Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydinnn kizceler canlar, şuan guncel kilo an itibari ile 64 800 200 cikalim cunku bir bardak su ictim ilac almak icin. Yanisi 2 bucuk kiloya yakin almis bulunuyorum odem oldugunu sanmiyorum cunku afedersiniz öküz gibi yemeisimdir Elbet bir dönüşü olacakti o pervasizca yemek yemenin

Eklentiler

• 20200822_084248.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 24
Cokkk almamissin canim genede öküz gibi yemene ragmen bende yedim o öküz gibi olandanda

Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın tatli, güzel, zayıf kadınlar
Günaydın
Gunaydin herkese
Günaydın
gununuz aydin olsun gun aydin
Günaydın
Günayyydınn
Mutlu haftasonları
Günaydın
Gunaydin mutlu hafta sonlari
Günaydın kaptanım
Günaydın
Günaydın
İyi yapmış tatilin tadını çıkarmışsın şimdi kg oturmadan kolayca verirsin sen

Günaydın fıstıklar

Bir halsiz kalktım ama yinede 40 dakika karın egzersizi yaptım sonra midem bulandı devam edemedim, reglimin en alengirli günündeyim biraz halsiz yaptı beni galiba
Bugün baya bi işim var

N Nidsalii canım dün sporum yoktu. Bugün 40 dakika karın bölgesel 240 p

Valla sudemcim sen artık tamamen çözdün bu işi istediğin kiloya inersin

Canımın içi akşam yemegin ne?
Vakit mi yok 2 yumurta hasla 2 salatalık ye
Kilona göre az yiyorsun

@orjinalism canım aynı şeyi bende diyorum çok az yiyerek onun yerine kek yersen sağlıklımbir şekilde incelemezsin. Yemek saatlerini tekrar gözden geçirebilirsin, sebze çorbaları yap ara öğün sebze çorbası akşamda protein almalısın

Hayirli aksamlar kizlar nihayet 1 saat kadar once evime gelebildim

Hoşgeldin canım Çok güzel yerler gezdin bende kısmetse bu akşam yola çıkıcam

E Elif_Eylul kiz cokmu icten dua ettin simdi tartildim 66 kilo geldim eyvah eyvah
Okadar emek bosa gitti ama yedim hic kismadim sucluyum

Hemen verirsin onları üstüne yapışmadan

Arkadaşlar curcumin500 şase aldım iyimi ettim sizce kullanan varmı yada duyan bilen

Bende hep olumlu şeyler duydum

Günaydın canım regli halsizlik yapar yemekte yersin onla birlikte

Afiyet olsun canim akşam menün doyurucu olmamis geldi bana
Doydum cnm karışıktı birde çok ufak kase değildi hiç açlık hissetmedim, 5 tane de çıtır çubuk vardı tam tahıllı olandan. Yazmayı unutmuşum sanırım

Hoşgeldin kilon fazla değilmiş verirsin hemen

Eklentiler

• IMG_20200821_165506.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 25
Hoşgeldin canım , yolun başındayken dur demek en güzeli, sporla aran nasıl bakalım , sağlıklı beslenip hareketi de katarsan o 6 kilo 40 günde uçar gider çok gençsin , metabolizmanda hızlıdır

Hemde güzel bir hedef olmuş önümde , burada takıl bak hemen sonuç almata başlarsın , bu işin matematiğini çok daha iyi biliyosundur, burası motivasyon kaynağı

Lilim hoş geldin...
Çarşamba günü de ben geldim...

Elhanım kuşum nihayet bende gidiyorum kısmetse bu akşam

Günaydıııınnnn dün eğitimdeydim bildirim yapamadım şimdi tartıldım 68.0 kg.
Geçen cuma: 68.5 kg
Fark 500 gr

Canım nerelerdeydin hiç göremedim seni , lili gitti sende yok oldun, yarım kilo alıp gelmişin

Burda ne kadar takılırsan o kadar kilolar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…