sen derslerini ihmal etme canım . ingilizce pratik yapmak gerektiriyor ............
teşekkür ederim tatlım..ben çıkıyorum şimdi market alış verişi yapayım ramazanlık ardından kurs..hepinizi çok seviyorum hoşçakalın opuyorumnanaktan
herkese günaydın a.s. ramazanınız mübarek olsun kızlarr opuyorumnanaktan
Kızlar hayırlı ramazanlar. Şeniz Sizleri çok özledim. 3 gündür yoktum. Farketmişsinizdir. Pazar gecesi telefon geldi. Anneannem rahatsızlanmış. Köye gittim annemle beraber. Eşim de izin aldı 2 gün çocuğa baktı. Hastaneye falan götürdük sıcaklardan , su kaybından rahatsızlanmış. Serumlar falan sonra aynı gün çıkarttık. Ben de izin almışken 2 gün köyde kaldım. Akrabaları gördüm bahaneyle. Hoş bayramda yine gider gelirdik ama vesile oldu. Size de haber verecek imkanım olmadı. Bugün işyerindeyim. Hemen sizlere koştum. İnşallah sizler iyisinizdir. Geçmişi okuyayım da sizlerden haber alayım ben de. Şeniz
hayırlı ramazanlar ...daphneIsLife; hoş geldin geç oldu kusura bakma opuyorumnanaktanherkese hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlar.
bugun biraz alışverişe çıkmamız lazım.
ama sinir oluyorum ya fırsatçılara fiyatları amma artırmışlar..
neyse kızlar..görüşürmek üzere.. opuyorumnanaktan
hayırlısı nazlım . az çok belirsizlik kaklmış ...olumunekankayizsmileevet buralar çok sesiz son zamanlarad geliyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum bende . kızlar 2. el bir makinamız vardı . onu irana satmışlar . son yükleme tarihide 10 ekim sanırım ozamana kadar burdayım . yani 2 ay daha ALLAH kısmet ederse işsiz kalmıyorum ..........
sende hoş geldin ..blackandwhite;. opuyorumnanaktanben de ramazan da kilo almadan bayrama girebilmek için dua ediyorum narinciğim..geçen ramazanda 5 kilo almıştım( şimdi ise kilo vermeyi hedefliyorum sanırım kilo vermek mümkün olmayacak hiç olmazsa kilo almayım :Saruboceq: kilo almamak için de ramazan boyunca paylaşımlarda bulunuruz bildiklerimizi..ben şimdilk çorba içip de ara vermeyi düşünüyorum..bir de kızlar çok zu içmemek gerekmiş iftarda midemiz genişlermiş (
nazcım sevindim canım en azından 2 ay da olsa kafan rahat edecek canım...evet buralar çok sesiz son zamanlarad geliyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum bende . kızlar 2. el bir makinamız vardı . onu irana satmışlar . son yükleme tarihide 10 ekim sanırım ozamana kadar burdayım . yani 2 ay daha ALLAH kısmet ederse işsiz kalmıyorum ..........
çok geçmiş olsun canım, bu havalar yaşlılara özellikle daha sıkıntılı geliyor tabi..Allah şifa versin..Kızlar hayırlı ramazanlar. Şeniz Sizleri çok özledim. 3 gündür yoktum. Farketmişsinizdir. Pazar gecesi telefon geldi. Anneannem rahatsızlanmış. Köye gittim annemle beraber. Eşim de izin aldı 2 gün çocuğa baktı. Hastaneye falan götürdük sıcaklardan , su kaybından rahatsızlanmış. Serumlar falan sonra aynı gün çıkarttık. Ben de izin almışken 2 gün köyde kaldım. Akrabaları gördüm bahaneyle. Hoş bayramda yine gider gelirdik ama vesile oldu. Size de haber verecek imkanım olmadı. Bugün işyerindeyim. Hemen sizlere koştum. İnşallah sizler iyisinizdir. Geçmişi okuyayım da sizlerden haber alayım ben de. Şeniz
Kızlar hayırlı ramazanlar. Şeniz Sizleri çok özledim. 3 gündür yoktum. Farketmişsinizdir. Pazar gecesi telefon geldi. Anneannem rahatsızlanmış. Köye gittim annemle beraber. Eşim de izin aldı 2 gün çocuğa baktı. Hastaneye falan götürdük sıcaklardan , su kaybından rahatsızlanmış. Serumlar falan sonra aynı gün çıkarttık. Ben de izin almışken 2 gün köyde kaldım. Akrabaları gördüm bahaneyle. Hoş bayramda yine gider gelirdik ama vesile oldu. Size de haber verecek imkanım olmadı. Bugün işyerindeyim. Hemen sizlere koştum. İnşallah sizler iyisinizdir. Geçmişi okuyayım da sizlerden haber alayım ben de. Şeniz
Şenizelifim ne özlemişim resimlli mesajlarını ..
çok geçmiş olsun nozom .. bu havalarda bol su içmek lazım . mubarek günlerdede artık akşamları dayanıcaz suya ...Kızlar hayırlı ramazanlar. Şeniz Sizleri çok özledim. 3 gündür yoktum. Farketmişsinizdir. Pazar gecesi telefon geldi. Anneannem rahatsızlanmış. Köye gittim annemle beraber. Eşim de izin aldı 2 gün çocuğa baktı. Hastaneye falan götürdük sıcaklardan , su kaybından rahatsızlanmış. Serumlar falan sonra aynı gün çıkarttık. Ben de izin almışken 2 gün köyde kaldım. Akrabaları gördüm bahaneyle. Hoş bayramda yine gider gelirdik ama vesile oldu. Size de haber verecek imkanım olmadı. Bugün işyerindeyim. Hemen sizlere koştum. İnşallah sizler iyisinizdir. Geçmişi okuyayım da sizlerden haber alayım ben de. Şeniz
Hayırlı ramazanlar.....
Hayırlara vesile olması dilegiyle...
Şenizelifim ne özlemişim resimlli mesajlarını ..
QUOTE]
Şeniz Şeniz Şeniz
şu lessiyi nerden indirdin nevkuşum bi adres versene . Bende indireyim ..ben lesliye başladım kıslar bugün 3 mil ile... Aman ne terlediiim.. Valla çok iyi geldi...
Haftada 3-4 gün yapmayı planlıyorum. Yavaş yavaş arttırayım diyorum sonra 4 5 mil olarak? Guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?