Arçelik canın daha geçen sene almıştık annemdeydim 1 hafta olmuştuevet hatta suyuda öğlen içtim şimdi yürüyüş e gidemedim ...wc bulamam dışarda diye...
yazin oluyormuş.
Geçen benimki de ayarı bir düştü bir kalktı dolap boşsa fişini çekin 2 günde belki düzelir.
Hava sıcak dolap sıcak içindeki bir şey donuyormus ....ama senin problem in o olmayabilir de ...
markası ne canım?
Çok üzüldüm
göz var izan var yani...
Ben 6 yildir bu kiloyu hiç görmedim o okulda da bu kiloda hiç olmadım yani...
Benimkiler de 3 oldu
Kac aydır eve uğramamistin.?
... şans ya....bizim de bir arkadaşin evi küflenmis komple üst kat akmış yazık...
Canim sağolasın.Tamam canim olur tabi ki
Hayirli olsun okul doneminiz de gidecek misin bundan sonra hergun okula
Bir hafta çok kısa bir süre ya...Arçelik canın daha geçen sene almıştık annemdeydim 1 hafta olmuştu
Oooooo olmaz mı bütün etler ordaydıBir hafta çok kısa bir süre ya...
Çok üzücü Arçelik bilmiyorum canım hiç eşyam yok.Bi kez utum vardı sanırım oda eskidi gitti.
Şans ya...
Nasıl denkgelmis.
Kurbandan etin filan var mıydı dolapta?
Tamam canim kuruturum yolla adresE Elif_Eylul duydum incir dagıtıyormuşsun benimki kuru olsun kurut öyle gönder bozulmasın sıcakta yaş gelmez buraya kadar adresi atarım sana
Ne zaman yedin kadayif dolmasiniTamam canim kuruturum yolla adres
Kadayıf dolmasinin tadi halaaa damagimda
Kız susNe zaman yedin kadayif dolmasini
Benden habersiz yolladi sandimKız susyollamadiki duysunda yollasin diye yazdim
keşke yollasa dünya alem heryerde söylücemBenden habersiz yolladi sandim
E Elif_Eylul benide unutmassin heraldeE Elif_Eylul duydum incir dagıtıyormuşsun benimki kuru olsun kurut öyle gönder bozulmasın sıcakta yaş gelmez buraya kadar adresi atarım sana
Hiç unuturmuyum
huniyle geziyorum artik haberin yokmuSonunda filiz cildirdiiiii
E iyi o zaman yabancı değilsin ben adresi atarımKardeşim yapti orda askerliğini biliyom
Normal kargoya mi ptt yemi vereyim,ptt verirsem incirler kuru olarak sana gelirE iyi o zaman yabancı değilsin ben adresi atarımbenim yüzümden incirler bitecek
Normal kargo hepsini kuru istemiyorum bi kaç tane yaş kalsın yeterNormal kargoya mi ptt yemi vereyim,ptt verirsem incirler kuru olarak sana gelir
Küflenmeden kurursa ne alaaaaNormal kargoya mi ptt yemi vereyim,ptt verirsem incirler kuru olarak sana gelir
Bacceden topladigin incirler, kk da seni zincirlerNormal kargoya mi ptt yemi vereyim,ptt verirsem incirler kuru olarak sana gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?