• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla İnt yoktu kuzum yoksa yazardım beni bilirsin ama bugün 36 beden bikini aldım az sıktı beni sanki😄bakalım sabaha annemin tartısı a çıkıp hünerime göreceğim
Günaydın canım. 53.90 ım geçen hafta da 53.85 tim. Ucundan azıcık almışım Zipzip- Zipzip- sportie sportie seni de etiketleyeyim takımız biz....

Ben pansiyona gidicem tatlım akşam yemeğini 8 gibi veriyolar
Aslında menüler güzel de işte ipin ucunu kaçırıyorum maalesef
Sabah bildiğimiz kahvaltı
Öğle sebze yemeği
Akşam ızgara köfte/tavuk/ balık seçiyosun
Öğle ve akşam yemeklerde patates kızartması var o sıkıntı işte , salata meze meyve

Dur bakalım ne kadar dayanıcam 😍
Valla tatilde pek sıkamıyorsun kendini tecrübe ile sabit. Akşam karbonhidrat ve meyve yememeyi başarabilirsen olur aslında.
Ama olmazsa çok da üzülme hepi topu bir hafta değil mi?

Hayırlı cumalar canım o kadar alacak kadar yememişsindir bence regl yakın mı?
Regl yeni bitti onun için cokkk yedim buara ekmek falan yok yada yemek degilde dondurma çikolata gibi gibi :oops:

Çok şaşıracaklar ❤❤❤ Geri bildirimler harika olacak 💕💕💕
inşAllah canım
Ağzından bal de damlıyor senin ya 🍯🍯🍯 damlıyor
O zamana değmesin kimse keyfime
Ya varya kesinlikle önce sağlıklı olalım
Kilo zaten sağlıklı beslenince gidiyor

Su menüleri günlük yazmadım mi unutuyorum 😣
Önceki kilom 65
Güncel kilom 64

-1 kilo arkadaşlar, Ağustos on da Başlamış tim sanki az gidiyor kilo🙈
Canim kac günde verdin ne yedin ne içtin ne kadar spor yaptın regl haftan mi birçok etken var.
Düzenli menü spor su tüketimi paylaşırsan grupta herkes yardımcı olur

2 gündür içten güldüğüm ilk şey oldu :KK70: :KK70:
allah seni güldürsün :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Canımmm :KK60: Allah senide güldürsün inşaallah hep gülllll :KK73::KK73::KK73::KK73:ama ben needeyim nerelere gideyim kaptan duyarsa napar kafamda deli sorular

valla bu zamana kadar yazdığım herhangi birşeyi okumamazlık etmedi
kaldığı yerden tek tek okuyor :KK70:
enerji tavan maşallah :KK70:
Allah senin tependen bakmasin kiz sussanaaa onlarin dügünleri var gitsin oynasın varsin unutur belki burayi okamadan es geçer :sus: ben baska takıma gidim.bari:bicak:

Back
X