Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yönetim alanındayım canım, sekreterlik,klavye, yazışma teknikleri, seminer vs. Dersleri veriyorum.

Menüm
10:00 2 dilim ekşi mayalı ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 60 gram peynir
16:00 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı tereyağ
18:00 1 şeftali, 15 üzüm
20:00 300 gram tavuk göğüs, 100 gr light yoğurt, 1 dilim ekmek (ekmeğin biri bitti biri kaldı, yakında listeden çıkacak :))

Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş (6,5 km/sa), 6 saat boya badana
160 + 180 = 340 puan

Oksijenli suyla temizleyip steril ettiğim iğne ile patlattım ve batikon sürdüm pamukla bantladım. O halde 30 dk boosted bile yaptım ah kilo verme sevdası olmasa totomu kaldırmadı o halde

Woooooow süpersin yaa
Haha süpersin bende patlatıp baticonu basıyorum

Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun kızartmalar dışında hepsi güzel

Iyi akşamlar herkese
Menüm
Sabah 10:00 - 2 yumurtadan menemen ceviz peynir zeytin 2 kayısı
Ara13:00 - 1 kupa kahve
Akşam 19:00 - fırında domatesli köfte 5 tane+ yoğurt bir kase + 3 küçük incir
Spor
1,5 saat yürüyüş 225 puan
N Nidsalii Felicio
Yarın şile ye annemlerin ve kayınvalidemin yanına gidicez orda da dikkat etmeye devam en azından yürüyüşü daha rahat yaparım

Afiyet olsun menüde sporda güzel
Kız bugün hic izlemedim kayınvalidem bende daha gitmediler

Menün iyi spor da çok güzel. Eline sağlık afiyetle yiyin inşallah. Sağlıkla ve daha hafif günlerde

Buyur canım gecmis yapiyordum etiket yapmisken hazir yazayim yazacklarimi biz konussakta sen demir basisin buranin ben geldigimden beri gorudugum oydu buralar senden sorulurdu Gulumse24 sınıfın yaramaz çocuğu çıkamadı bir yaprakların icinden velhasili biran önce dönün aramiza

İyi akşamlar kizlar kahve yaptim uzun zamandir icmedigimi farkettim

Ohhh afiyet bal olsun
Mobilden yazmak ne işkenceymiş ya. Geçen gün konuşanlara hak verdim. Hele alıntılarla yazmak imkansızmış.
Bende mobilden giriyorum hep. Çok şükür bir sıkıntı yaşamıyorum nadiren bazı donmalar oluyor gibi başka birşey olmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…