Bizimki de özel okulda 17 kişiydi canım, yüzyüze eğitimde ingilizce derslerine 3 farklı öğretmen giriyordu, birinin anadili İngilizceydi. Online derslerde 3unun dersi de çok verimsizdi. Aynı şekilde sınıf öğretmeninin dersi de iyi gitmiyordu. Sorun hocalarda değil online sistemde. Bunlar küçücük çocuk zaten dikkatleri dağılıyor, biz verim alamıyoruz kısacası. Evde ben yapıyorum her şeyini, o yüzden bu sene yer değiştirdik.Off ya, çok zor gerçekten, herkes bu zorluğu yaşıyor, hakkımızda hayırlısı, sen özelde öğretmensin değil mi
Eşim devletten yana değil, yabancı dil eksik olacak en başta. Bizimkiler 15 kişi sınıfta, online zor oluyor, 30 kişi olunca nasıl olur kimbilir, bakalım işte
Krauterhof. Anti-cellulite gel
Yorumlara bakarak aldım, memnunum
Bizimki de özel okulda 17 kişiydi canım, yüzyüze eğitimde ingilizce derslerine 3 farklı öğretmen giriyordu, birinin anadili İngilizceydi. Online derslerde 3unun dersi de çok verimsizdi. Aynı şekilde sınıf öğretmeninin dersi de iyi gitmiyordu. Sorun hocalarda değil online sistemde. Bunlar küçücük çocuk zaten dikkatleri dağılıyor, biz verim alamıyoruz kısacası. Evde ben yapıyorum her şeyini, o yüzden bu sene yer değiştirdik.
Aayyyyyy canimmmmmm özledinmiiiiiiBitirde gel olmuyor sizsiz
Toplamda 60 dk tempoluToplam ne kadar 60 dakika tempolu +7000 adım mı
Yoksa sadece biri mi?
Hosgeldin canim guzel eksiler gormussun 7 Lere gelmissinHerkese merhaba 79 kilodan :)
Neredesin kız?Herkese merhaba 79 kilodan :)
Yorgunlugun etkisi galiba canim afiyet olsunİyi akşamlar kizlar kahve yaptim uzun zamandir icmedigimi farkettim
Devlet okulu tek kuruş para almadı, şansımıza öğretmen herkes tarafından çok beğenilen methedilen biri çıktı. Sınıf mevcudu 22 oldu oğlumla. Haftanın 4 günü canlı ders yapılacakmış. Okullar yüzyüze olduğunda durumdan hoşnut olmazsak eski okuluna tekrar kayıt yaptıracağız canım ama şu an en mantıklısı bu, iyice ölçüp biçtik. En kötü ihtimalle seneye özele tekrar kayıt yaptıracağız.Aynı dertten muzdaribim, birde 2 ay sonra okul açılırsa da yerinden ettiğimle kalırım, eşimde acele etme diyor, bizim ödediğimiz para da orta ayar kalıyor. Ama yarın devlet okuluyla bi görüşücem yine de, aklımda kalmasın. Bugünde dersi dinledim, sistemden kaynaklı verimli olacağını düşünmüyorum hiç
Yazagelen senin liste durumunu paylasimda sordum izin donusu olarak listeye donebiliyorsun
Ben hep ağız alışkanlığından diyorum birazcıkta saygıdan
Ben de herkese diyorum farkettimde
Çok akraba seviciliği değil ben onu da saygı olarak görüyorum en azından bizim buralarda Anadoluda öyledir buralarda çok İstanbul havası yaşanmaz hanımefendi demek yerine saygı hitabı abladır bide ben meslek içerisinde sürekli gelen kişilere bey hanımefendi diyemiyorum ağız alışkanlığıda oluyor artık olumlu bakmak lazım
Ben aldım artık mesajımı
Selam hanımlar bu günün menüsünü svereyim.
Sabah.
2 bardak çay
Sucuklu yunırta , peynir, az birşey vişne reçeli
2 dilim çavdar ekmeği.
4 kupa form çay
Öğlen.
2 dilim karpuz ve peynir ekmeksiz.
16.00 gibi
2 tane yaprak sarma.
2 bardak çay.
Gün içinde 7300 adım koşturmalı.
60 dk.tempolu yürüme.
İşlerim çok yoğundu gün boyu konserve ile uğraştım. Yürüyüşü sabah erken saatte yaptım.
Şimdiye kalsa yürüyemezdeim.
Konserve işi de yeni bitti.
Biberlerim kaldı oda yarın inşallah çom aşırı yoruldum. 65 kg domatesi ; menemen, sos, ve yemeklik olarak hazırladık. Bizde bittik eşimle beraber.
İyi akşamlar.
Simdi izinden donusun sartlari var izne ayrildigin kiloda olmalisin ya da kilon yuzde 5 fazla olmak zorundaTamamdir, tesekkur ederim. :) Peki ben bir cumartesi günü gelmiş bulundum ya, beni 13 gun sonraki Cuma listeye sokacak misiniz, yoksa 20 gun mu bekleyeceğim, yoksa izin dönüsü olacagi icin "önce aldıklarını ver," mi diyeceksiniz?
Yillardir mobilden giriyorum ama bugun klavye sıkıntısı yasiyorum onunda disinda cok rahat herşeyi yapabiliyordum bugun yazasim bile gelmiyorMobilden yazmak ne işkenceymiş ya. Geçen gün konuşanlara hak verdim. Hele alıntılarla yazmak imkansızmış.
Evet canım universitedeyim.
Tempolu yuruyeyim bugün dedim yürüyüşten gelince tartildim azalma olmadi genelde yuruyusden sonra ekşi gelir ödem mi oluyor yaniGeçmiş olsunhiç yürümemezlik etme ödem dağılsın benim gibi normal yürüyüşe geç arada tempo yaparsın hem çok yağ yakıyor hem vücudu zorlamıyor ❤❤❤
Simdi izinden donusun sartlari var izne ayrildigin kiloda olmalisin ya da kilon yuzde 5 fazla olmak zorunda
Ortalamaya gore bu hafta da alırım ama takima alisma sureci gecirmen icin 1 hafta daha bekleyebiliriz
Birinci olmadigimiz hafta alirim canim ortalmayi cok olumsuz etkilemez zaten10 kilo vermeden giremiyorum o zaman ben bayağı.
Ortalamaya göre dediğin ilk üçe giremeyeceğimiz, ama nota da almayacağımız bir hafta beni araya sıkıştırmak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?