Tamam o zamana bende iple yapmaya alışayım o zaman kapisirizŞimdi deil 6 ay sonrası:) zaten 6 7 ay dan sonra ağırlık çalış cam onla beraber ipeğe başlıcam selulite birebir. 10.000 yapmış biri olarak ki ogunu hiç unutmam2.5 saat sürmüştü
Yürüyüş Bn de istiyorum ama 2 çocukla gözüme çok zor geliyorŞu an favorim yürüyüş
Kış gelince dediklerin
Bakalım artık .Dikkatimden birsey kacmaz kolay kolay
Bence paylasabilirsin burda kilo verildikce insan daha cok mutlu oluyor
Songulunde gecici bir artisi var yarin eksileri gorecektir
Kolay gelsin canimBen mezun olmadım ama bu defa olurum umarım. :) Doktora gittim bugün, "58 olman lazım en az" dedi.Haydi hayırlısı. Ben estetik olarak çok gerek görmüyorum 58'e ama sağlık daha öncekli.
Ben akşama kadar kaçıyorum kızlar. Bayağı bir boya badana işim var. Ev işi olarak spora ekleyebilirim herhalde onu da.
Bebek arabası ,Yürüyüş Bn de istiyorum ama 2 çocukla gözüme çok zor geliyor
Evet canim 10 dakika icinde silmezsen kaliyor fotograflarBakalım artık .
İlk kez tartı fotosu bile çektim.
Paylaşınca 10 dk geçince silinmiyor demi bizim kendi fotolarimiz da kalıyor.
Bacak fırçasını heves edip bırakıyorum ise yariyormuCanım fırçayı sabah akşam , kremi de akşam fırçadan sonra sürüyodum. Yeni olarak spor öncesi krem sürüyorum
Canım benim hoşbuldum , bol bol dondurma yedim valla , başka kaçamaklarda oldu olmaz mıtatil sonuçta
Hoşbuldum canım
Hoşbuldum kankim
Harikasın canım nasıl bi incelme öyle tebrik ederim
Benim bebel arabası çok büyük agirBebek arabası ,
Iyiyim canim sen nasilsinNasilsin.kizlar
İstanbul bugünde çok sıcak
Hani virüs sıcaklarda mutasyona uğrayacaktı
Sayılar gittikçe artıyo
Ipsizde olur sıkıntı deil ama iple daha yorucuTamam o zamana bende iple yapmaya alışayım o zaman kapisiriz
sağol canımCanım fırçayı sabah akşam , kremi de akşam fırçadan sonra sürüyodum. Yeni olarak spor öncesi krem sürüyorum
Canım benim hoşbuldum , bol bol dondurma yedim valla , başka kaçamaklarda oldu olmaz mıtatil sonuçta
Hoşbuldum canım
Hoşbuldum kankim
Harikasın canım nasıl bi incelme öyle tebrik ederim
Canım kısa hedef tut.Ben mezun olmadım ama bu defa olurum umarım. :) Doktora gittim bugün, "58 olman lazım en az" dedi.Haydi hayırlısı. Ben estetik olarak çok gerek görmüyorum 58'e ama sağlık daha öncekli.
Ben akşama kadar kaçıyorum kızlar. Bayağı bir boya badana işim var. Ev işi olarak spora ekleyebilirim herhalde onu da.
Ooo daha iyi agirsa kol bacak kaslar muhteşem çalışır.Benim bebel arabası çok büyük agiraşkında haftanın 2 günü yapsam iyi aynı spor da sıkılı yorum
Aynen ipi aldim 100 tane atlayip biraktim 1 senedir elime almadimIssızda olur sıkıntı deil ama iple daha yorucu
Bacak fırçasını heves edip bırakıyorum ise yariyormu
Tebrik ederim azminle inceldinVücut ölçülerimi aldım kızlar.
Son 11 günlük fark
Boyun 1 cm
Bel 5 cm
Göbek 2 cm
Basen 2 cm
Bacak 2 cm incelmiş
50 günlük toplam fark.
Boyun 2 cm
Göğüs 3 cm
Kol 4 cm
Bel 9 cm
Göbek 6 cm
Basen 8 cm
Bacak 8 cm incelmiş.
Maşallah diyeyim kendime
En sorunlu bölgelerimden daha fazla incelmek mutlu etti.
Darısı isteyen herkesin başına
sportie Zipzip- Felicio @snglmlk
Kızlar merak edersiniz diye etiketledim.
Resmen düşürmüş modunuÇok b*katan bir gün. Hemen iş bitsin eve gideyim diye bakıyorum. Modum çok düşük. Dokunsalar ağlayacak gibiyim. İş yerinde sabah eşimle telefonla konuşuyorduk evle alakalı birşeyler anlatıyordu. Amirim de kapat telefonu dedi. Eşim konuşurken bolemedim kapatamadim. Arkasından takmiyon heralde sen beni kapat o telefonu diyorum dedi. Eşime sonra konuşalım dedim kapattım. Allah im sonrası ver yansın. Sabahtan beri düşük moddayim
Bu neki 1. Siradayim8.hafta boyunca nota almadığımiz icin ödül olarak takimin analizi yapildi kizlar bakmak isterseniz linkini bırakıyorum
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
MAYIS - HAZİRAN 2019 DÖNEMİ ANALİZ GENEL SONUÇLARI ANALİZ ŞAMPİYONLARI / TAKIM :KK9: :nazar: ANALİZ ŞAMPİYONLARI / ÜYE :KK9: :nazar: @askrhpozitif Analiz döneminde 15,7 kilo (17,98%) vererek, analiz dönemi birincisi olmuştur. 9. Takım üyesidir. sena zeynep Analiz döneminde 11,7 kilo...www.kadinlarkulubu.com
Sporla vücudunu çok güzel adapte ettinVücut ölçülerimi aldım kızlar.
Son 11 günlük fark
Boyun 1 cm
Bel 5 cm
Göbek 2 cm
Basen 2 cm
Bacak 2 cm incelmiş
50 günlük toplam fark.
Boyun 2 cm
Göğüs 3 cm
Kol 4 cm
Bel 9 cm
Göbek 6 cm
Basen 8 cm
Bacak 8 cm incelmiş.
Maşallah diyeyim kendime
En sorunlu bölgelerimden daha fazla incelmek mutlu etti.
Darısı isteyen herkesin başına
sportie Zipzip- Felicio @snglmlk
Kızlar merak edersiniz diye etiketledim.
Takimda en cok kiloyu sen vermissin 2 aylik donemde canimBu neki 1. Siradayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?