- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aylardır uğraşıyorum uğraştıkça daha çok yiyip kilo vermek şöyle dursun aldım ,40 gün sonra sınavım var ve orda görmek isteyeceğim bir beyle karşılaşma ihtimalim de var şu kahrolası 6 kilodan kurtulmadan görürsem hiç hoş olmazÇok tatlı bir şişko diyeceğim 61 kilo da ne bileyim ...
Eczanede satıyorlar canim yee işte zerdecalmis zaten özüBı akrabamiz almış yoğurtla yemiş tadını sevmemiş bana verdi orjinalmiş sorgulattim
Yok şimdi tanıştıkTanıdık mıyeni üye görünüyor
nedenkii senden korkarmiAylardır uğraşıyorum uğraştıkça daha çok yiyip kilo vermek şöyle dursun aldım ,40 gün sonra sınavım var ve orda görmek isteyeceğim bir beyle karşılaşma ihtimalim de var şu kahrolası 6 kilodan kurtulmadan görürsem hiç hoş olmaz
6 kilo icinmi o kadar yol geldinAylardır uğraşıyorum uğraştıkça daha çok yiyip kilo vermek şöyle dursun aldım ,40 gün sonra sınavım var ve orda görmek isteyeceğim bir beyle karşılaşma ihtimalim de var şu kahrolası 6 kilodan kurtulmadan görürsem hiç hoş olmaz
Hoş buldumHosgeldin
Ödemdir oYok yok almayizzz ben hemencecik vermedim ama 1bucuk kilo almisim nedensee
Özledim seni minik Kuş
Lilim hoş geldin...Aynen yaa cok guzeldi
Hayır ben ondan korkarımnedenkii senden korkarmi
Bende özledimÖzledim seni minik Kuş
Şu an bir hafta görmediğim kocanın yüzüne bakmayıp size yazıyorum o kdr gıymatlısınız
Şişttt kimse bilmiyo neler yedigimiÖdemdir o
Yok canim 60kiloyla 50kiloyu ayırt edemez benceHayır ben ondan korkarımgörmesin diye saklanacak köşe ararim
Şişttt kimse bilmiyo neler yedigimi
Canım senin sıkılaşmaya ihtiyacın var. 61 kilo çok durmaz üzerinde kendimden biliyorum hem de senden dört santim kisayim.Aylardır uğraşıyorum uğraştıkça daha çok yiyip kilo vermek şöyle dursun aldım ,40 gün sonra sınavım var ve orda görmek isteyeceğim bir beyle karşılaşma ihtimalim de var şu kahrolası 6 kilodan kurtulmadan görürsem hiç hoş olmaz
taam demem geçen neleri lüplettiğini aramızda
Filizcim sankim ayıp yerlere gittik aşk olsun
Vallaaaa midem agzimda buneyaaaaFilizcim sankim ayıp yerlere gittik aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?