsun doluyor
Yarım bardaktan yaparsın mecbur kendine hakim olursun o zamanBen de çok severim bulgur pilavını yapınca tencerenin yarısını neredeyse ben yerim yerdim
Diyete basladigimdan beri yyapmadımyapinca kemdimi tutmam lazım
@sportie ablacım izne ayrıldığı için bugünden itibaren spor puanlarını ben tutacağım
Grup sonuçlarınıda haftalık yapalım diye karar vermişken artık kilo yanında spor puanlarınıda bakacağız yenilenlerede ceza olacakherkes yavaştan spora başlamalı artık kilolar güzel güzel verildi artık hedefler daha da ileri alındı yavaş yavaşta incelmeye başlayıp fitleşelim herkes kendi sporunu yapabilir Ama isteyenler olursa küçük Bi kaç fikir vereyim diyorum yaparım diyen olursa haftalık videolar atar program yaparız
Genel sporlar bakarsak leslie ve yürüyüş var hedeflerde bel inceltme karın gitsin gibilerde vardı
1.
Eki Görüntüle 2675844
2.Eki Görüntüle 2675845
3. Eki Görüntüle 2675846
4. Eki Görüntüle 2675848
En kolaydan en zora kadar karın egzersizleri bu 4 videodan birini kendi kondisyonunuza göre seçerek yapılan sporların yanına bölgesel olarak ekleyelim eklemek isteyenlere her hafta bütün bölgeler içinde videolar eklerim çok güzel incelmeler alacağımıza eminim
4 Eylül hedeflerin yanına yarından itibaren ölçüleride alalım bence sporlarıda artık düzene oturtalım 4 Eylül de tekrar ölçüleri aldığımızda farkı çok net göreceğizölçüler konusunda da hemfikir olursak alıp beni etiketleyebilirsiniz hepsini özenle tutacağım sonra hep birlikte toplu Bir rapor tutarız
Bugünden itibaren sporları bekliyorum etiketlemeyi unutmayın etiketlenmeyince gözden kaçırabilirimHaydi fit olmaya
Zipzip- Felicio @leydii18 PAPATYAM H hasbeenandgone @Bonus @selensu82 sudem34 @donashippo @Visneli_Turtam @Mayamca @Hedef 55 kilo @yet07 @sudal Bal0ncuk @Burcuelif26 @Orjinalisim @Lili 38 E Elif_Eylul @retro_hippo @gizemlicadiii @Gulumse25 @Kmsl Hnd @safsular asysss Diyette @snglmlk @Tesnim1989
Herkesi etiketledim sanırım
Selam kızlar
Ayy sizi çok özledim
Kaç saattir aklım sizde kaldı
Boş oda vardı ıvır zıvır orayı düzenledik biraz boyuycaz
Oyuncak filan .
Ya varya Allah bana akıl fikir versin.
Oda dolusu eşya işin içinden çıkmak ne mümkün.
Evdekiler ne yiyecek derim dimiYarım bardaktan yaparsın mecbur kendine hakim olursun o zaman
Kabak kabak kabakgec oldu yine ama yazacagjm
sabah 8.30 kabaklim omlet
öglen 13.00 kabak sote
aksam 19.00 kabak corbasi
1 havuc 1 fincan dibek.kahve yanina 1 kare bitter
Bende severim bulgur pilavını ama eskisi gibi pek yemiyorum 1 yıl öncesine kadar haftada en az 2 yapardım . Bizimkiler pirinç pilavına sarmıştı Bi ara şimdi bulgur ağırlık veriyorlar artık çok şükür. Sebzeli domatesli vs güzel oluyor gerçekten. Ama yerken abartmamak lazım tabiiBen de çok severim bulgur pilavını yapınca tencerenin yarısını neredeyse ben yerim yerdim
Canısı, Kek yenmiş ama toplamda miktar az bence yine de. Afiyet olsun canım15 ağustos
09.00Eki Görüntüle 2675954
13.30
Küçük bir salkım üzüm
1 dilim kek
Yarım erik
18.30
2 kaşık mercimekli. Bulgur
Yarım tabak yeşil fasulye
1 kase yopurt
Su 3 lt ve 750 ml dukan birası
Spor 45 dk kardiyo 500 iç bacak 340p
Zipzip- H hasbeenandgone @Nidsalii
Yk ben oğlunu elinden aldm nihahahaahhh bu KV ler naptiii kocanimi elinden aldi
Kabak detoks sanırım. İnşallah işe yarargec oldu yine ama yazacagjm
sabah 8.30 kabaklim omlet
öglen 13.00 kabak sote
aksam 19.00 kabak corbasi
1 havuc 1 fincan dibek.kahve yanina 1 kare bitter
Ben de çocuklar için yapıyorum daha sağlıklı diyeBende severim bulgur pilavını ama eskisi gibi pek yemiyorum 1 yıl öncesine kadar haftada en az 2 yapardım . Bizimkiler pirinç pilavına sarmıştı Bi ara şimdi bulgur ağırlık veriyorlar artık çok şükür. Sebzeli domatesli vs güzel oluyor gerçekten. Ama yerken abartmamak lazım tabii
ha ha....bahanesi de hazır..Hahahahahaaanneler mükemmel varlıklar yaa. Bizimki de spora başlamışti diyor ki hareketleri yapamiyorum bacağım kalkmıyor. Kalkmayinca sinirleniyorum. Ben de sporu bıraktım
mantarli yaptim ben bugün....Ben de çok severim bulgur pilavını yapınca tencerenin yarısını neredeyse ben yerim yerdim
ha ha super fikir ...başka çare yok çünküYarım bardaktan yaparsın mecbur kendine hakim olursun o zaman
Ya su manimalist yasamcilara hayranim nasil yapıyorlar?KOLAY GELSİN
Ohh mis düzen olmuş ne güzel.
Evet ıspanak gibi pirinçli pişiriliyor domateste katılıyor sonra pişince yarım limon ister sıcak ye ister soğuk enfes birşey ❤❤❤verirsin sen harikasın
@lili38 yenilmek istediği için yenildi zaten...benimki züğürt tesellisi
sagol ya.semizotu diyince sen
bende sevmem de Leyla yı seviyorum ya Leyla için
Çok faydalı senede 1 bile olsa ye canım.
Cevizli salatasıni yap.
Limonlu olan yemeği mi?
800 iyi o halde ❤700 diyelim.ya da 800
Aylık hedefim zaten 3 zaten
Ortalama haftalık 800 oluyor.
Aslında kasıp 2.900 yapmam lazım ama meyve yemeyi özledim o yüzden meyve az porsiyon yiycem
5 dk 500 çokmuş tekrar test et istersen dur 100 adım yürü say bakalım kaç çıkacak benim kullandığım tam gösteriyordu test etmiştimKızlar aranızda bileklik tipi adimsayari olan bar mı?
Ben yeni aldım taktım bileğime adım atarken saymıyor biraz zaman geçiyor bakıyorum adımlar artmış
Ayrıca evin içinde 5 dk yürüdüm baktım 500 adim oluvermiş bu saat böyle mi çalışıyor??
Canım bu hafta tatile çıkıyorum ancak 4 eylül bildirim yapabilirim bencanım evet gizli yerlere yazdımimzamda görebilirsiniz 1. 2. grup yarışması sonucu 4 eylül olacak haftalıklar çıtır çerez takılmayalım böyle şeylere
Galiba bende bakıyorum sayfalar hiç ilerlememiş ablanızda hoşgelmişHafta sonu sessizligi var yine takimda ne yapiyorsunuz kizlar
Tüm dertlere deva E Elif_Eylul çözmüş ben anlamadığımı yazacaktımKızlar aranızda herbalife kullanan var mı eşimin arkadaşı 1 kutu vermiş bende tarihi geçmeden kullanayım dedim sadece sabahları içecem
En azından saat itibariyle uygun bir saatmiş afiyet olsun yarın daha yüksek bir performans bekliyorum ve porsiyon olayını çözmen için yapabileceğimiz bir şey var mı? Yoksa hepsi boşa giderŞeker orucum güzel gidiyo maşallah ne makarna ne pilav ne patates nede tatlı yedim ama diğer öğünlerde porsiyon sorunum olduğunu düşünüyorum güya ara öğün yaptım sabahtan oniki civarı dört beş incir yedim olmamış dimi
Arada geliyorum ben bugün karşılaşmadık galibaHerkesciklere merhabakimselerde yok
Biz çok dikkat ediyoruz ilk 5 e girmek çok önemli genelde ilk 5 e girenler hedeflerini hep tutturanlar ❤Ben sporlarimi yazmayı unutuyorum hep. Hatta ev işini bile saymıyorum spordandikkat edeyim bundan sonra
Afiyet olsun15 Ağustos cumartesi:
Kahvalti 12.30:
Yulaf lapası (bal+ kakao+muz+badem vardı)
2 şekersiz keyif çayı
Bir de kendimi tutamadim bir iki çatal ton balığı ve çemen yedim
Ara öğün (saati hatırlamıyorum): made suyu + bir 2-3 minik top tahin pekmezli atıştırmalık
Akşam 17.00: 1-2 yemek kaşığı kavurma
6-7 yemek kaşığı kadar mantar sote
Yağsız tuzsuz yesil salata
1,5 bardak ayran
Akşam yemeklerinde artık çorba, ayran gibi sıvı şeyler tüketmemeyi düşünüyorum. Yemek yiyeli 2 saat oldu ama midemde bir ağırlık hissediyorum hâlâ. Çok rahatsız ediyor
Hem bu yüzden hem de geç kalktigim için suyu ancak 1 litreye tamamlayabildim. Birkaç saat sonra da sporumu yazar eklerim inşallah buraya
Yürüdükçe sallanan bacaklarını seviyorsun o zaman kuzumSpor yapmayı sevmiyorum
Sonuçlara 2. Olmaya kızdı galibaAbla aynı gruptayız niye beni gömüyosun
Ablacım o kek ne hiç olmuş mu☹☹☹Şahanesiniz.. bende bu egzersizleri istiyordum. Şimdiye kadar yürüyüş yapıyordum. Ortalama 1 saat. Ama şindi egzersizleride hayatıma yavaş yavaş katmalıyım. . Bugünkü menüm ise kaçamak günümdü. Dolma, mercimekli köfte ve kek vardı. Yarın tam gaz devam. İNŞALLAH
Hala tam iyileşemedim ama bugün hafifledi biraz teşekkür ederimsuper canim....1.takima gününü gösterecez.
Alerjin geçti mi?
Nasıl oldun?
Ödül günü mü yaptın?
Afiyet olsun.
Benim postumdakiler bugün ki menüm nidsaliinin paylaştıkları üzerine tıklayınca açılır tahminim❤❤❤ yukarıdan aramadan kullanıcı adını aratınca yazdığı tüm postlar çıkıyorBu videoları nasıl görüntüleyeceğiz.??
Semizotu tarifi güzelmiş..üzerine sarımsaklı yoğurt da sanki güzel olur .Evet ıspanak gibi pirinçli pişiriliyor domateste katılıyor sonra pişince yarım limon ister sıcak ye ister soğuk enfes birşey ❤❤❤
800 iyi o halde ❤
5 dk 500 çokmuş tekrar test et istersen dur 100 adım yürü say bakalım kaç çıkacak benim kullandığım tam gösteriyordu test etmiştim
Canım bu hafta tatile çıkıyorum ancak 4 eylül bildirim yapabilirim ben
Zipzip- canım beni gruplardan çıkar tatlım 4 eylülden önce bildirim yapamam çünkü ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?