Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy tahlilleri soracaktım iyi hatırlattı n.
Çok sevindim sonuçların güzelmiş.
Demir olması gereken skala kaç ki?
24 iyi geldi bana sanki
Ferritin mi bu düşük olan?
Dr. Ne dedi?
Araştıralim balım
Dün akşam erken yiyip su az mı içtin?
Ya da hastaneye gidecem diye stres mi yaptın?

Ayyy Iyi yapmışsin.
Senin adına çok sevindim.
Arkadaşlik başka güzel ya.
Hele kafa dengiyse.
Benim kankalar hep uzakta.

Iyi yapmışsın iki çatal nefsin koreldi en azından.

Kız 6 yıllık kilo inadim kırıldı.
Kolların yanların çok bariz incelmiş dediler.
Yazın diyet yapmanın artıları bence.
Çekemeyen yoktur diye düşünüyorum ama insanoğlu işte.
Kızlar iyiydi ya maşallah sadece 1 tanesi kilo almış.
Diğer bekarlar süper fit idi.
Evli olanlar korumuş kilosunu.Yada çok az almış.
Anliycan herkes dikkat etmiş.

Bide Leyla maske acaip öksürük yaptı.
Astımlı bir arkadaş dediki yıkayıp kullanıyorum.
O zamana rahatsız etmiyor dedi.
Ben yarın öyle yapicam.
Sende dene.
Senin bu ikinci alerji.
Bence maskeden

Hosgeldin.
Iyi yine mapustan erken salmışlar.
2 günle yirtmissin.

4. Banin uzun sürer belki dikkat et

Bir benden kurtulamadın o çayı deneyecektin alabildin mi? İncirlerde mi işe yaramadı az da bamya semizotu falan mi yesen yarın mesala umarım çok rahat bir hafta geçirir ve problemini çözersin
Alamadım yarin gitcem kismetse canim incir ise yaradı ama çok yedim dün oyuzdende fena oldum bugun öğlen en son yemek yedim başağrısı mideme vurdu cok yarim domates salatalik yedim inşallah wc isi çözülse güzel olucak

izinde normal yiyince wc sorunum kalmadı az yiyince sorun başlıyor
Az yemesekte kilo veremiyoruz

İyi geceler hanımlar. Ben spordan yeni döndüm. Tempolu 1 saat yürüyüş eşimle beraber. Evimizin yanında park var . Yüyüyüş yolunda 23 tur yaptım. 10.000 küsur adım . gün içinde 30 dakikalık müzik eşliğinde bölgesel hareket. Bunu yazmayı unutmuştum. Tekrar iyi geceler.

Afiyet olsun canım güzel menü

izinde normal yiyince wc sorunum kalmadı az yiyince sorun başlıyor
Az yemesekte kilo veremiyoruz
Suyu çok bol içneni önerebilirim. Ve aç karnına kuru kayısıyı geceden ıslat. Hem suyunu iç hem kayısıyı ye. Emekli bir saglık personeli olarak hastalarımıza biz bunu uygulardık. Çok kez ile yarardı.

Hadi gözün aydın fazla bişey çıkmamış. 1 tatlı kaşığı Pekmezi 1 bardak suya sulandırıp içine 3,5 damla limon sık iç cnm. Benim kızda da vardı o dönem needen öğrenmiştim hatırlamıyorum yapmıştık kızıma. İlaçta kullanıyordu gerçi ama işe yaramıştı
Ohhh iyi yapmışsın süper maşallah
Bilmem bilen varsa yazsın o zaman çünkü yarim litre çörek otu yağım var
Bende almıştım 6 ay oldu Alalı açtım şişeyi arada aklıma gelince hem ben hem kızıma veriyorum ama raf ömründen emin değilim açılınca kısa diye biliyorum atsam mı ki acaba birçok faydası var ama zayıflatır mı bende bilemiyorum var deniliyor gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…