- 21 Temmuz 2020
- 641
- 3.968
- 28
- 60
Aynen yaa cok guzeldiHoşgeldin canim bide güzel bir tarafından bak cokguzel yerleri gezdin
Hos buldum baciiiHoş geldin lilişükür kavusturana
Hosgeldiniz takımımıza doktora ihtiyacımız vardı şükürler olsunYAŞ : 26
BOY:164
KİLO:61
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ: bekâr
MESLEGINIZ: doktor
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİ:yoğun stres nedeniyle sürekli birşeyler yemek,yemek yemekten aşırı zevk almak,sıcak yaz günlerinde spor salonuna gitmeye üşenmek,evde spor yapmaya üşenmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: birinci amacım aynayla barışık olmak ikinci amacım kilolar gittikten sonra eskiden uğraştığım savunma sporlarına dönmek ve fit bir vücuda sahip olmak
Kız sen nerelerdeydin...Hoş buldumHahahaha şişko bir yemek canavarıyım
İnsallahHosgeldiniz takımımıza doktora ihtiyacımız vardı şükürler olsun
Ama fazla kilonuz yokmuş hemencik veririsiniz
İyi geceler canim yat dinlenHayirli geceler
Hoşgeldin izYAŞ : 26
KİLO ALMA NEDENİ:yoğun stres nedeniyle sürekli birşeyler yemek,yemek yemekten aşırı zevk almak,sıcak yaz günlerinde spor salonuna gitmeye üşenmek,evde spor yapmaya üşenmek
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: birinci amacım aynayla barışık olmak ikinci amacım kilolar gittikten sonra eskiden uğraştığım savunma sporlarına dönmek ve fit bir vücuda sahip olmak
Yok yok almayizzz ben hemencecik vermedim ama 1bucuk kilo almisim nedenseeİnsallahHemencik verdiğimizi hemencik almayalım da
Teşekkür ederimKız sen nerelerdeydin...
Takımın enerjisi eminim çok iyi gelecek. Hayırlı olsun şimdiden. KaptanımızZipzip- yardımcı olur kuzum...
HoşbuldumHoşgeldin iz
Çok tatlı bir şişko diyeceğim 61 kilo da ne bileyim ...Beni atsa atsa hortum atar rüzgâr da kim olahoş buldum
HosgeldinYAŞ : 26
Yaaa 5li yada 6li rakamlarla geliyolar ablacim onlarda hemen verip gidiyolarÇok tatlı bir şişko diyeceğim 61 kilo da ne bileyim ...
Niye gı birde bnm gibi var alıp alıp verenYaaa 5li yada 6li rakamlarla geliyolar ablacim onlarda hemen verip gidiyolar
Bu kilo ve boyla şişkoyum deyip bizi gömüyorlar resmenYaaa 5li yada 6li rakamlarla geliyolar ablacim onlarda hemen verip gidiyolar
Bı akrabamiz almış yoğurtla yemiş tadını sevmemiş bana verdi orjinalmiş sorgulattimBende bi ara alcaltim ama almadim ama iyiymis canim kullan bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?