- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Buralardayım elifim çok özledim siziiii bennnntakıma dönmek istiyorum nazlım yer varmı? artık hiç çıkmayacağım 60 olana kadar guclubacismile
hoğgeldin canım . senin yerini ayırdım ben tatlım . bekliyoruz hemen canım
tamam nazlıcığım ozaman ben bugünden itibaren aktif görevime geri dönüyorum :)
ama şöyle bir durum var, ben sahura kalkmıyorum, eğer sahurda yersem midem ağrıyor sonra uykuya hemen dalamıyorum, iftarda yiyiyorum birde gece 12 civarı meyve soda tarzı şeyler yiyip yatıyorum, offf ramazanda ne yapıcam ben yaaaa
nazcım ben takıma kabul edildim mi artık canım.yarın kilo bildirimi yapacakmıyım bilmiyorumkismile
Günaydın kıslar,
bugüne bomba gibi başladım. dün başladığım leslieyi bugünde sabahtan yaptım..
görevimi tamamlamış şekilde mutluyum ..
hemen bi kaç kilo vermeyi umut etmiyorum ama inşallah sporla daha hızlıca kilo verebilirim.bakalım yarın tartı ne diyecek?
bi geçmişi okuyup geleyim..
evet canım yarın kilo bildirimi yapacaksın geçen hafta yazacaktık ama sen geç gelince yazamamıştık .
ooo Gözdemciğimiz gelmiş... opuyorumnanaktanBuralardayım elifim çok özledim siziiii bennnntakıma dönmek istiyorum nazlım yer varmı? artık hiç çıkmayacağım 60 olana kadar guclubacismile
Buralardayım elifim çok özledim siziiii bennnntakıma dönmek istiyorum nazlım yer varmı? artık hiç çıkmayacağım 60 olana kadar guclubacismile
Nevroooooşşş kuzucuğuuuuum nasılsınnnnnnnnn
nazlişkom takımda yer varsa bende girsem mi acaba :kedi: :kedi:
istemezsiniz gerçi beni ama :kedi:
isterim de isterimmmm gelllllllllllll kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?