Eline saglik kisin afiyetle yersiniz insallahSelam hanımlar bu günün menüsünü vereyim.
Sabah.
2 bardak çay
Sucuklu yunırta , peynir, az birşey vişne reçeli
2 dilim çavdar ekmeği.
4 kupa form çay
Öğlen.
2 dilim karpuz ve peynir ekmeksiz.
16.00 gibi
2 tane yaprak sarma.
2 bardak çay.
Gün içinde 7300 adım koşturmalı.
60 dk.tempolu yürüme.
İşlerim çok yoğundu gün boyu konserve ile uğraştım. Yürüyüşü sabah erken saatte yaptım.
Şimdiye kalsa yürüyemezdeim.
Konserve işi de yeni bitti.
Biberlerim kaldı oda yarın inşallah çom aşırı yoruldum. 65 kg domatesi ; menemen, sos, ve yemeklik olarak hazırladık. Bizde bittik eşimle beraber.
İyi akşamlar.
Kesin kesiiinnnnn.Yazmasan belki evdeydin
Yok ki sen de verecek gramAnladım canım sağıl
Canım iyiyim sağol, tatilde aldıklarımı vermeye çalışıyorum
İndirim istemek mantıklı olacak, çok yüksek sayılmaz bizim okul, devlete versemde 5binin altında olmaz kayıt , ingilizce için özel ders aldırmam lazım aynı paraya gelebilir , yinede kafam çok net değil doğrusu
İşte benim şansımKader işte
Canım biz aynı takımdayız kg alma yeter streslisin ona bağlıyorum ben birazda su yeterli gelmiyor bence sanaValla çok güveniyorum yerle bir edersiniz Ama sizde beni ezebilirsinizKaç gündür yemiyorum valla tüm suç vücudun sürekli şişiyor
Bizim öğretmen de okulda tahtada anlatacakmis canım, belki daha verimli olur. Geçen yıl sadece ekran karşısında konuşarak geçiyordu. Artık derdimiz eğitim değil sağlık oldu. İnşallah biter şu virüs, her şey normale döner.Haklısın canım, hele senin durumun dediğin gibi , nasıl önlem alacaksın çok zor. Bizde de çocuklar zoom dan hiç hoşlanmıyor, okul istiyorlar, bakalım nolucak. Dün okula gittim, tüm öğretmenler okulda , genel bir telaş havası vardı. Telafi kitabı çıkarmışlar onu aldım. Bizim okulda öğretmenler okuldan online yapıyorlar, tahtada anlatıyorlar dersi, valla eğitim ne kadar olacaksa o kadar olucakherkes keyifsiz
Canım kolay gelsin
O sucuk olmamışSelam hanımlar bu günün menüsünü vereyim.
Sabah.
2 bardak çay
Sucuklu yunırta , peynir, az birşey vişne reçeli
2 dilim çavdar ekmeği.
4 kupa form çay
Öğlen.
2 dilim karpuz ve peynir ekmeksiz.
16.00 gibi
2 tane yaprak sarma.
2 bardak çay.
Gün içinde 7300 adım koşturmalı.
60 dk.tempolu yürüme.
İşlerim çok yoğundu gün boyu konserve ile uğraştım. Yürüyüşü sabah erken saatte yaptım.
Şimdiye kalsa yürüyemezdeim.
Konserve işi de yeni bitti.
Biberlerim kaldı oda yarın inşallah çom aşırı yoruldum. 65 kg domatesi ; menemen, sos, ve yemeklik olarak hazırladık. Bizde bittik eşimle beraber.
İyi akşamlar.
Toplam ne kadar 60 dakika tempolu +7000 adım mı7000 küsurluk adım dışarı koşturmasından .
Kızartmaya kadar mükemmeldi kızartma yerine fırında az yağla baharatla pişirebilirsin canım ve yanına 3 te köfte türü birşey yeseydin mükemmel bir diyet menüsü olurdu
Bugün yemeğe hiç dokunamadım canım Çok dersim vardı doğru diyorsun annem ne yaptıysa yedimKızartmaya kadar mükemmeldi kızartma yerine fırında az yağla baharatla pişirebilirsin canım ve yanına 3 te köfte türü birşey yeseydin mükemmel bir diyet menüsü olurdu
Estağfurullah canım menün normalde oldukça iyi ben daha hızlı kilo vermeniz için olumlu anlamda yazıyorum aslında amacım eleştirmek değil katkı sağlamaya çalışıyorum umarım bol eksilerin olsunBugün yemeğe hiç dokunamadım canım Çok dersim vardı doğru diyorsun annem ne yaptıysa yedimyarın inşallah düzgün bişeyler yerim
Evet canım universitedeyim.Ay ne güzel olur 3 ayda.Ağzından bal damlıyor. :)
1300 gr yağ almış olamazsın. Ama aşureleri artık yavaş yavaş kesmek lazım. :)
Son bir ayda iki katına çıktı valla vakalar. Dün doktorum telefonda konuşuyordu, bizim mahalle için "İkinciyi geçiriyorlar," diyordu. Çok fena. İçinizde geçiren oldu mu bilmiyorum ama nefes darlığı yaparsa bambaşka psikolojilere sokuyor. Umarım sağlıklı kalırız, biz de, sevdiklerimiz de...
Üniversite öğretmeni misin?
Bu arada herkese günaydın.
Devlete verdim canımEvet canım haklısın, iş başa düşüyor böyle olunca, ne öğretmeniydin devlette mi özelde mi ?
Benim oğlum özelde 3. Sınıf , uzaktan eğitim olacaksa da özele gitmesinin ne anlamı var diyorum, acaba alıp devlete mi versem ???
Önerilerinizi bekliyorumsonngulen sudem34 @aysss01 @Elhan @selensu82 Yazankalem
önlemimi aldımCumaya kadar iner şişler
sen balsinYok bayadır evdeyim virüsten dolayı iptal oldu stajlar çalışıyodum ondanda çıktımpazar günü sınavda sonra iyice Bi kafam rahat olacak en azından tekrar dersler başlayana kadar kendimi küçük görmekten hiç düşünmemiştim böyle bişi yoksa hepiniz bana taş çıkarırsınız
Bu hafta eksi gelirsin canımValla çok güveniyorum yerle bir edersiniz Ama sizde beni ezebilirsinizKaç gündür yemiyorum valla tüm suç vücudun sürekli şişiyor
İzmir deyim benNe güzel, hangi şehirdeydin bitanem merak ettim şimdi
Ben okuldaki en kucuklerden biriyim birçoğunun emekliliği geldi gelecek gerçi okul arkadaşlarını kastetmemissindir senYa benim arkadaş grubu benden 10 yaş küçük den başlıyor 10-12 yaş büyüğe kadar gidiyoro yüzden kimseye abla da diyemiyorum....abla da dedirtmiyorum
İlk atandığım okulda en küçük bendimBen okuldaki en kucuklerden biriyim birçoğunun emekliliği geldi gelecek gerçi okul arkadaşlarını kastetmemissindir sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?