Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende okudum o konuyu abla ama sesimi çıkarmadım
Sanada brova sagını sokunu maphusa gönderiyor sen elini kolunu sallaya sallaya geziyorsun ablacım
Yazdıklarını okuyunca gözümden yaş geldi
Bilmiyorum ki keramet neyde...bana dokunan yanıyor...bu saçları değirmende agartmadik yani
Kendime çok guvenmeyim yine de o tirpani bir gün ensemde hissedecek gibiyim.

Bilmiyorum ki keramet neyde...bana dokunan yanıyor...bu saçları değirmende agartmadik yani
1 kez ban yemistim o da bdv yüzünden 3 harfliler konusuna msj yazmıştım 1 gün ban yemistim daha tövbe ettim

Nasılsın, formunu koruyor musun halen ortmenim

Bigun pizza yaptım ablam dedi ekmeğin arasinami koyup yiycez bende o gün öğrenmiştim yanlış bildiğim doğruyu sende unutma artık
Ayy bende bir hafıza , eşim hep der ,ne kadar gereksiz bilgi varsa tutuyorsun arada sil yer açılsın adam unuttu ilk aşkını ben hatırlatıyorum

1 kez ban yemistim o da bdv yüzünden 3 harfliler konusuna msj yazmıştım 1 gün ban yemistim daha tövbe ettim
Ya hayırda bu bdv konularinda her selam veren banlaniyirsa vay yan baktin vay guldun vay inandin inanmadindan ötürü hangi akla hizmet konu aciliyor yada acilan konuya yorum yapiliyor. Yada sistem banlayacak neden ilk basta hic bulasmayin demiyor sena zeyno falan neden banlandilar onu bile bilmiyormuslar baksana hatta okurken aceba ban yermiyim diye dusunmedim degil birileri okudugumu goruyorsa didim

Kuzum sen üç harflileri unutmazsin Filiz de gecenki mevzu şeyini travma yaratmasa bari...
Benim siftahim olmadı ban konusunda olursa da şöyle aklı başında bir konudan yiyim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…