Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizimki de özel okulda 17 kişiydi canım, yüzyüze eğitimde ingilizce derslerine 3 farklı öğretmen giriyordu, birinin anadili İngilizceydi. Online derslerde 3unun dersi de çok verimsizdi. Aynı şekilde sınıf öğretmeninin dersi de iyi gitmiyordu. Sorun hocalarda değil online sistemde. Bunlar küçücük çocuk zaten dikkatleri dağılıyor, biz verim alamıyoruz kısacası. Evde ben yapıyorum her şeyini, o yüzden bu sene yer değiştirdik.

Aynı dertten muzdaribim, birde 2 ay sonra okul açılırsa da yerinden ettiğimle kalırım, eşimde acele etme diyor, bizim ödediğimiz para da orta ayar kalıyor. Ama yarın devlet okuluyla bi görüşücem yine de, aklımda kalmasın. Bugünde dersi dinledim, sistemden kaynaklı verimli olacağını düşünmüyorum hiç

Afiyet olsun, akşam kızartma yerine fırında olsaydı çok güzel olurdu, ama genel olarak beğendim

Hemen 2 bardak su iç bu arada

Devlet okulu tek kuruş para almadı, şansımıza öğretmen herkes tarafından çok beğenilen methedilen biri çıktı. Sınıf mevcudu 22 oldu oğlumla. Haftanın 4 günü canlı ders yapılacakmış. Okullar yüzyüze olduğunda durumdan hoşnut olmazsak eski okuluna tekrar kayıt yaptıracağız canım ama şu an en mantıklısı bu, iyice ölçüp biçtik. En kötü ihtimalle seneye özele tekrar kayıt yaptıracağız.

Yazagelen senin liste durumunu paylasimda sordum izin donusu olarak listeye donebiliyorsun

Tamamdir, tesekkur ederim. :) Peki ben bir cumartesi günü gelmiş bulundum ya, beni 13 gun sonraki Cuma listeye sokacak misiniz, yoksa 20 gun mu bekleyeceğim, yoksa izin dönüsü olacagi icin "önce aldıklarını ver," mi diyeceksiniz?

Ya ben kendi adima kimseye mesaj vermeye calismadim, yanlis anlasilmasin. :) her yerin hali farkli. Yani bizim köye gitsem yolda gördüğüm yasli kadina "hanimefendi" demem, "teyze bir baksana" derim. Zaten hanimefendi dersem bakmaz. Kim nerelerde yaşıyor onu bilemiyorum, yani yerine gore normal de olabilir. Ben şehir insani olarak şey edivermistim.

Çok az yemişsin bence. Çaylar menüyü kalabalık gösteriyor ama kalabalık değil aslında. :) Biraz da protein yiyebilirsin.

Simdi izinden donusun sartlari var izne ayrildigin kiloda olmalisin ya da kilon yuzde 5 fazla olmak zorunda
Ortalamaya gore bu hafta da alırım ama takima alisma sureci gecirmen icin 1 hafta daha bekleyebiliriz

Kızartma olmasaydı diyenlere katılıyorum. 1 gram yağ 9 kalori, malum. :) Çok cimri kullanmak lazım.

Evet canım universitedeyim.

Hangi bölümlere ne dersi veriyorsun sakıncası yoksa öğrenebilir miyim? :) Tamamen meraktan tabii, sakıncası varsa da problem değil. :)

Geçmiş olsun hiç yürümemezlik etme ödem dağılsın benim gibi normal yürüyüşe geç arada tempo yaparsın hem çok yağ yakıyor hem vücudu zorlamıyor ❤❤❤
Tempolu yuruyeyim bugün dedim yürüyüşten gelince tartildim azalma olmadi genelde yuruyusden sonra ekşi gelir ödem mi oluyor yani

Simdi izinden donusun sartlari var izne ayrildigin kiloda olmalisin ya da kilon yuzde 5 fazla olmak zorunda
Ortalamaya gore bu hafta da alırım ama takima alisma sureci gecirmen icin 1 hafta daha bekleyebiliriz

10 kilo vermeden giremiyorum o zaman ben bayağı.
Ortalamaya göre dediğin ilk üçe giremeyeceğimiz, ama nota da almayacağımız bir hafta beni araya sıkıştırmak mı?

10 kilo vermeden giremiyorum o zaman ben bayağı.
Ortalamaya göre dediğin ilk üçe giremeyeceğimiz, ama nota da almayacağımız bir hafta beni araya sıkıştırmak mı?
Birinci olmadigimiz hafta alirim canim ortalmayi cok olumsuz etkilemez zaten
Birinci olmadiktan sonra 2. Ve 3. Olmanin cok onemi yok
Bu 2 haftada girebilirsun 10 kilo vermene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…