Canım Allah nazardan saklasın.Seni geçmek ne mümkün cnm maşallahı var☺ ayak beni biraz yavaşlatır Tempolu dan normale geçerim belkide. Bakıcaz duruma göre. Bende kendimi çok ta zorlamak istemiyorum dizim malum. Sakat biriyim benama bölgesel yapmayı çok isterdim şöyle 30 dk falan ama nerde. Benim göbek için günde 1.000 dk bölgesel lazım
Benim canım sıkkın değil canım yaa aşılama olmadı diye canını sıkma işte lutfenevet iki gözümün çiçeği işteyim
3. günüm kuzum reglde... senin niye canın sıkkın
Şom agzima edeyim yani servis arıza yaptı eve şimdi girdimAz kalmis canim
Kız beni geçmişsin yaSeni geçmek ne mümkün cnm maşallahı var☺ ayak beni biraz yavaşlatır Tempolu dan normale geçerim belkide. Bakıcaz duruma göre. Bende kendimi çok ta zorlamak istemiyorum dizim malum. Sakat biriyim benama bölgesel yapmayı çok isterdim şöyle 30 dk falan ama nerde. Benim göbek için günde 1.000 dk bölgesel lazım
Kader işteŞom agzima edeyim yani servis arıza yaptı eve şimdi girdim
Ben hep ağız alışkanlığından diyorum birazcıkta saygıdanAyy güzel nidsaliim bana abla deme olur mukendimi olduğumdan büyük hissediyorum epi topu kaç yaş büyüğüz senden 5-6 o da sayılmaz
Ben de herkese diyorum farkettimdeYa benim arkadaş grubu benden 10 yaş küçük den başlıyor 10-12 yaş büyüğe kadar gidiyoro yüzden kimseye abla da diyemiyorum....abla da dedirtmiyorum
Çok akraba seviciliği değil ben onu da saygı olarak görüyorum en azından bizim buralarda Anadoluda öyledir buralarda çok İstanbul havası yaşanmaz hanımefendi demek yerine saygı hitabı abladır bide ben meslek içerisinde sürekli gelen kişilere bey hanımefendi diyemiyorum ağız alışkanlığıda oluyor artık olumlu bakmak lazımAbla demeyen ve dedirtmeyenlerden biri de benim. Bizim milletimiz bayılıyor abla, teyze, amca desin. Hele içeri girdim mi "Buyur abla," diyen esnafa kıl oluyorum. Babam senden geçtir, ne ablası diyesim geliyor. Benim de benden 20 yaş büyük arkadaşlarım var, ismiyle hitap ederim. Benden 10 yaş küçükler var, onlar da bana ismimle hitap eder. Keşke şu akraba ismi seviciliğini bir yana bırakabilsek.
Yazmasan belki evdeydinŞom agzima edeyim yani servis arıza yaptı eve şimdi girdim
Kanayan bir yaraya parmak bastınBen hep ağız alışkanlığından diyorum birazcıkta saygıdan
Ben de herkese diyorum farkettimde
Çok akraba seviciliği değil ben onu da saygı olarak görüyorum en azından bizim buralarda Anadoluda öyledir buralarda çok İstanbul havası yaşanmaz hanımefendi demek yerine saygı hitabı abladır bide ben meslek içerisinde sürekli gelen kişilere bey hanımefendi diyemiyorum ağız alışkanlığıda oluyor artık olumlu bakmak lazım
Ben aldım artık mesajımı
Kendi kendine nazar ettiYazmasan belki evdeydin
Anladım canım sağılben devlette sosyal bilgiler öğretmeniyim özeller de uzaktan eğitim yapacak biz yapıyoruz . Özeller de aynı olacak ben para vermek istemezdim ama karar senin canım.
Bugün bosverdim ablam gayet iyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın asıl
aynen
yok canım bugün okul günü
Canım iyice araştırıp artılarını eksilerini ölç tart.
Normalde ne kadar ödüyorsun?
İndirim olursa ne kadar olacak?
Maddi açıdan seni zorlar mı?
Devlette ilgili bir öğretmen ve okul bulabildin mı?
Yani bütün kriterleri düşün.
Ben başkası adına karar merci olamam.
En iyi yaşayan bilir anlar.
21 Eylül zor görünüyor. Uzaktan eğitim için programlarımız yapıldı.
Yok kız bugün artıyim şişCanım sen kesin yerle bir ediceksin
Acele etme enine boyuna düşünAnladım canım sağıl
Canım iyiyim sağol, tatilde aldıklarımı vermeye çalışıyorum
İndirim istemek mantıklı olacak, çok yüksek sayılmaz bizim okul, devlete versemde 5binin altında olmaz kayıt , ingilizce için özel ders aldırmam lazım aynı paraya gelebilir , yinede kafam çok net değil doğrusu
Uzaktan eğitim için çalışmalar devam ediyor açılmayacak gibi kuzum. Devlet risk alır mı bilmiyorum. Rakamlar düşse biraz umitlenecegiz ama gittikçe artıyor. Çocuğunun özelde kalmasının bir avantajı yok. Onlar da bizim gibi online eğitim verecek. Daha mı güzel verecekler bilmiyorum. Veli olmak da çok sıkıntılı şu süreçte... Allah yardımcınız olsun.
Cumaya kadar iner şişlerYok kız bugün artıyim şiş
Yok bayadır evdeyim virüsten dolayı iptal oldu stajlar çalışıyodum ondanda çıktımKanayan bir yaraya parmak bastın
Burda hepimiz aynıyız canım
Şişko olmayan bakımlı fit hatuncuklar
Senin yaşın kimse bilmez zaten
Sınavın ne zaman di?
Sen staj mı görüyorsun şu an?
Valla çok güveniyorum yerle bir edersiniz Ama sizde beni ezebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?