Vallaaaa midem agzimda buneyaaaa
Yaaaa tamamda şimdikbu konuyu açmak bir yurek ister gerisini demiyim
Konu sahibi de aynı durumda ...abartildi biraz...
İyi geceler tatlimyatayim bari leptin falan kalmadi
İyi geceler ablacimİyi geceler tatlim
Yan tarafa git kocana sarmaş vardır onda leptin neyim sebeblenirsinyatayim bari leptin falan kalmadi
HoşgeldinizYAŞ : 26
BOY:164
KİLO:61
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ: bekâr
MESLEGINIZ: doktor
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİ:yoğun stres nedeniyle sürekli birşeyler yemek,yemek yemekten aşırı zevk almak,sıcak yaz günlerinde spor salonuna gitmeye üşenmek,evde spor yapmaya üşenmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: birinci amacım aynayla barışık olmak ikinci amacım kilolar gittikten sonra eskiden uğraştığım savunma sporlarına dönmek ve fit bir vücuda sahip olmak
İkinci mesaj dan sonra okumadım Elhan ablam açıklama yapmış onu okudum ayaklarım totoma vurarak kaçtım
İyi gecelerHayirli geceler
Ciddi bir program uygularsan 40 günde 5-6 kg verebilirsin kesinAylardır uğraşıyorum uğraştıkça daha çok yiyip kilo vermek şöyle dursun aldım ,40 gün sonra sınavım var ve orda görmek isteyeceğim bir beyle karşılaşma ihtimalim de var şu kahrolası 6 kilodan kurtulmadan görürsem hiç hoş olmaz
Afiyet olsun canım. Spor ve su mükemmel21 ağustos
09.30
2 kk kdr peynir
1 yumurta
6 yeşil zeytin
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı çökelek
11.00
1 kase kdr üzüm
14.00
1 ev yapımı küçük tam buğday lavaş içine 1 şiş ciğer sote
18.00
1 kase kelle paça
Su 3.5
Spor 45 dk kardiyo
500 iç bacak
200 ip atlama 406p
Zipzip- H hasbeenandgone N Nidsalii
Hos geldin canim kolaulikla 40 gunde ıstediğin vucut olculerine girebilirsin burada el birligiyle hallederizYAŞ : 26
BOY:164
KİLO:61
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ: bekâr
MESLEGINIZ: doktor
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİ:yoğun stres nedeniyle sürekli birşeyler yemek,yemek yemekten aşırı zevk almak,sıcak yaz günlerinde spor salonuna gitmeye üşenmek,evde spor yapmaya üşenmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: birinci amacım aynayla barışık olmak ikinci amacım kilolar gittikten sonra eskiden uğraştığım savunma sporlarına dönmek ve fit bir vücuda sahip olmak
Hos buldum canimm, sende hos geldinnLilim hoş geldin...
Çarşamba günü de ben geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?