güldürmeyin beni yaww kafam gözüm acıyoo ha bu arada majezik böbrek agrıtırmı acaip bi agrı var belimde yada günler sonra dun spor yaptım diemi
bugün 2,5 litre su içtim heralde
eğer gece acıkırsam yarım kase light yoğurt yicem
ha bu arada unutmadan ayten hastanede (ASİ.-DENİZ)
KAN DEGERİ DÜŞÜK KAN SERUMU ALACAK 6 GÜN GÖZETİM ALTINDA VERİLİYOMUŞ KONUSUYOK BOL BOL İYİ DURUMU ÇOKK GECMİŞ OLSUN DEGERLERİDE HEMENCİK DÜZELİR İNŞ.
spordan olabilir ya da üşütmekten
benimde dünden böbreklerime sancı giriyor
pazar günü camı kapıyı açıp temizlik yaptım dünden beri ağrıdan ölüyorum
sende migren mi var?bu kadar başağrısı??
çok geçmiş olsun kendisine
buarada isimlerinizi söyleseniz olur mu?
böyle kütahya falan demek garip geliyor
benim adım elif
yok canım galiba bi ara başlangıcı var deilerde o ara bulantıda vardı migrende bulantıda oluyo mutlaka die biliyorum benım dişim agrıyor o taraf kafam gözümde toptan fena halde gitsem dr kurtulacamda katır inadı tuttumu benımkafamçokkarıştı tırsıyorum işte napayım :tomato:
olur tabiki bende bedia memnun oldummmşakkıdı
Vallah bende korkuyom ondan . 1.5 kiloyuda aldımgeldim derse ......:1ninca: laf aramızda duymasın .....sırnaşık şey
ha bu arada unutmadan ayten hastanede (ASİ.-DENİZ)
KAN DEGERİ DÜŞÜK KAN SERUMU ALACAK 6 GÜN GÖZETİM ALTINDA VERİLİYOMUŞ KONUSUYOK BOL BOL İYİ DURUMU ÇOKK GECMİŞ OLSUN DEGERLERİDE HEMENCİK DÜZELİR İNŞ.
heçç duyar mıyım.:roflol:.alamdım kız herşeyler bollaşmış,kozmik işe yaradı,tam gaz menülerimle yarın aranızdayım..bugün kaçırdım çünki.....kaydirigubbakcemile5
kız hadi gözün aydın şu kaçırmalar bitsin artık senide topallar kervanına ekleriz bak ona göre :roflol:
kütom kız dün tüm gün misafir ağırladım,bu günde gittim..birde benim işler, koşuşturup duruyom...bu gün çok acıktığımı hissettim,ben nekadar koşturursam okadar acıkıyom yahu.....
yarından itibaren kaçırma yok artık gözüm 79 dan başka şey görmüyo..salak tartı farketmesede herşeyim bol geliyo anlamadım ama???delikafadulden
else cim yani elifim senide öptüm ben kaçar...yemek ayarlayayım benimki geldiiii.....
else ben karnıbaharı suda haşlayıp yiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?