hoşgeldin yavrum gel öpem de geçsinŞenizŞenizŞenizgeldim özgem yetiştim
ben herzamanki gibi ole rahat rahat yatamıom ölüyorum baş diş gözlerim gözlerimi kapatıp yatakta vakit gecirmeye calışıyorum offff
şaka yaptım ben yaaaheyaa atın benı kaptanlıktan olmuyo böle bi işe yaramıom benn
geldim özgem yetiştim
ben herzamanki gibi ole rahat rahat yatamıom ölüyorum baş diş gözlerim gözlerimi kapatıp yatakta vakit gecirmeye calışıyorum offff
dünkü menumu yazayım
akşam 5 etiform peynir
gece yagsız mercimek corba sehriyeli
2 havuç
bol su 1 kupa yesil 15 20 dakika göbüş bacak indir kaldır falan işte böle
ha şöyle .heyaa atın benı kaptanlıktan olmuyo böle bi işe yaramıom benn
bediş yemekten hemen sonra 1 çay kaşıgı at agzına üstünede su iç bukadar 1 yada 2 defa-tatlicadiarzu-aeben o cicek tozunun kullanımı nasıldıııı acele cevap :))
hayırlarla git gel kuşum ......sengözlerimebaksanabhoşgeldin yavrum gel öpem de geçsinŞenizŞenizŞeniz
şaka yaptım ben yaaa
[
yarın doktor günü dua edin bana olur mu moralim az bozulsun diye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bencede kötü olmuş .az ama hep cıs seyler yamişin ...:mymeka: toparlanman lazım pasteneci güzeli ......kaydirigubbakcemileben bugün çok kötü beslendim yineklava:
öğlen bakla yemeği vardı hiç sevmem
sabah simit ve şekersiz çay
öğlen kumru ve şekersiz çay
akşam da meyve
bol bol su içtim bi de bugün
hee bide çubuk anladınız o olmasın diye dua edin hazır eliniz değmişken :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
buna en çok hayalin dua etmesi lazım en çok o dalga geçiyordu benimle
bu arada bu FATU nerelerde onun bi saçını çekmek lazımm pardon kulaklarınıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile
ben kaçtımm bysssssssssssssssssss
Sen şimdi bu saate kadar uyudunmu .....:mymeka::mymeka::mymeka:kötükedihüso
yokya uyusam keşke yatakta vakit geciriyorum dedimya gözlerimi acınca daha şiddetli agrıyo sanki
açsın yavrum aç . biraz ya ....kötükedihüsoklava:
ac deilim bennn yetiyo bana o kadar
ha şöyle .klava: işe yaramış canlanmışınız biraz ......:jeyyar:
sizi seviyom baeeee......Şeniz Manyak gacılarrr....naniknanik
bil mukaveleee a.s.
ben bugün çok kötü beslendim yineklava:
öğlen bakla yemeği vardı hiç sevmem
sabah simit ve şekersiz çay
öğlen kumru ve şekersiz çay
akşam da meyve
bol bol su içtim bi de bugün
Yumukum mederi iftaharısın takımın istikrarına bayılıyorum . devammm .....
kızlar maytap niyE gelmiyo haberi olan varmi mehmedin bişi yoktur umarım .....
refde gelemiyo malum ..
asümmm simitlerini yediginde simitsiz kalasıca asümmm . patron başında bellli .....
bende bayıldım yeni arkadaslarımıza yumukta ole elsede azimli canayakın :lepi:Şeniz
maytabı kasım analaında görüyorum bazen ama yerimseniben
evt ref malum
asının şirketi almam lazım piyango falan cıksa ilk işimkaydirigubbakcemile5
MAYTAP KAÇIYOSA KİLO ALMA MEYİLLİ BULDUNUZ YERDE ÇULLANIN GETİRİN DÖVEM .......kötükedihüso
HEH . Kafama göre birti çıktı ......sırnaşık şeytamammm ben topuklarına sıkarım onun anlaştıkkkkaydirigubbakcemile3:lepi:
HEH . Kafama göre birti çıktı ......sırnaşık şey
ben kaçıyom yemek hazırlıycam benimkiler gelir şimdi .......
kaptanın hazır topukları vurmaya başlamışken . bu hafta kilo veremeyenlerede sıksana . başta bana .....sırnaşık şey:jeyyar:
bu arada pınarıda buldunuz yerde çullanın ... özledim kozmik kuşumu ........
ohh melodisiyle..........kaydirigubbakcemile2he oldu basta sana 2.bana topal takım olak demi seni gidi topalllll bu haftada aynı kallllllllllllkaydirigubbakcemile3
Vallah bende korkuyom ondan . 1.5 kiloyuda aldımgeldim derse ......:1ninca: laf aramızda duymasın .....sırnaşık şeyonun ya misafirleri var yada yadaaaa daldı yemeklere bakalım hayırlı haberlerle gelir inş. :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?