Yanlış yapmışsın böreği ekmeğin arasına koyup yiycektinBörek vardı ama yemedim, iç harcı kıyma Soğanlı ondan ayırdım bir dilim tam tahıllı ekmekle yedim, iyi yapmış mıyım yoksa börek mi yemeliydim
Yazdıklarını okuyunca gözümden yaş geldibende okudum o konuyu abla ama sesimi çıkarmadım
Sanada brova sagını sokunu maphusa gönderiyor sen elini kolunu sallaya sallaya geziyorsun ablacım
1 kez ban yemistim o da bdv yüzünden 3 harfliler konusuna msj yazmıştım 1 gün ban yemistim daha tövbe ettimYazdıklarını okuyunca gözümden yaş geldi
Bilmiyorum ki keramet neyde...bana dokunan yanıyor...bu saçları değirmende agartmadik yani
Kendime çok guvenmeyim yine de o tirpani bir gün ensemde hissedecek gibiyim.
Aklımda bulunsunYanlış yapmışsın böreği ekmeğin arasına koyup yiycektin
Nasılsın, formunu koruyor musun halen ortmenimYazdıklarını okuyunca gözümden yaş geldi
Bilmiyorum ki keramet neyde...bana dokunan yanıyor...bu saçları değirmende agartmadik yani
Kendime çok guvenmeyim yine de o tirpani bir gün ensemde hissedecek gibiyim.
Bigun pizza yaptım ablam dedi ekmeğin arasinami koyup yiycez bende o gün öğrenmiştim yanlış bildiğim doğruyu sende unutma artıkAklımda bulunsun
Aslında doğrusu böreği yemek gibiydi geliyor insana amaAklımda bulunsun
İyi tatiller bebeğim...yine efsanesin
Börek börek olalı böyle eziyet görmemiştirAslında doğrusu böreği yemek gibiydi geliyor insana ama
Ayy bende bir hafıza , eşim hep der ,ne kadar gereksiz bilgi varsa tutuyorsun arada sil yer açılsınBigun pizza yaptım ablam dedi ekmeğin arasinami koyup yiycez bende o gün öğrenmiştim yanlış bildiğim doğruyu sende unutma artık
Börek ten böög geldi diyelim de beynimde ikna olsunBörek börek olalı böyle eziyet görmemiştir
Yemeklerden önce mi sonra mı yaptın...Börek vardı ama yemedim, iç harcı kıyma Soğanlı ondan ayırdım bir dilim tam tahıllı ekmekle yedim, iyi yapmış mıyım yoksa börek mi yemeliydim
Yemesini bilmiyorsan getir ben sana öğretimBörek ten böög geldi diyelim de beynimde ikna olsun
Ya hayırda bu bdv konularinda her selam veren banlaniyirsa vay yan baktin vay guldun vay inandin inanmadindan ötürü hangi akla hizmet konu aciliyor yada acilan konuya yorum yapiliyor. Yada sistem banlayacak neden ilk basta hic bulasmayin demiyor1 kez ban yemistim o da bdv yüzünden 3 harfliler konusuna msj yazmıştım 1 gün ban yemistim daha tövbe ettim
Yemeklerden önce mi sonra mı yaptın...
Allah iyiliğini versin çok tatlısın
Kalorisiz tatlıYemeklerden önce mi sonra mı yaptın...
Allah iyiliğini versin çok tatlısın
Kuzum sen üç harflileri unutmazsin Filiz de gecenki mevzu şeyini travma yaratmasa bari...1 kez ban yemistim o da bdv yüzünden 3 harfliler konusuna msj yazmıştım 1 gün ban yemistim daha tövbe ettim
Bilmiyorum cahilim benYemesini bilmiyorsan getir ben sana öğretim
Aynı bennn ama artik mani olmaya calisiyirum kendime bir lokma dahi cignesem okadar vakit bekledigim bosa gidcek diyeaklima diyetisyen geldi makarna pilav dedi 4 kaşık yiyenbilirsin dedim ben onu ısıtırken yiyorum
canım sen listede misinaklima diyetisyen geldi makarna pilav dedi 4 kaşık yiyenbilirsin dedim ben onu ısıtırken yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?