Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok geçmiş olsun canım, bu havalar yaşlılara özellikle daha sıkıntılı geliyor tabi..Allah şifa versin..

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun nozom .. bu havalarda bol su içmek lazım . mubarek günlerdede artık akşamları dayanıcaz suya ...

nazocum çok geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile

Sağolun kızlar. Allah razı olsun. a.s.

Susuzluk zor geliyor bana da. Mide zaten küçüldü açlık hissedilmiyor da dilim damağım acayip kurudu. Başım ağrıdı susuzluktan. Ben günde 3 litreyi geçkin içiyordum. kafamçokkarıştı

aynen nazocuğum susuzluk benide zorluyor . bende 3 litreden fazla içiyorum her gün .... onun dışında açlıkla hiç sorunum yok

Kızlar beni mazur görün. En son Cuma gününün menü ve aktivitelerini verebilmişim. Cumartesi , Pazar , Pazartesi , Salı yani dört gün birikti. Ne yedim ne oldu. Karman çurman. Başım da felaket ağrıyor. Toparlamam mümkün olmayacak kafayı menüleri yazmak için. Beni biliyorsunuz yien 1100 kalori civarı takıldım yemeklerde. İki gün köyde de tahmini olarak tutturdum bu istikrarı. Cumartesi ve Pazar sporlarımı yapmıştım. Pazartesi ve Salı köyde olduğum için sporları yapamadım. Pazartesi günü zaten izin günümdü. Bir tek Salıyı kaçırmış oluyorum. Sağlık olsun ne yapalım. Programın dışına çıkınca hiç içime sinmiyor ama böyle durumlarda yapacak birşey olmuyor. :1no2:

aebencim canım şu sendezayıfla diye bi site varya oradan indirmiştim teee aylar önce...
hatta google da leslie sansone ile yürü ve incel yazınca direkt çıkıyor, linkleri hala çalışıyordur herhalde geçenlerde kıslar bakıyordu...

aynen nazocuğum susuzluk benide zorluyor . bende 3 litreden fazla içiyorum her gün .... onun dışında açlıkla hiç sorunum yok
nazcım Allah kolaylık versin canım. Sordum ama görmediniz herhalde ben menü ekleyecem ama oruç olan çok var, sorun olur mu diye tereddüt ettim eklemedim buraya, gerçi montide herkes yazmıştı ekledim oraya?

hassas nevkuşum benim . sen menülerini ekle ne mahsuru olsun ....Şeniz
bende üyeyim o siteye bakayım .... saggo canım ... oruçlu iken spor zor ama . en azından sabah pilateslere devam edeyim bari...-tatlicadiarzu-

nazlım aynı sorunu hepimiz yaşıyoruz bene hiç açıkmam ama susuzluk .... rabbım sabrımızı ve mukafatını versin canım benim ....yerimseniben

hoşgeldin canım...ayrıca geçmiş olsun önemli bir şwyi olmamasına çok sevindim

menülerini paylaşabilirsin canıım bizde gün sonunda yediklerimiz paylaşacağız...

hee tamam o zaman dünkü menüm şööle;
2 tam ekmeğe peynirli tost,salatalık,çay
tavuk döner,salata,ayran
bamya yemeği,salata,yoğurt
2 elma

ben üye değilim o siteye ama indirebilmiştim yine de bayağı vakit geçti üstünden canım..
evet Ramazanda leslie zor olur oruçla aebenim pilates daha iyi..kaydirigubbakcemile5

amin ablacığım inşallah .

sende hoş geldin ..blackandwhite;. opuyorumnanaktan
umarım ramazanı kilo vererek atlatırsın ....olumunekankayizsmile

kıslar net çok yavaş bende pc denmi anlamadım . resim ekliycektim güya ....

eski sayfaları okuyacak vakitte yok ....
kıslar bana bir 2 haftanın özetini geçin yahu :kedi:[/QUOTE]

hoşbulduk aeben ablacım opuyorumnanaktan inşallah hep birlikte ramazanı kilo vererek geçiririz ..bugün yopiğimiz hareketli yaşasııınnnzemuszemus:lepi:alkisalkisalkis

Hoşbuldum canım. Sağolasın. Nasılsın? a.s.

sahura kadar uyumadım canım bugün de çalışmıyorum 11.30 da kalktım çok iyiyimzemuszemus ama yarın iş var saat 06.00 da kalkınca da iyi olabilecek miyim düşünüyorum..ramazanda spor yapamayacağım için üzülüyorum ama geceleri ingilizce kursum var 19.00-22.00 arasımafoldumben zaten iftarlarım bile kötü olacak apar topar 20 dk içinde dışarıda..bakalım artık kilo almadan bitirmeye çalışacağım elimden geldiğince..

nazcım sağol canım, mesajını görmemişim aeben de yazmış ondan önce, ona göre ilav ettim bende...

bu arada bugünün menüsü
2 tam ekmeğe peynirli tost, domates salatalık çay
3 köfte salata yoğurt
patlıcan yemeği, yoğurt,salata
2 elma

kıslar ben çıkıyorum..
Allah oruç tutan tüm arkadaşlarıma hayırlısı ile iftar etmeyi nasip etsin. Allah şimdiden kabul etsin oruçlarınızı arkadaşlarım..bye...:Saruboceq:

hoşbulduk aeben ablacım opuyorumnanaktan inşallah hep birlikte ramazanı kilo vererek geçiririz ..bugün yopiğimiz hareketli yaşasııınnnzemuszemus:lepi:alkisalkisalkis[/QUOTE]
olumunekankayizsmile

selam kızlar..ben geldimm delikafadulden delikafadulden

hepinize hayırlı ramazanlar..Allah tuttuğunuz oruçları ve ibadetlerinizi kabul etsin :Saruboceq:

ben malesef bu sene ramazan açılışını yapamadım benneyaptımkisürekli yaşadığın şu bitmeyen regl dönemindeyim yine ve bugün yine doktora gittim,bu kez rahiç iiçi ultrasonla incelendi ve rahim içinde 13 mm kalınlaşma varmış tüm bu yoğun kanamaların nedeni oymuş benneyaptımki yarın sabah biopsi yapılcak inş. temiz çıkar :Saruboceq: korkuyorum biraz doktor eğer bişey varsa erken teşhis önemli dedi bu cümle beni tedirgin etti,tamda taşınma aşamsı bu kadar bekledikten sonra böyle bişey çıkması moralimi bozdu.bunun dışında evimizin işleri bitti ramazan sonu taşınıyoruz hayırlısıyla,daha girmeden evimizi su bastı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bütün odalar 2 parmak su bi gittik eve akannehir parkeler kabardı bikaç gündür pencereler açık kurumasını bekliyoruz süpürgelikler yeniden değişti valla hepsi üstüste geliyo hakkımızda hayırlısı kaydirigubbakcemile3 tamda çocuk düşünmeye başlamıştım bu rahatsızlık çıktı ilginç ee benim dertler sorunlar bitmez sizler nasılsınız görüşmeyeli,uğrayamıyorum pek üzgünüm çıkmakla en isabetlisini yapmışım a.s geçen hafta sabah çıkıp gece anca girebildik eve çok şükür işlerimiz bitti ama çok yorulduk,Allahtan kaynımda rahatsızlanmadı :Saruboceq: şuan kimsecikler yok sanırım hepinizi öpüyorum ramazanınız mübarek olsun tekrar uğramaya çalışırım kızlar

geçmiş olsun yumukum inşallah kötü bişey değildir :Saruboceq:

eviniz için de geçmiş olsun ,hayırlısıyla taşınırsınız inşallah

bende ramazan siftahını yapamayanlardanım malesef senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…