Tatlım dün gece de bekaretle ilgili bir konunun içinde buldum kendimi. Zeynoya gitmeyelim falan derken oralara.Kız zeynoyu gördüm orda onu alayim getireyim dedim baktim sudal zaten tartışıyor birilerine sonra kardesim ordaymis hepimiz yedik Elhan abla bilimsel aciklamalariyla kaldi dünya çok küçük bende konu acicam yakinda
Link paylaşmak yasak olduğu için direkt veremiyorum yoksa nokta atışı yapardım canım.Elhan hanım merak ettim nerde ne yazdınız. ? Ben göremedim. Kaçırdım sanırım.
Günaydiiiiiiiin dünyanın en tatlış minnaklarin annesiiiiiGunaydinlaaaaarrrrrrr
Günaydın ablalarin en ballısıGünaydiiiiiiiin dünyanın en tatlış minnaklarin annesiiiii
İyiyim kuzum.Günaydın ablalarin en ballısı ❤❤❤❤❤❤❤❤ nasılsın ablacim
Anam canım yavrum hayrişim gelmiş...Kizlar gunaydinnn ♥
Dünkü menümü paylaşmak istiyorum ama nereye yazacağımı unutmuşum ☹ yardımcı olur musunuz?
Günaydın canim bu sayfaya yazıyoruzKizlar gunaydinnn ♥
Dünkü menümü paylaşmak istiyorum ama nereye yazacağımı unutmuşum ☹ yardımcı olur musunuz?
seni gidi yaramaz yaramaz birde gitmiş olay yeri inceleme yapmışElhan ablacim gittim gördüm sayfayii banlanan banlanana gene maşallah herkes marifetlerinj saymış gene iyi sen birsey dememisin
İdrakyollari bayağı dalga geçti benimle sonun nereye gideceğini bildiğim için der miyim kuzum...Elhan ablacim gittim gördüm sayfayii banlanan banlanana gene maşallah herkes marifetlerinj saymış gene iyi sen birsey dememisin
Evet dedim bibakim ama mesajlara kapanmisseni gidi yaramaz yaramaz birde gitmiş olay yeri inceleme yapmış
kapanmasa daha yazacaktın yaniEvet dedim bibakim ama mesajlara kapanmis
bunedir nasil bilinçsizlik kendi yapmis baskasina atmis gibi biseyİdrakyollari bayağı dalga geçti benimle sonun nereye gideceğini bildiğim için der miyim kuzum...
Yaaaaa bir iki lafim olurdu elbetkapanmasa daha yazacaktın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?