- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Hayırlı cumalar canım o kadar alacak kadar yememişsindir bence regl yakın mı?500gram vericegime 1bucuk kilo almisim
Nerden atayim kendimi acaba birkaç gündür abartmis olabilirim ama acil toparlanmam gerekiyooo
Valla tatilde pek sıkamıyorsun kendini tecrübe ile sabit. Akşam karbonhidrat ve meyve yememeyi başarabilirsen olur aslında.Ben pansiyona gidicem tatlım akşam yemeğini 8 gibi veriyolar
Aslında menüler güzel de işte ipin ucunu kaçırıyorum maalesef
Sabah bildiğimiz kahvaltı
Öğle sebze yemeği
Akşam ızgara köfte/tavuk/ balık seçiyosun
Öğle ve akşam yemeklerde patates kızartması var o sıkıntı işte , salata meze meyve
Dur bakalım ne kadar dayanıcam
Regl yeni bitti onun için cokkk yedim buara ekmek falan yok yada yemek degilde dondurma çikolata gibi gibiHayırlı cumalar canım o kadar alacak kadar yememişsindir bence regl yakın mı?
inşAllah canımÇok şaşıracaklar ❤❤❤ Geri bildirimler harika olacak
Canim kac günde verdin ne yedin ne içtin ne kadar spor yaptın regl haftan mi birçok etken var.Su menüleri günlük yazmadım mi unutuyorum
Önceki kilom 65
Güncel kilom 64
-1 kilo arkadaşlar, Ağustos on da Başlamış tim sanki az gidiyor kilo
Hayırlı işler500gram vericegime 1bucuk kilo almisim
Nerden atayim kendimi acaba birkaç gündür abartmis olabilirim ama acil toparlanmam gerekiyooo
2 gündür içten güldüğüm ilk şey oldu500gram vericegime 1bucuk kilo almisim
Canımmm2 gündür içten güldüğüm ilk şey oldu
allah seni güldürsün
CanımmmAllah senide güldürsün inşaallah hep gülllll ama ben needeyim nerelere gideyim kaptan duyarsa napar kafamda deli sorular
Sen etiket yapana kadar duymucakti okumazdi
valla bu zamana kadar yazdığım herhangi birşeyi okumamazlık etmediSen etiket yapana kadar duymucakti okumazdi
Allah senin tependen bakmasin kiz sussanaaa onlarin dügünleri var gitsin oynasın varsin unutur belki burayi okamadan es geçervalla bu zamana kadar yazdığım herhangi birşeyi okumamazlık etmedi
kaldığı yerden tek tek okuyor
enerji tavan maşallah
bir an kaptan evleniyor sandım leAllah senin tependen bakmasin kiz sussanaaa onlarin dügünleri var gitsin oynasın varsin unutur belki burayi okamadan es geçerben baska takıma gidim.bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?