Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Buralardayım elifim çok özledim siziiii bennnn takıma dönmek istiyorum nazlım yer varmı? artık hiç çıkmayacağım 60 olana kadar guclubacismile

hoğgeldin canım . senin yerini ayırdım ben tatlım . bekliyoruz hemen canım

Tamam nazlıcığım ozaman ben bugünden itibaren aktif görevime geri dönüyorum :)
Ama şöyle bir durum var, ben sahura kalkmıyorum, eğer sahurda yersem midem ağrıyor sonra uykuya hemen dalamıyorum, iftarda yiyiyorum birde gece 12 civarı meyve soda tarzı şeyler yiyip yatıyorum, offf ramazanda ne yapıcam ben yaaaa

11/08/2010
SAHUR (Yani Gece 00:30 Civarı)
2 Şeftali
1 Armut
1 Kivi
İFTAR
1 Kase Domates Çorbası
1 Koca Tabak Ateşte Kırmızı Biber-Patlıcan Salatası
3 Tane Izgara Köfte

SU
İftar sahur arası ancak 1,5 litre içebilmişimdir, siz nasıl bitirebiliyorsunuz 3 litreyi iftardan yatana kadar ?

aktif görevine hoş geldin canım . Bende sahura kalkmadan tutardım evlenmeden önce ama şimdi kalkıyorum mecburen . Sahura kalksamda zar zor yiyiyorum zaten .

herkese merhaba kızlar hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorum opuyorumnanaktan

yumukum çok geçmiş olsun inşallah sonuçların temiz çıkar canım ayrıca ev içinde çok geçmiş olsun

Günaydın kıslar,
bugüne bomba gibi başladım. dün başladığım leslieyi bugünde sabahtan yaptım..
görevimi tamamlamış şekilde mutluyum ..
hemen bi kaç kilo vermeyi umut etmiyorum ama inşallah sporla daha hızlıca kilo verebilirim.bakalım yarın tartı ne diyecek?
bi geçmişi okuyup geleyim..

günaydın nevracığım inşallah bütün günlerin böyle geçer canım .....

kızlar bende dünden itibaren mekige başladım göbeğim çok kötü duruyor.ne yapacagım bilmiyorum.tüm arkadaşlarım arkadan bişiy kalmamış omuzlardanda diyor ama gelin görünki önümde bir hamur yıgını gibi göbek mafoldumben ramazanda yürüyüş falan hayal benim için zaten teraviye gitmeye başladım ondan sonra hali kalmıyor insanın.sizin aklınızda göbek için mekikten başka bi fikir varmı kızlar birde masaj aleti tutup sıkılaştırıcı süreceğim inşallah işe yarar

yumukum; canım çok geçmiş olsun inşallah sonuçların hayırlısı ile temiz çıkar. Ev işi de üstüne katmer olmuş yani.. Bozma moralini, ara sıra hayat üstüste biniyor.. En kısa zamanda düzlüğe çıkmanı temenni ediyorum canım...olumunekankayizsmile

Buralardayım elifim çok özledim siziiii bennnn takıma dönmek istiyorum nazlım yer varmı? artık hiç çıkmayacağım 60 olana kadar guclubacismile
ooo Gözdemciğimiz gelmiş... opuyorumnanaktan
helal şekercim sen takımımızın güzel gözlüsüsün... 60 kg.lık çıtır olana kadar buradasın haaa süper olcek süper....zemuszemuszemuszemuszemuszemus

bizde seni özledik kuzuşum

suurayı da özledim kayboldu o da

nazlişkom takımda yer varsa bende girsem mi acaba :kedi: :kedi:

istemezsiniz gerçi beni ama :kedi:

bu da bugünün menüsü kıslar
benim bugün planladığım menü
2 tam ekmeğe peynirli tost,domates,çay
3 köfte,salata,ayran
1 armut
nohut yemeği, yoğurt,salata
2 meyve karar vermedim daha
lelie 3 mil yaptım sabahtan mutluyum ...

ben oruç olmadığımdan eski sistemle yarın sabahtan yapacam yine kilo bildirimimi

Oleyyyyyyyyyy efsaneee kemik kadro dönüş yapıyor deseneeee , gene şenlenecek topiğimiz kalabalık kalabalıkkk ohhhhhhh suyundanda, aeben ablişim, kübra, ösgeee, ayşegülümmm, hasbişim ablişimde aktif dönerlerseee bizi kimse tutamazzz, ama son kötü haberi söyleyeyim ayrıldığım kilonun üzerine kaç kilo aldım bilin bakalımmmm sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…