Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evt hiç hoş deil gercekten bu seferlik olsunda pişmiş havuç önerilmiyo kız diyette pişince kötü şekere dönüşüyomuş havuç aklında olsun

ben kaçıyorum gece gelirim gene dizim başlamış kalkınca 3 patates yemiştim haşlama şimdide elma havuc falan yerim artık

görüşürüz bende bi yandan diziyi takip ediyorum bi yandan yemeği bi yandan burayı:)

yettim gari nasılsınız kızlar yemeğe gittim geldim yazdığım gibi kereviz ve 2 kaşık yoğurt yedim geldim aeben canım saol istikrarlı olmaya çalışıyorum çünkü yıllardır çok sıkıldım en azından artık 70in altına düşmem lazım inşallah hep böyle kararlı olurum:Saruboceq:

afiyet olsun yumukum
inşallah hep beraber varıcaz hedeflerimize
burda olunca sorumluluk hissediyoruz birbirimize:1hug:

iyi akşamlar kızlar yürüyüşümü yaptım 60 dakika kardeşim beni sattı bugün onu bekledim bu saate kadar parktaki aletlere gideriz diye
ama şimdi aradı arkadaşına gidecekmiş bide çok yorgun muş gelemiycekmiş spora saate geç oldu biraz artık yarın telefi ederim alet kısmının.

aebenim canım yürüyüş yaparak zayıflayanlar grubunda görüyorum artık seni. o gruba katılınca sorumluluk hissediyorum ve ne kadar yorgunda olsa yürüyorum.

selamlar ben geldim akşam yemegimide yedim meyve yani durun önce günün özeti

akşam 3 patates

şimdi 1 greyfurt 1 elma 1 ayva 1 havuç

bugün yediklerimin hepsi bu 1,5 su bana kalan yesil ve spor bunlarıda hallettim iyi bir diyet gunu benım adıma

aferim sana ben 15 20 dakika hareket yaptım die gectim kenara bi iş yapmış gibi ya ben yurumeye üşenmiyorumda bi giyinip kendimi sokaga atsam :mymeka:vurun bana 2 haftada 75 olmam lazımmm benım

günaydın kızlarr yaa nolur kusuruma bakmayın canlarım bu çocuk o kadar haydut oldukii anlatamm size sürekli çığlık çığlığa biliyorum bende kaptanlık yaptığım dönemlerde böyleşeyler bahane olmazdı ben acımasızdım galbaa isterseniz ayrılayım ben takımdan karnım acıkıncada önüme ne gelirse yiyorum hiç fırsatım olmuyo eni konu bişeyler hazırlamaya çok sıkıldım ama bunalıma girmezsem iyidir sürekli dötünü yırtan bi bebe düşününn

günaydın kızlar herkese
nazlıcım yine sen varsın sadece galiba:)
mmmf27 Allah yardımcın olsun

herkese günaydın fıstıklar nasılsınız,
ceylin,naslı bi sizmi, varsınız kıs nerde millet ösledim gelin toplaşın ascık takılam hepiğize:)))...

herkese günaydın fıstıklar nasılsınız,
ceylin,naslı bi sizmi, varsınız kıs nerde millet ösledim gelin toplaşın ascık takılam hepiğize:)))...

günaydın hayal. başın sağolsun canım. YÜCE RABBİM geride kalanlara sabır versin.

amin nazlım sağol gülüm Allah razı olsun,
sizde ne var ne yok nasılsınız yolundadır umarım herşey...

amin nazlım sağol gülüm Allah razı olsun,
sizde ne var ne yok nasılsınız yolundadır umarım herşey...

bizde herşey yolunda canım bir sorun yok. kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz. ama ben ne kadar başarılı oluyorum onu bilmiyorum. verdiğim 2 kilo vardı onuda iki haftada geri aldım. şimdi tekrar onları vermeye çalışıyorum. benim 60-58 arası her zamanki gibi gelip giden bir kilom var işte. bundan daha aşağıya inemedim.

günaydınlar herkeseee

bütün geçmişi okudum da öyle geldim.dün hiç giremedim bir Allahın kulu nerde bu ceylin hergün gelirdi dememişş alacagınız olsunn e miklava:

dün çok berbat bir gün geçirdim kızlar,okuldan çıktıktan sonra arkadaşın dogum günüe hediye almak için başka bir ark. ile alışverişe giderken birden uykum gelmeye başladı.nyse kendimi zorlaya zorlaya toparlandım sonra magzanın birindeyken birden dizlerim çözüldü ve hoopp ben yerdee:sm_confused: tansiyonum düşmüş yine. arkdaşım hemen ayran filan içirdi eve geri dönelim dedik yolun büyük kısmını benle geldi sağolsun sonra ben taksiye bindim hiç otobüste ayakta gidicek halim yoktu çünki. takside birden yine fnealık geldi mide bulantısı baş dönmesiii hepsi bir arada. adamdan hemen bi poşet isteyipp etrafı pisletmekten kurtardım. kendimden geçer gibi oldumm bi yandan da korkuyorum taksideydim çünkü gazetelerde neler okuyoruz hemen müsait bi yerde inmek istedigimi söyledim annemi aradımmm evde kimse yok kaldırımlarda filan otura otura eve kadar geldimm. hemen yatagın üstüne attım kendimi. uyandıgımda kolumda serum vardı.:uhm: şimdi iyiyimm bi anlık oldu bitti ama annem babam çok telaşlılar,sık sık bu bayılmalar tansiyon düşmeleri niye oluyo diye. yazdan beri bu 8 yada 9. bayılma oldu,doktorlar da birşey anlayamadılar bakalım zaman bize neler gösterecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…