Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

güldürmeyin beni yaww kafam gözüm acıyoo ha bu arada majezik böbrek agrıtırmı acaip bi agrı var belimde yada günler sonra dun spor yaptım diemi

bugün 2,5 litre su içtim heralde
eğer gece acıkırsam yarım kase light yoğurt yicem

ha bu arada unutmadan ayten hastanede (ASı.-DENıZ)
KAN DEGERı DÜŞÜK KAN SERUMU ALACAK 6 GÜN GÖZETıM ALTINDA VERıLıYOMUŞ KONUSUYOK BOL BOL ıYı DURUMU ÇOKK GECMıŞ OLSUN DEGERLERıDE HEMENCıK DÜZELıR ıNŞ.

güldürmeyin beni yaww kafam gözüm acıyoo ha bu arada majezik böbrek agrıtırmı acaip bi agrı var belimde yada günler sonra dun spor yaptım diemi

spordan olabilir ya da üşütmekten
benimde dünden böbreklerime sancı giriyor
pazar günü camı kapıyı açıp temizlik yaptım dünden beri ağrıdan ölüyorum
sende migren mi var?bu kadar başağrısı??

çok geçmiş olsun kendisine
buarada isimlerinizi söyleseniz olur mu?
böyle kütahya falan demek garip geliyor
benim adım elif

yok canım galiba bi ara başlangıcı var deilerde o ara bulantıda vardı migrende bulantıda oluyo mutlaka die biliyorum benım dişim agrıyor o taraf kafam gözümde toptan fena halde gitsem dr kurtulacamda katır inadı tuttumu benımkafamçokkarıştı tırsıyorum işte napayım :tomato:

inadı bırak bi dişçiye git biranönce bari yazık bu kadar ağrıyı çekmektense

olur tabiki bende bedia memnun oldummmşakkıdı

bende memnun olduma.s.

aha pinarım gelmiş iyi insan lafının üstüne die boşuna dememişlerrr

Vallah bende korkuyom ondan . 1.5 kiloyuda aldımgeldim derse ......:1ninca: laf aramızda duymasın .....sırnaşık şey

heçç duyar mıyım.:roflol:.alamdım kız herşeyler bollaşmış,kozmik işe yaradı,tam gaz menülerimle yarın aranızdayım..bugün kaçırdım çünki.....kaydirigubbakcemile5

bendende selam söyle çok geçmiş olsun diyorum canıum.....kaydirigubbakcemile3

heçç duyar mıyım.:roflol:.alamdım kız herşeyler bollaşmış,kozmik işe yaradı,tam gaz menülerimle yarın aranızdayım..bugün kaçırdım çünki.....kaydirigubbakcemile5

kız hadi gözün aydın şu kaçırmalar bitsin artık senide topallar kervanına ekleriz bak ona göre :roflol:

kütom kız dün tüm gün misafir ağırladım,bu günde gittim..birde benim işler, koşuşturup duruyom...bu gün çok acıktığımı hissettim,ben nekadar koşturursam okadar acıkıyom yahu.....

kız hadi gözün aydın şu kaçırmalar bitsin artık senide topallar kervanına ekleriz bak ona göre :roflol:

yarından itibaren kaçırma yok artık gözüm 79 dan başka şey görmüyo..salak tartı farketmesede herşeyim bol geliyo anlamadım ama???delikafadulden

kütom kız dün tüm gün misafir ağırladım,bu günde gittim..birde benim işler, koşuşturup duruyom...bu gün çok acıktığımı hissettim,ben nekadar koşturursam okadar acıkıyom yahu.....

tabi koşturunca acıkacan gayet dogal bak benım gibi yat karpuz misali acıkıyomusun göreyim seni lülülülülülü şimdi kremlere başlarsın diyetinide bozmadınmı ohh metobolizmada canlandı kim tutar seniii

yarından itibaren kaçırma yok artık gözüm 79 dan başka şey görmüyo..salak tartı farketmesede herşeyim bol geliyo anlamadım ama???delikafadulden

bende bugün çok sevindim içine giremediğim kotlarım oldu

else cim yani elifim senide öptüm ben kaçar...yemek ayarlayayım benimki geldiiii.....

görüşürüz canım bende yemek yapıyorum yarına
karnıbahar.anneme sordum öğrendim nasıl yapıldığınıkaydirigubbakcemile3
etobur kocişe de fırında et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…