Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende işten çıkmadan yediklerimi yazayım

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım salatalık
yarım domates

öğlen
1 adet tavuk put fırında
salata
1 bardak ayran

ara
1 adet armut

akşam
2 avuç leblebi
1 kutu süt

günaydın kızlar...hepinize hayırlı ramazanlar

bende dünkü menümü vereyim

aç karnına 1 elma(08:00)

kahvaltı (8:45)
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,salatalık,marul,yeşil biber

öğle (12:00)
200 ml lıght süt
1 avuç leblebi

ara(16:00)
1 nektari
3 erik

akşam(21:30)
1 armut (akşam eve çok geç gitmiştim,o yüzden meyveyle geçiştirmek zorunda kaldım)

3,5 litre su,2 şişe maden suyu,1 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş

Kızlar hayırlı ramazanlar. Şeniz Sizleri çok özledim. 3 gündür yoktum. Farketmişsinizdir. Pazar gecesi telefon geldi. Anneannem rahatsızlanmış. Köye gittim annemle beraber. Eşim de izin aldı 2 gün çocuğa baktı. Hastaneye falan götürdük sıcaklardan , su kaybından rahatsızlanmış. Serumlar falan sonra aynı gün çıkarttık. Ben de izin almışken 2 gün köyde kaldım. Akrabaları gördüm bahaneyle. Hoş bayramda yine gider gelirdik ama vesile oldu. Size de haber verecek imkanım olmadı. Bugün işyerindeyim. Hemen sizlere koştum. İnşallah sizler iyisinizdir. Geçmişi okuyayım da sizlerden haber alayım ben de. Şeniz

çok geçmiş olsun nazocum annanene

hayırlı ramazanlar ...daphneIsLife; hoş geldin geç oldu kusura bakma opuyorumnanaktan
ben 6 takımın müdavimlerinden. bu sıralar fazla gelemedigime bakmayın kaydirigubbakcemile
tez zamnda idaal kilonuza kavuşursunuz inşallah .kaydirigubbakcemile5
hayırlısı nazlım . az çok belirsizlik kaklmış ...olumunekankayizsmile
sende hoş geldin ..blackandwhite;. opuyorumnanaktan
umarım ramazanı kilo vererek atlatırsın ....olumunekankayizsmile

kıslar net çok yavaş bende pc denmi anlamadım . resim ekliycektim güya ....

eski sayfaları okuyacak vakitte yok ....
kıslar bana bir 2 haftanın özetini geçin yahu :kedi:

Günaydın kıslar,
Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum, oruç tutanlara şimdiden Allah kabul etsin diyorum kıslar

Rmazanda menü paylaşmaya devam edecek miyiz kızlar merak ettim, ben oruç tutmuyorum ama yazdıklarımızdan etkilenme durumu olur mu acaba?

nazcım sevindim canım en azından 2 ay da olsa kafan rahat edecek canım...

çok geçmiş olsun canım, bu havalar yaşlılara özellikle daha sıkıntılı geliyor tabi..Allah şifa versin..

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun

Şenizelifim ne özlemişim resimlli mesajlarını ..
çok geçmiş olsun nozom .. bu havalarda bol su içmek lazım . mubarek günlerdede artık akşamları dayanıcaz suya ...

ben lesliye başladım kıslar bugün 3 mil ile... aman ne terlediiim.. valla çok iyi geldi...
haftada 3-4 gün yapmayı planlıyorum. yavaş yavaş arttırayım diyorum sonra 4 5 mil olarak? guclubacismile

ben lesliye başladım kıslar bugün 3 mil ile... Aman ne terlediiim.. Valla çok iyi geldi...
Haftada 3-4 gün yapmayı planlıyorum. Yavaş yavaş arttırayım diyorum sonra 4 5 mil olarak? Guclubacismile
şu lessiyi nerden indirdin nevkuşum bi adres versene . Bende indireyim ..
Pilateside unuttum iyce ya valla .....

Kıslar resim yüklerm bikaçtane montide bakmışınızdır diye burayda eklemedim . Albümümdede var .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…