Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline saglik kisin afiyetle yersiniz insallah

Yok ki sen de verecek gram

Valla çok güveniyorum yerle bir edersiniz Ama sizde beni ezebilirsiniz Kaç gündür yemiyorum valla tüm suç vücudun sürekli şişiyor
Canım biz aynı takımdayız kg alma yeter streslisin ona bağlıyorum ben birazda su yeterli gelmiyor bence sana

Bizim öğretmen de okulda tahtada anlatacakmis canım, belki daha verimli olur. Geçen yıl sadece ekran karşısında konuşarak geçiyordu. Artık derdimiz eğitim değil sağlık oldu. İnşallah biter şu virüs, her şey normale döner.

O sucuk olmamış akşamda hiç protein almamışsın menü hiç olmamış

Menümü şuraya bırakayım
Sabah :
2 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin ezmesi
2 dilim ekmek
2 yudum çay
Öğlen :
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
Yoğurt
Akşam
1 kase kabak biber patates kızartması yoğurtlu
2 saat temizlik
N Nidsalii Felicio
Fazla su içemedim 7 saat dersim vardı Bugün

Kızartmaya kadar mükemmeldi kızartma yerine fırında az yağla baharatla pişirebilirsin canım ve yanına 3 te köfte türü birşey yeseydin mükemmel bir diyet menüsü olurdu en az 2,5 -3 lt su içmek gerekiyor

Kızartmaya kadar mükemmeldi kızartma yerine fırında az yağla baharatla pişirebilirsin canım ve yanına 3 te köfte türü birşey yeseydin mükemmel bir diyet menüsü olurdu
Bugün yemeğe hiç dokunamadım canım Çok dersim vardı doğru diyorsun annem ne yaptıysa yedim yarın inşallah düzgün bişeyler yerim

Bugün yemeğe hiç dokunamadım canım Çok dersim vardı doğru diyorsun annem ne yaptıysa yedim yarın inşallah düzgün bişeyler yerim
Estağfurullah canım menün normalde oldukça iyi ben daha hızlı kilo vermeniz için olumlu anlamda yazıyorum aslında amacım eleştirmek değil katkı sağlamaya çalışıyorum umarım bol eksilerin olsun

Evet canım universitedeyim.

Cumaya kadar iner şişler
önlemimi aldım
sen balsinkilo vererek hepimize örneksin
Valla çok güveniyorum yerle bir edersiniz Ama sizde beni ezebilirsiniz Kaç gündür yemiyorum valla tüm suç vücudun sürekli şişiyor
Bu hafta eksi gelirsin canım
Direnmeyi bırakır vucudun artık

Ya benim arkadaş grubu benden 10 yaş küçük den başlıyor 10-12 yaş büyüğe kadar gidiyor o yüzden kimseye abla da diyemiyorum....abla da dedirtmiyorum
Ben okuldaki en kucuklerden biriyim birçoğunun emekliliği geldi gelecek gerçi okul arkadaşlarını kastetmemissindir sen

Ben okuldaki en kucuklerden biriyim birçoğunun emekliliği geldi gelecek gerçi okul arkadaşlarını kastetmemissindir sen
İlk atandığım okulda en küçük bendim
13.yilim şimdi ki okulda en büyüklerden biriyim
Kadro genç sirkülasyon çok.
Doğu görevini yapan geliyor.
3 yılı dolan kaçıyor
Aslında okulu kasdettim
İki okulda da arkadaşlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…