Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oooooo takıma can gelmiş,off bende nasıl yoğunum anlatamam,katılamıyorum pek aranıza

gözdemim hoşgeldin,opuyorumnanaktanelifimde dönüyo takımaŞeniz,harika kızlar,kesinlikle mezun olmadan bi daha çıkmak yok,hangimiz takımdan çıktıysak geri + larla döndük,mezun olana kadar burdayız ona görekaydirigubbakcemile5

Canım geçmiş olsun. Sonuçlar iyi çıkar inşallah. Bizlere haber vermeyi unutma. Öpüyoruz. Şeniz

Sağolun kızlar. Allah razı olsun. a.s.

neslim kaç artıyla döndüğümü sorma ne olur utanıyorum sempatiksalakcinni
rabbim kolaylık versin tatliş güzel gelin seniiiiiiiiiiii yerimseniben

giden geri dönüyo kirazım kaydirigubbakcemile3 kaçış yok bizden

Simerenya, nazzoo+, Melek+, kirazz_z+, nevra73+, Naz+
eski günlerdeki gibiii kaydirigubbakcemile2

Merhaba kızlar. Gelmişken önce geçmişi okuyayım dedim. Şimdi de iftar ve sahur menümü ekleyeyim.

Simerenya ve Melek takıma dönüşünüzü kutlarım. alkisalkisalkis İnşallah bu sefer mezun olacaksınız. :lepi:

sağol canım Şeniz inşallah bu sefer son olur

takıma girmeye yüzüm yoktu aslında son bir kez fıstıklarım beni takıma aldılar sağolsunlar :kedi: :kedi:

Simoşş kıs düzeldi klavye ama ne yaptın diye sor, hiçbişi sadece tekrar başlattım haha ne komik yaaa...

süper oldu bu yaaa,evet aynı eski günlerdeki gibi.. ama bu sefer kilolardan tamamen kurtulacaz. Elifim sana da afferin uzak kaldığın dönem çok coşmamışsın...opuyorumnanaktan

kızlar yaz bitmesine az kaldı eşim klima alalım diyor akannehir dün benim ve kardeşinin halini görünce oruçlu ve baygın bi şekilde içi acıdı hherhalde bu yaz bitecek neredeyse bidahaki yaz mı alsak

kızlar yaz bitmesine az kaldı eşim klima alalım diyor akannehir dün benim ve kardeşinin halini görünce oruçlu ve baygın bi şekilde içi acıdı hherhalde bu yaz bitecek neredeyse bidahaki yaz mı alsak

bence kışa alın klıma fiyatlarıda düşmüş olur hem . şimdi havalar çok sıcakya klimacılar bile bu durumu fırsata çevirmeye çalışıyorlar

narincim ev sıcak oluyo ise bu yaz al.. hava sıcaklıkları ağustos sonuna kadar böyleymiş..

neslim kaç artıyla döndüğümü sorma ne olur utanıyorum sempatiksalakcinni
rabbim kolaylık versin tatliş güzel gelin seniiiiiiiiiiii yerimseniben

gördüm gördüm canım ve kısa süreli bi şokk delikafaduldendelikafaduldengeçirdim,ama zararın neresinden dönsek kardır dimi,hem ben seni bilirirm azimli fıstığım benim bu sefer sonuna kadar götüreceksina.s
giden geri dönüyo kirazım kaydirigubbakcemile3 kaçış yok bizden

son dönüşümüz olsun bu elifim,valla tekrardan başa dönmekten sıkıldım ben,sonuna kadar götürücem,hem bak önümüzde hedeflerimizde var..:lepi:.ayrıca ramazan senin için güzel bi fırsat canım,iyi değerlendiricene eminimyerimseniben

İftar : 20:30

1 tabak bezelye (susuz)
1 kase sirken otu haşlaması
1 kase yoğurt

Ara : 00:00

1 armut
100 gr kavun

Sahur : 04:15

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
2 dilim tam buğday ekmeği
Light Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta
15 gr siyah zeytin ezmesi

Tüketilen sıvılar :

3 litre su
1 maden suyu
1 bardak form çayı

Toplam aldığım kalori yuvarlanmış 800

Aktiviteler : (İftardan 2 saat sonra)

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-65 dk pilates yaptım. guclubacismile

ev çok sıcak oluyor nevracım evde kızımla görümceme üzülüyorum ben burda zaten klimalı odadayım.kızım isilik içinde bebeğim.eninde sonunda alınacakta bilmiyorum artık bakacagız fiyatlara

nazcım banada kışın almak mantıklı geliyorda artık inanki kim nerde yatıyor belli değil dayanılmaz bir hal aldı diyebilirim.

biraz motivasyon.....opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $star-jones-weight-loss.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 24
ayy narinciğim Allah kolaylık versin sıcak olunca bebişe de çok zor yaaa..

benim yemek düzenim pek değişmiyor ki canım

diyet döneminde kendimi tamamen kısıtlayıp ,diğer zamanlar abartmıyorum zaten

o yüzden kilomda ani değişiklikler olmuyor

simeranya ve melek hoşgeldiniz inşallah hedeflerinize saglıklı bir şekilde tez zamanda ulaşırsınız

sağol canım inşallah

yaz sonu kampanyaları olur daha uygun fiyata olabilir ama tabi şu sıralar uçmuştur fiyatlar heralde

sağol nazocuğummm her birlikte mezun olacağız inşallah Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…