- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
+18 de bi konu var canım ondan bahsediyoruzNe oluyo lennnnn neyi kaçırdık biz
Bilim öyle diyor affedersin napim...en bilimsel mesaj oldu baya faydası olacak topiktekilere yemeyen yüzüne sürmeyen kalmayacak
Neredeydin ben yatcam sen geliyonBuyrun benim
Görmedim benBen de oradaydım ya
Elimizdeki hazinenin kıymetini tam bilmiyormuşuz hele bir bilimsel araştırma yapayım dedim tatlım...
Aşkolsun neden dua edeyimE Elif_Eylul kiz cokmu icten dua ettin simdi tartildim 66 kilo geldimeyvah eyvah
Okadar emek bosa gitti ama yedim hic kismadim sucluyum
Gulumsecim minik bir araştırma yaptım zeynos onu diyor.Ne oluyo lennnnn neyi kaçırdık biz
HoşgeldinHayirli aksamlar kizlar nihayet 1 saat kadar once evime gelebildim
Mesajini gordum demin benim gibi kilo alip gelsin demissinAşkolsun neden dua edeyim
Burda degil canimyaaa gene +18 konu açmışlar öggggg gelirNe oluyo lennnnn neyi kaçırdık biz
Hos buldum canimmHoşgeldin
heeeee onumu demisim unutmusum ama dua etmedim ben 1bucuk kilo aldimdaMesajini gordum demin benim gibi kilo alip gelsin demissin
Kiz oylesine dedim ne dua edicenheeeee onumu demisim unutmusum ama dua etmedim ben 1bucuk kilo aldimda
Çok yorulmuş olmalısın ilk defa yorgunum duydum sendenAcayip yorgunum bir kahve yaptim ictim cantalari hic ellemeden yaticam sabah basliyacagim artik
Hoşgeldin canim bide güzel bir tarafından bak cokguzel yerleri gezdinAcayip yorgunum bir kahve yaptim ictim cantalari hic ellemeden yaticam sabah basliyacagim artik
Hoş geldin liliHayirli aksamlar kizlar nihayet 1 saat kadar once evime gelebildim
Merhaba 1 sayfada ki formu doldurup paylaşıyorsun kaptanın onayını bekliyorsunMerhabalar takıma ben de girmek istiyorum,ne yapmalıyım
Merak ettim.hangi konu acepGulumsecim minik bir araştırma yaptım zeynos onu diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?