Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrikler Lilim %0,01 le beni geçmişsin Takımın bu dönem en iyi kilo veren efsanesi olmuşsun
Tesekkur ederim bende seni tebrik edeirm kuzum benim cok az bir fark var aeamizda kil payi gecmisim seni ablayim diye bana izin verdin sanirsam gel seni bir öpem

Tesekkur ederim canim bende seni tebrik edeirm kuzim benim cok az bir fark var aeamizda kil payi gecmisim seni ablayim diye bana izin verdin sanirsam gel seni bir öpem
Ben de seni çok öpüyorum ablasın diye değil tamamen hakettiğin için kazandın farkın az olması beni mutlu etti ve çok sevdiğim için bolca öpüyorum uzaktan

Telefonla konuşurken de işimi aksatmadim bir yandan konuşuyorum bir yandan işimi yapıyorum. Öyle olmazmış adapte olunmazmis

5 yilima girdim tazminatima kıyamıyorum. Yönetici asistanlığı yapiyorum. İsten ayrilsam hemen de bulamam bu dönemde. Ev borcuna da girdik

Bende 10 hazirand abasladim buna ragmen iui vermisiz demekki mayis olmamamsina ragmen
Herhalde o dönemde olanlara güncel kilolarıyla bakıyor
nidsalii tüm takımların olduğu diğer listede de o önümdeydi az bana yer açın bir daha ki dönemde daha üstlerde olurum umarım

Canım benim ben de sizi çok seviyorum. Yasak değil o yuzden bu tavir beni uzdu

5 yilima girdim tazminatima kıyamıyorum. Yönetici asistanlığı yapiyorum. İsten ayrilsam hemen de bulamam bu dönemde. Ev borcuna da girdik
Boşver canım içinden küfret geç aynen bu zamanda iş bulmak çalışmak kolay değil

58 iyidir ve sen yaparsın 1 yılda o kadar değişim geçirirsin ki herkesin ağzı açık kalır

Herhalde o dönemde olanlara güncel kilolarıyla bakıyor
nidsalii tüm takımların olduğu diğer listede de o önümdeydi az bana yer açın bir daha ki dönemde daha üstlerde olurum umarım ❤❤❤
Artik mezunumya galiba listede olma sansim yok zaten simdi 1. Lik senindir canisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…