Cokkk almamissin canim genede öküz gibi yemene ragmenGunaydinnn kizceler canlar, şuan guncel kilo an itibari ile 64 800 200 cikalim cunku bir bardak su ictim ilac almak icin. Yanisi 2 bucuk kiloya yakin almis bulunuyorum odem oldugunu sanmiyorum cunku afedersiniz öküz gibi yemeisimdirElbet bir dönüşü olacakti o pervasizca yemek yemenin
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın tatli, güzel, zayıf kadınlar
GünaydınGunaydin herkese
Günaydıngununuz aydin olsun gun aydin
GünaydınGünayyydınn
Mutlu haftasonları
Günaydın kaptanımGunaydin mutlu hafta sonlari
GünaydınGünaydınn
GünaydınGunaydinnn kizceler canlar, şuan guncel kilo an itibari ile 64 800 200 cikalim cunku bir bardak su ictim ilac almak icin. Yanisi 2 bucuk kiloya yakin almis bulunuyorum odem oldugunu sanmiyorum cunku afedersiniz öküz gibi yemeisimdirElbet bir dönüşü olacakti o pervasizca yemek yemenin
Sanada gunaydin cehennem bekçisiGünaydın ☀☀☀ güzel bir hafta sonu dilerim hepimize ❤❤❤
Valla sudemcim sen artık tamamen çözdün bu işi istediğin kiloya inersinCanim bitkisel protein de alabilirsin.
Biz mesela yazın tavuk almıyoruz zehirlenme vakalarında n dolayı.
Yaz başında aldım direk çöp daha pişir meden attım marketten geldi direk dolaba koydum bide.
Peynir yumurta yoğurt da olur.
Eti sevmeyen çok insan var.
Bakliyat da önemli bugun mesela bulguru yeşil mercimekli yaptım.
Vücudumuzun herşeye ihtiyacı var
Canımın içi akşam yemegin ne?
Vakit mi yok 2 yumurta hasla 2 salatalık ye
Kilona göre az yiyorsun
Hayirli aksamlar kizlar nihayet 1 saat kadar once evime gelebildim
E Elif_Eylul kiz cokmu icten dua ettin simdi tartildim 66 kilo geldimeyvah eyvah
Okadar emek bosa gitti ama yedim hic kismadim sucluyum
Arkadaşlar curcumin500 şase aldım iyimi ettim sizce kullanan varmı yada duyan bilen
Günaydın canım regli halsizlik yapar yemekte yersin onla birlikte
Doydum cnm karışıktı birde çok ufak kase değildi hiç açlık hissetmedim, 5 tane de çıtır çubuk vardı tam tahıllı olandan. Yazmayı unutmuşum sanırımAfiyet olsun canim akşam menün doyurucu olmamis geldi bana
HoşgeldinYAŞ : 26
BOY:164
KİLO:61
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ: bekâr
MESLEGINIZ: doktor
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİ:yoğun stres nedeniyle sürekli birşeyler yemek,yemek yemekten aşırı zevk almak,sıcak yaz günlerinde spor salonuna gitmeye üşenmek,evde spor yapmaya üşenmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: birinci amacım aynayla barışık olmak ikinci amacım kilolar gittikten sonra eskiden uğraştığım savunma sporlarına dönmek ve fit bir vücuda sahip olmak
Günaydın canım regli halsizlik yapar yemekte yersin onla birlikte
Vayyybeeeee bende bibaslasam iyi olcaktaCanım bişey istemiyo şimdi biraz geç yerim herakde
Plunk rekorumu kırdım 135 saniye
mis gibi isteGünaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrdavul zurnayla uyandimmmmmmmmmmm
Hoşgeldin canım , yolun başındayken dur demek en güzeli, sporla aran nasıl bakalım , sağlıklı beslenip hareketi de katarsan o 6 kilo 40 günde uçar gider çok gençsin , metabolizmanda hızlıdırYAŞ : 26
BOY:164
KİLO:61
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ: bekâr
MESLEGINIZ: doktor
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİ:yoğun stres nedeniyle sürekli birşeyler yemek,yemek yemekten aşırı zevk almak,sıcak yaz günlerinde spor salonuna gitmeye üşenmek,evde spor yapmaya üşenmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: birinci amacım aynayla barışık olmak ikinci amacım kilolar gittikten sonra eskiden uğraştığım savunma sporlarına dönmek ve fit bir vücuda sahip olmak
Aylardır uğraşıyorum uğraştıkça daha çok yiyip kilo vermek şöyle dursun aldım ,40 gün sonra sınavım var ve orda görmek isteyeceğim bir beyle karşılaşma ihtimalim de var şu kahrolası 6 kilodan kurtulmadan görürsem hiç hoş olmaz
Lilim hoş geldin...
Çarşamba günü de ben geldim...
Günaydıııınnnndün eğitimdeydim bildirim yapamadım şimdi tartıldım 68.0 kg.
Geçen cuma: 68.5 kg
Fark 500 gr
Kalk kalk durduğun kabahatVayyybeeeee bende bibaslasam iyi olcaktatotom kalkmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?