kirazcım inşallah ramazan bittiğinde bizde bu 70 li rakamlardan kurtulmuş ve 60 lı rakamlara kavuşmuş oluruz canım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.benim ramazan boyunca bekar görümcem yanımda olacak.hem yanlız tutmayacagım için seviniyorum benim eşim şeker hastası oldugu için oruç tutamıyor çünkü.hemde misafirim var diye inşallah kaçamaksız atlatabilirm ramazanı diye dua ediyorum.
günaydın kızlar..nasılsınız? ben sabah pilatesimi yaparak başladım çok huzurluyum
amin canım aminnn ben de çok istiyorum ya 70 li rakamları görmeyi
umarım ramazan bittiginde ben 70 lere, siz 67 lere düşersiniz :)) :Saruboceq:
:))
ben de ramazan da kilo almadan bayrama girebilmek için dua ediyorum narinciğim..geçen ramazanda 5 kilo almıştım( şimdi ise kilo vermeyi hedefliyorum sanırım kilo vermek mümkün olmayacak hiç olmazsa kilo almayım :Saruboceq: kilo almamak için de ramazan boyunca paylaşımlarda bulunuruz bildiklerimizi..ben şimdilk çorba içip de ara vermeyi düşünüyorum..bir de kızlar çok zu içmemek gerekmiş iftarda midemiz genişlermiş (
evet buralar çok sesiz son zamanlarad geliyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum bende . kızlar 2. el bir makinamız vardı . onu irana satmışlar . son yükleme tarihide 10 ekim sanırım ozamana kadar burdayım . yani 2 ay daha ALLAH kısmet ederse işsiz kalmıyorum ..........
nazlıcım senin adına çok sevindim canım en azından 2 ayda olsa belli olan bişi var,belirsizlikten iyidiryerimseniben
evet buralar çok sesiz son zamanlarad geliyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum bende . kızlar 2. el bir makinamız vardı . onu irana satmışlar . son yükleme tarihide 10 ekim sanırım ozamana kadar burdayım . yani 2 ay daha ALLAH kısmet ederse işsiz kalmıyorum ..........
evet canım ama büyük bir ihtimalle sene sonuna kadar sürer bu çünkü makinan montajı falan derken yıl sonuna kadar burda olurum sanırım . ALLAHTAN hep hayırlısını istedim . benim için hangisi hayırlı olacaksa onu NASİP ET ALLAHIM diye dua ettim her akşam .
amin canım inşallah hepimizin duaları kabul olsun . ALLAH hiç birimizi darda bırakmasınduaların herzaman kabul olsun tatlım :Saruboceq: çok sevindimmm opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun nazcım..2 ay daha kafan rahat olacak en azından :)
kızlar 2 gündür kaç kişiyle görüştüğümün haddi hesabı yok.işyerimize eleman alınacak hem bayan hem erkek ve ben ön görüşmeyi yapıyorum dünden beri laf anlatmaktan çene kemiklerim agrıdı.hayırlı insanlarla karşılaşırız inşallah.ve şunu anladım ki erkeklerdense bayanlar daha çok iş arıyor ve kendilerini daha iyi ifade ediyorlar alkisalkisalkis vereliniortak
Allah yardımcın olsun narinciğim..inşallah hayırlı kişiler olur alınlan arkadaşlar..kolay gelsin tatlım ben de ingilizce kursuna gideceğim birazdan( çalışmak zor geliyor kızlar yaa bir kaç soru çözüp, hemen sizin yanınıza koşuyorum :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?