Sürpriz olacak herkese.Sende çok istikrarlısın ve azimle veriyorsunokul başlayınca nazar değmesin kem gözlü meslektaş olur, Veli olur, yönetici olur nazar etmesinler
Valla gittikçe vakalar artıyor, bizde yola çıkıcaz 8 odalı pansiyona , bodrumun köyüne gidiyoruz ama böyle şeyler duyunca da tedirgin olmuyor değil insan
Ben de anlam veremiyorum ama burası için konışacak olursam önceden burda vaka yok kadar azdı. Pek inandırıcı gelmiyordu. Şimdi artığını hem söylüyorlar hem programdan görüyorum hemde covidli kişileri duyuyoruz.İnşallah
Yine artıyor bu meret yaa verilen sayılara inanmıyorum ben hiç
İyi tatiller sanada. Kendine dikkat et
Sen azmettin beni geçeceksin kesin
Sağol cnm ama sen eminim geçersin beni
Allah rahmet eylesin ailesini düşünemiyorum yaa offff
Bu hafta inşallah benden güzel spor gelecek canım yarından itibaren.spor konusunda biraz bunalttım benaslında herkes Bi adım attı Ama bazısı bıraktı haftaya daha iyi bi katılım olacak inanıyorum ben bu hafta küçük bir özet geçicem Ama yeter diyip kovacaklar beni hadi hayırlısı
İste diyetin en zor süreçleriYarın tartı günü ve ben diyetteyim diye hamburger yemedim yaaa
eşimle kızım karşımda hapur hupur götürdüler
Bugün ben de regl yüzünden davul gibi oldum, yarın hiç umudum yok.Canımsın. Hayırlısıyla şu tatili sağ salim atlatalım kısmetse, yine sıkı sarılıcam bakalım
Bugünde regl ilk günü bakalım tartı yarın ne gösterecek
Yaaaa çok zor durum bizim sitede 12_13 yaşlarında bir çocuk intihar etmişti tam intiharda sayılmaz ama mavi balinami ne ondan oynuyormuş coxuk sonradan bilindi ama ben uzun süre etkisinden kurtulamadımKarşı binamızda 20 yaşındaki gencecik kız intihar etti sabah haberi alınca kurtarmak için çabaladılar ailesi yetişemedi çok feryat figan oldu o sesler o durum içinde olunca hala atlatamadım
Çok üzüldüm canım, Allah rahmet eylesin. Ailesine bol sabır versin Rabb'im.Karşı binamızda 20 yaşındaki gencecik kız intihar etti sabah haberi alınca kurtarmak için çabaladılar ailesi yetişemedi çok feryat figan oldu o sesler o durum içinde olunca hala atlatamadım
Çok zor geçti onlara baktıkça yutkundum durdumİste diyetin en zor süreçleri
Anlık mutluluk oldu sadece yedikten yarim saat sonra pişmanlık yaşadım hepŞimdiye kadar yediklerimiz daha mutlu yapmadı biziideal kg da olmak en önemlisi ❤❤❤
Yok cnm kızartma değil tavada domatesin suyuyla pisiriyorum çiğdenAfiyet olsun çok beğendim menünüakşamki patlıcan kızartma değilse mükemmel❤
Çok şaşıracaklarSürpriz olacak herkese.
Kışın hep yapıp grip olup bıraktığım için.
Beni bu kiloda pek gören olmadı.
Canım o kadar emek verdim.
Izin vermem heba etmeye.
Arkadaşlarim hep genc taze kan
Senin gibiler
25-35 arası kadro iyi
Kızlar fit yani
O da çok kötü bir durum ben haberlerde izleyince etkisinden kurtulamıyorum çevremde olsa aynı siz gibi üzgün olurdumYaaaa çok zor durum bizim sitede 12_13 yaşlarında bir çocuk intihar etmişti tam intiharda sayılmaz ama mavi balinami ne ondan oynuyormuş coxuk sonradan bilindi ama ben uzun süre etkisinden kurtulamadım
Sen hedeflerini tutturacaksın çok güzel gidiyorsun burada birlikte sevinip mutlu olacağızAnlık mutluluk oldu sadece yedikten yarim saat sonra pişmanlık yaşadım hep
Ben de ondan demiştimYarin tarti gunu hayatta uyuyamam
Teşekkür ederim ablacım insallah yarın da böyle olmamAçık alan olmasi iyi olmus canim dikkat edin genede
Geçmiş olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?