Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hm Dr.yorumlamadi mi?
Yaş cinsiyet gibi durumlara göre değişebiliyor
37 imiş en düşük olması gereken yanlış satıra bakmışım referans yaşa göre değişiyordur bence de benim ki düşük tabiki Dr kapsamlı gideceğim dahiliyede Behçet hastalığı için de baktırın büyük ihtimal alerji olabilir emin olalım dediler kbb ye de gideceğim haftaya erteledim Demir ilacına başladım hastane işleri beni çok yoruyor maalesef
rüyamda gıdım çıkmıştı Demir’e başladım diye bilinçaltıma bak umarım kötü etki etmez bu ilaçlar kg vermeme

Börek vardı ama yemedim, iç harcı kıyma Soğanlı ondan ayırdım bir dilim tam tahıllı ekmekle yedim, iyi yapmış mıyım yoksa börek mi yemeliydim
Ye börekleri al kiloları olurdu çok iyi yapmışsın diyet ruhuna ihanet etmeyelim

Börek vardı ama yemedim, iç harcı kıyma Soğanlı ondan ayırdım bir dilim tam tahıllı ekmekle yedim, iyi yapmış mıyım yoksa börek mi yemeliydim
İyi ki börek yememissin, hem şekersiz bozulurdu hem de bir dilimle duramazdin canım.

Odegilde yarin arkadaşa gidcez hafif birseyler yapmaya ikna edemedim uyukluyordum yazamadimda da ama anlasiliyor yinede

Eklentiler

• Screenshot_20200825-144535_WhatsApp.webp
    39 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20200825-144528_WhatsApp.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…