çok geçmiş olsun canım, bu havalar yaşlılara özellikle daha sıkıntılı geliyor tabi..Allah şifa versin..
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun nozom .. bu havalarda bol su içmek lazım . mubarek günlerdede artık akşamları dayanıcaz suya ...
nazocum çok geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile
Sağolun kızlar. Allah razı olsun. a.s.
Susuzluk zor geliyor bana da. Mide zaten küçüldü açlık hissedilmiyor da dilim damağım acayip kurudu. Başım ağrıdı susuzluktan. Ben günde 3 litreyi geçkin içiyordum. kafamçokkarıştı
aebencim canım şu sendezayıfla diye bi site varya oradan indirmiştim teee aylar önce...şu lessiyi nerden indirdin nevkuşum bi adres versene . Bende indireyim ..
Pilateside unuttum iyce ya valla .....
Kıslar resim yüklerm bikaçtane montide bakmışınızdır diye burayda eklemedim . Albümümdede var .....
nazcım Allah kolaylık versin canım. Sordum ama görmediniz herhalde ben menü ekleyecem ama oruç olan çok var, sorun olur mu diye tereddüt ettim eklemedim buraya, gerçi montide herkes yazmıştı ekledim oraya?aynen nazocuğum susuzluk benide zorluyor . bende 3 litreden fazla içiyorum her gün .... onun dışında açlıkla hiç sorunum yok
hassas nevkuşum benim . sen menülerini ekle ne mahsuru olsun ....Şenizaebencim canım şu sendezayıfla diye bi site varya oradan indirmiştim teee aylar önce...
hatta google da leslie sansone ile yürü ve incel yazınca direkt çıkıyor, linkleri hala çalışıyordur herhalde geçenlerde kıslar bakıyordu...
nazcım Allah kolaylık versin canım. Sordum ama görmediniz herhalde ben menü ekleyecem ama oruç olan çok var, sorun olur mu diye tereddüt ettim eklemedim buraya, gerçi montide herkes yazmıştı ekledim oraya?
Kızlar hayırlı ramazanlar. Şeniz Sizleri çok özledim. 3 gündür yoktum. Farketmişsinizdir. Pazar gecesi telefon geldi. Anneannem rahatsızlanmış. Köye gittim annemle beraber. Eşim de izin aldı 2 gün çocuğa baktı. Hastaneye falan götürdük sıcaklardan , su kaybından rahatsızlanmış. Serumlar falan sonra aynı gün çıkarttık. Ben de izin almışken 2 gün köyde kaldım. Akrabaları gördüm bahaneyle. Hoş bayramda yine gider gelirdik ama vesile oldu. Size de haber verecek imkanım olmadı. Bugün işyerindeyim. Hemen sizlere koştum. İnşallah sizler iyisinizdir. Geçmişi okuyayım da sizlerden haber alayım ben de. Şeniz
aebencim canım şu sendezayıfla diye bi site varya oradan indirmiştim teee aylar önce...
hatta google da leslie sansone ile yürü ve incel yazınca direkt çıkıyor, linkleri hala çalışıyordur herhalde geçenlerde kıslar bakıyordu...
nazcım Allah kolaylık versin canım. Sordum ama görmediniz herhalde ben menü ekleyecem ama oruç olan çok var, sorun olur mu diye tereddüt ettim eklemedim buraya, gerçi montide herkes yazmıştı ekledim oraya?
hoşgeldin canım...ayrıca geçmiş olsun önemli bir şwyi olmamasına çok sevindim
hee tamam o zaman dünkü menüm şööle;hassas nevkuşum benim . sen menülerini ekle ne mahsuru olsun ....Şeniz
bende üyeyim o siteye bakayım .... saggo canım ... oruçlu iken spor zor ama . en azından sabah pilateslere devam edeyim bari...-tatlicadiarzu-
nazlım aynı sorunu hepimiz yaşıyoruz bene hiç açıkmam ama susuzluk .... rabbım sabrımızı ve mukafatını versin canım benim ....yerimseniben
hassas nevkuşum benim . sen menülerini ekle ne mahsuru olsun ....Şeniz
bende üyeyim o siteye bakayım .... saggo canım ... oruçlu iken spor zor ama . en azından sabah pilateslere devam edeyim bari...-tatlicadiarzu-
nazlım aynı sorunu hepimiz yaşıyoruz bene hiç açıkmam ama susuzluk .... rabbım sabrımızı ve mukafatını versin canım benim ....yerimseniben
Hoşbuldum canım. Sağolasın. Nasılsın? a.s.
kıslar ben çıkıyorum..
Allah oruç tutan tüm arkadaşlarıma hayırlısı ile iftar etmeyi nasip etsin. Allah şimdiden kabul etsin oruçlarınızı arkadaşlarım..bye...:Saruboceq:
selam kızlar..ben geldimm delikafadulden delikafadulden
hepinize hayırlı ramazanlar..Allah tuttuğunuz oruçları ve ibadetlerinizi kabul etsin :Saruboceq:
ben malesef bu sene ramazan açılışını yapamadım benneyaptımkisürekli yaşadığın şu bitmeyen regl dönemindeyim yine ve bugün yine doktora gittim,bu kez rahiç iiçi ultrasonla incelendi ve rahim içinde 13 mm kalınlaşma varmış tüm bu yoğun kanamaların nedeni oymuş benneyaptımki yarın sabah biopsi yapılcak inş. temiz çıkar :Saruboceq: korkuyorum biraz doktor eğer bişey varsa erken teşhis önemli dedi bu cümle beni tedirgin etti,tamda taşınma aşamsı bu kadar bekledikten sonra böyle bişey çıkması moralimi bozdu.bunun dışında evimizin işleri bitti ramazan sonu taşınıyoruz hayırlısıyla,daha girmeden evimizi su bastı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bütün odalar 2 parmak su bi gittik eve akannehir parkeler kabardı bikaç gündür pencereler açık kurumasını bekliyoruz süpürgelikler yeniden değişti valla hepsi üstüste geliyo hakkımızda hayırlısı kaydirigubbakcemile3 tamda çocuk düşünmeye başlamıştım bu rahatsızlık çıktı ilginçee benim dertler sorunlar bitmez sizler nasılsınız görüşmeyeli,uğrayamıyorum pek üzgünüm çıkmakla en isabetlisini yapmışım a.s geçen hafta sabah çıkıp gece anca girebildik eve çok şükür işlerimiz bitti ama çok yorulduk,Allahtan kaynımda rahatsızlanmadı :Saruboceq: şuan kimsecikler yok sanırım hepinizi öpüyorum ramazanınız mübarek olsun tekrar uğramaya çalışırım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?