Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

+18 konusu konu sahibiyle dalga geçtiler diye banlandilar 3 harfliler gibi konular yasakmış bende konuştuğum için ban yemistim demek çoğu kişiyi korkutmuşum ihbar etmişler beni

Kuzum sen üç harflileri unutmazsin Filiz de gecenki mevzu şeyini travma yaratmasa bari...
Benim siftahim olmadı ban konusunda olursa da şöyle aklı başında bir konudan yiyim yani...
Gecenki konunuza baktim igrencccc bende bile travma kalmis olabilir

Kiz gididan bende de var.
Eşim Süleyman Demirel gıdıklı der.
Ama dert etme inceldi gıdık son ölçümde 1 cm boynum küçülmüş.15-20 gün önceki ölçüm arası.
Tatlım sağlığını ihmal etme ama kafaya da takma.
Zaten orantılı besleniyorsun.
Kalori ve dengeli beslenme önceliğin.
Verdiğin kilo yağdan.
Ve sporu n var.
Demir eksikliği kadın ve çocuklar da çok sık olan bir durum.

Ne icin gittinn canim ben suan 4 tane ekgida takviyesi aliyorum burini adam akkilli baslamadim ama arada aklima geldikce aliyorum. Karamurver ve spirulena da almak isteyyom birde omega du bakalim

Aslinda bir konu acmak istiyorum ama neme lazim basima bela olur diye vazgeciuorum
Ben cocuklugumdan beri toprak kokusuna dayanamam hatta evde kil bulunduruuorum donem donem şahlaniyor bu can istemesi nasil kurtulurum bilmiyorum
canım toprak yeme isteği vücuttaki bir eksiklikten kaynaklı diye biliyorum annemde hamileyken yermiş bir dr görün tahlillerini yaptır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…