İyi yolculuklar ablam. Seni enerjin düşük görmedim kiİyiyim kuzum.
Duşumu aldım kahvaltımı yaptım enerjimi topladım kulüptedokuzda düşeceğim yollara.
Arada uğruyor aslinda canimKiz filizzz kardesin kim kardesin varmis galiba niye tanisyirmiyorsun
Evet canım kardeşim var kaptan yazmisKiz filizzz kardesin kim kardesin varmis galiba niye tanisyirmiyorsun
İyi canım teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım inşallah iyidir yavru.
Günaydın canim ❤Gunaydinlaaaaarrrrrrr
Günaydın canim ❤gunaydin kizlar
Günaydın canim ❤Gunaydinnn
Günaydın canim ❤günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın canim ❤Günaydınnnn
Günaydın canim ❤Kizlar gunaydinnn ♥
Dünkü menümü paylaşmak istiyorum ama nereye yazacağımı unutmuşum ☹ yardımcı olur musunuz?
Günaydın canim ❤Günaydın ☀☀☀☀
Günaydın abla❤Günaydın güzel bayanlar
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Gunaydin abla ❤Günaydın laar herkeslere
Günaydın canim ❤Gunaydınnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrr milletttttttttt
Gunaydin canim guzel uyumussun sevindim ❤❤Günaydın herkese ben yeni kalktım
Son 4 aydır bu saatte kalkmadigimi düşünürsek çok iyi uyudum
Gunaydin abla ❤❤Günaydın fıstıklar
🏝🏖⛱
Olsun canım önemli degil
Ayy hangi konu acaba yine güme gideriz ama girmeyim şimdi yeni çıktımBüyük ihtimalle.
bende okudum o konuyu abla ama sesimi çıkarmadımTatlım dün gece de bekaretle ilgili bir konunun içinde buldum kendimi. Zeynoya gitmeyelim falan derken oralara.Meraktan okuyorsun sonra bir şey soylemen gerekiyor ister istemez...
Filizcim kızlık zari vardı yoktu derken sabah bir baktım konuya sagimdaki solumdaki üyeler gitmiş mahpusa.
Kırmadan, incitmeden, küçümsemeden konuşmak bu kadar zor mu...
Bana da hakaret etti -birçok kişiye etti de-konu sahibi ... gülümsedim geçtim şikayet dahi etmedim. Bugün kendisi yok...
Ne demiş mizahsever atalarımız " işi bilicen işe gitmicen"
Bunları yazdıktan birkaç saat sonra ceza aliyormuşum
aynen öyle ne işim var öyle konulardaYok yok bisey sen bak diyetine
Ben baktim vallaa uslu dur kendimi kurtaramiyorum seni hic kurtaramamAyy hangi konu acaba yine güme gideriz ama girmeyim şimdi yeni çıktım
Göbeğin nekadarkiiiaynen öyle ne işim var öyle konularda
Ben koca göbeğimi eriteyim öncelikle
İyi de geçen ben ne yaptım onu anlamadım kendimden örnek verdiydi sadeceTatlım dün gece de bekaretle ilgili bir konunun içinde buldum kendimi. Zeynoya gitmeyelim falan derken oralara.Meraktan okuyorsun sonra bir şey soylemen gerekiyor ister istemez...
Filizcim kızlık zari vardı yoktu derken sabah bir baktım konuya sagimdaki solumdaki üyeler gitmiş mahpusa.
Kırmadan, incitmeden, küçümsemeden konuşmak bu kadar zor mu...
Bana da hakaret etti -birçok kişiye etti de-konu sahibi ... gülümsedim geçtim şikayet dahi etmedim. Bugün kendisi yok...
Ne demiş mizahsever atalarımız " işi bilicen işe gitmicen"
Bunları yazdıktan birkaç saat sonra ceza aliyormuşum
Okudum ben konuyu galiba aman saçma birşey yorum yapmadımBen baktim vallaa uslu dur kendimi kurtaramiyorum seni hic kurtaramam
Dalga gectik diyeee olduuuİyi de geçen ben ne yaptım onu anlamadım kendimden örnek verdiydi sadece
Bende begenmedim konuyu zaten mesajlara kapatmislarOkudum ben konuyu galiba aman saçma birşey yorum yapmadım
Kız ne dalgası ben ciddi dediydimDalga gectik diyeee olduuu
Bende begenmedim konuyu zaten mesajlara kapatmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?