Ayy tahlilleri soracaktım iyi hatırlattı n.Canlarım benim tahliller çıktı hepsi iyi sadece demirim 24 çıktı düşük görünüyor diyete uygun Demir artırma önerileri var mı?
sudem34 bu çörekotu yağı tansiyonu düşürüyor olabilir mi? Sabah benimde bir gözüm karardı 
Ayyy Iyi yapmışsin.Arkadaşlarla havuza gittim sonrada yemeğe sonra da tatlı yemeye ama ben tatlı söylemedim herkesin tabağından küçük 2 şer çatal aldım çayın yanında yedim
Sudem sen varya süper olacaksın belki yıllardır istediğin kg ları göreceksin boyunda var zaten manken gibi gezersin çekemeyenler çatlasın tabikisi
Hosgeldin.BEN CEZAMI ÇEKTİM GELDİM ŞİMDİ OLMADIĞIM GÜNLERİ DE YAZDIM
21/ 02/2020
Sabah saat 8.00 da
SABAH KAHVALTI:
1 tane dometes ,kibrit kutusu kadar peynir, 1 tane salatalık orta boy ,1 tane haşlanmış yumurta üzerine ,karabiber,kekik döküp yedim, 1 dilim tam buğday ekmeği, biraz çökelek yanında yeşil çay içtim
ARA ÖĞÜN
1 kase üzüm
Gün içinde
1 fincantürk kshvesi
AKŞAM YEMEĞİ 6:30
3 tane kömbe yarım su bardağı domates
Spor
Yok
22 /08/2020
Sabah kahvaltı
1 tane dometes ,kibrit kutusu kadar peynir, 1 tane salatalık orta boy ,1 tane haşlanmış yumurta üzerine ,karabiber,kekik döküp yedim, 2 dilim kömbe (börek)yanında yeşil çay
AKŞAM YEMEĞİ
ARA ÖĞÜN:
2 DİLİM KÖMBE (börek)
3 DİLİM KÖMBE (börek)
SPOR :8. 30
Klasik plank :240 aniye = 160 puan
İP ATLAMA ; 1000tane =333puan
TOPLAM PUAN 493
GÜN İÇİNDE 3 LİTRE SU İÇTİM
KİLOM ; 74 ,85
23 /08/2020
Sabah kahvaltı
,kibrit kutusu kadar peynir, 1 kase üzüm, yarım şeftali 1dilim kömbe (börek), 1 tane haşlanmış patates yanında yeşil çay
ARA ÖĞÜN,
1 fincan türk kahvesi,1 dilim çikolata,
Salça ve peynir çok az somun ekmek
AKŞAM YEMEĞİ;
6 kaşık türlü, 3 kaşık yoğurt
SPOR :8. 30
Klasik plank :240 aniye = 160 puan
İP ATLAMA ; 300tane =100puan
Mekik, 30 TANE ; 5 PUAN
SUKUAT , 30 TANE ; 5 PUAN
TOPLAM 270 PUAN
GÜN İÇİNDE 3 LİTRE SU İÇTİM
Alamadım yarin gitcem kismetse canim incir ise yaradı ama çok yedim dün oyuzdende fena oldum bugun öğlen en son yemek yedim başağrısı mideme vurdu cok yarim domates salatalik yedim inşallah wc isi çözülse güzel olucakBir benden kurtulamadıno çayı deneyecektin alabildin mi? İncirlerde mi işe yaramadı az da bamya semizotu falan mi yesen yarın mesala umarım çok rahat bir hafta geçirir ve problemini çözersin 
Bende 73 ile.izne ayrılmıştım73 le izne ayrıldım çok aldım hep beraber verelim inşallah
izinde normal yiyince wc sorunum kalmadı az yiyince sorun başlıyorAlamadım yarin gitcem kismetse canim incir ise yaradı ama çok yedim dün oyuzdende fena oldum bugun öğlen en son yemek yedim başağrısı mideme vurdu cok yarim domates salatalik yedim inşallah wc isi çözülse güzel olucak
Ay 0.35 kg diyo ben 2 kilo çıkıyorum iniyorum şunları demek nasip olur muBugün sen de başladın mı işe canısı? Normalden de az yemişsin. Ben cumadan beri 0,35 kg almışım. 54.25 oldum sen kaçsın bugün?
Slm cnm evet başladım ve günüm çok yoğunduBugün sen de başladın mı işe canısı? Normalden de az yemişsin. Ben cumadan beri 0,35 kg almışım. 54.25 oldum sen kaçsın bugün?
Kız aynı kilolardayız zaten taktığın şeye bakAy 0.35 kg diyo ben 2 kilo çıkıyorum iniyorum şunları demek nasip olur mu
Hoş geldin canım. Aç karnına kavun ya da kuru kayısı işe yarıyor bendeizinde normal yiyince wc sorunum kalmadı az yiyince sorun başlıyor
Az yemesekte kilo veremiyoruz
Iyi geceler bakalım bebeyle ne zaman gece olacak???Iyi geceler kizlar
Bilmem bilen varsa yazsın o zaman çünkü yarim litre çörek otu yağım varKızlar çörek otu yağı zayıflatıyor mu
Afiyet olsun canım güzel menüİyi geceler Hanımlar
Sabah kahvaltısı:3 kayısı,1 salatalık canım birşey istemedi
Öğlen yemeği:Yeşil salata,üzüm
Ara:Lor peyniri
Akşam yemeği:Kıymalı yumurta,1 salatalık,1 domates
1 fincan Nescafe
10000adim:150 puan
Tempolu yuruyus:30 dakika:75 puan
Toplam:225 puan
@NidsalliZipzip- 
Suyu çok bol içneni önerebilirim. Ve aç karnına kuru kayısıyı geceden ıslat. Hem suyunu iç hem kayısıyı ye. Emekli bir saglık personeli olarak hastalarımıza biz bunu uygulardık. Çok kez ile yarardı.izinde normal yiyince wc sorunum kalmadı az yiyince sorun başlıyor
Az yemesekte kilo veremiyoruz
Hadi gözün aydın fazla bişey çıkmamış. 1 tatlı kaşığı Pekmezi 1 bardak suya sulandırıp içine 3,5 damla limon sık iç cnm. Benim kızda da vardı o dönem needen öğrenmiştim hatırlamıyorum yapmıştık kızıma. İlaçta kullanıyordu gerçi ama işe yaramıştıCanlarım benim tahliller çıktı hepsi iyi sadece demirim 24 çıktı düşük görünüyor diyete uygun Demir artırma önerileri var mı?
sudem34 bu çörekotu yağı tansiyonu düşürüyor olabilir mi? Sabah benimde bir gözüm karardı 
Ohhh iyi yapmışsın süper maşallahİyi geceler hanımlar. Ben spordan yeni döndüm. Tempolu 1 saat yürüyüş eşimle beraber. Evimizin yanında park var . Yüyüyüş yolunda 23 tur yaptım. 10.000 küsur adım . gün içinde 30 dakikalık müzik eşliğinde bölgesel hareket. Bunu yazmayı unutmuştum. Tekrar iyi geceler. 
Bende almıştım 6 ay oldu Alalı açtım şişeyi arada aklıma gelince hem ben hem kızıma veriyorum ama raf ömründen emin değilim açılınca kısa diye biliyorum atsam mı ki acabaBilmem bilen varsa yazsın o zaman çünkü yarim litre çörek otu yağım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?