selam kızlar..ben geldimm delikafadulden delikafadulden
hepinize hayırlı ramazanlar..Allah tuttuğunuz oruçları ve ibadetlerinizi kabul etsin :Saruboceq:
ben malesef bu sene ramazan açılışını yapamadım benneyaptımkisürekli yaşadığın şu bitmeyen regl dönemindeyim yine ve bugün yine doktora gittim,bu kez rahiç iiçi ultrasonla incelendi ve rahim içinde 13 mm kalınlaşma varmış tüm bu yoğun kanamaların nedeni oymuş benneyaptımki yarın sabah biopsi yapılcak inş. temiz çıkar :Saruboceq: korkuyorum biraz doktor eğer bişey varsa erken teşhis önemli dedi bu cümle beni tedirgin etti,tamda taşınma aşamsı bu kadar bekledikten sonra böyle bişey çıkması moralimi bozdu.bunun dışında evimizin işleri bitti ramazan sonu taşınıyoruz hayırlısıyla,daha girmeden evimizi su bastı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bütün odalar 2 parmak su bi gittik eve akannehir parkeler kabardı bikaç gündür pencereler açık kurumasını bekliyoruz süpürgelikler yeniden değişti valla hepsi üstüste geliyo hakkımızda hayırlısı kaydirigubbakcemile3 tamda çocuk düşünmeye başlamıştım bu rahatsızlık çıktı ilginçee benim dertler sorunlar bitmez sizler nasılsınız görüşmeyeli,uğrayamıyorum pek üzgünüm çıkmakla en isabetlisini yapmışım a.s geçen hafta sabah çıkıp gece anca girebildik eve çok şükür işlerimiz bitti ama çok yorulduk,Allahtan kaynımda rahatsızlanmadı :Saruboceq: şuan kimsecikler yok sanırım hepinizi öpüyorum ramazanınız mübarek olsun tekrar uğramaya çalışırım kızlar
merhaba kızlar
sabahtan beri sayfa açık, geçmişe bakayım öyle yazayım dedim ama kızımdan bir türlü fırsat bulamadım.
ben de orucum bugun. aclık degilde susuzluk beni de çok zorladı sizin gibi.
neyse ilk gün en zoru hayırlısıyla atlatalım inş.gerisi gelir.
aeben abla hoşgeldin tekrar a.s.
nazzoocum anneannene çok geçmiş olsun canım.
günaydın 6.takım çıtırları..nasılsınız bakalım...dün pek giremedim,hem çok yoğundum hemde ilk gün çok zor geçti...açlık hiç olmadı ama susuzluktan ölecektim sankiakannehir
geçmişede şöle bi baktım nazzomm çok geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan
yumukum sanada geçmiş olsun bitanem,opuyorumnanaktaninş.sonuçların güzel çıkar,:Saruboceq:ev içinde ayrıca geçmiş olsun,geldinmi bütün dertler üstüste geliyo,en yakın zamanda herşey yoluna girer inş.canım:teselli:
aeben ablam resimlerin süper yaabayanssulusmile,bayıldım valla,tam bi çıtırcık olmuşun darısı bizim başımıza
oooooo takıma can gelmiş,off bende nasıl yoğunum anlatamam,katılamıyorum pek aranıza
gözdemim hoşgeldin,opuyorumnanaktanelifimde dönüyo takımaŞeniz,harika kızlar,kesinlikle mezun olmadan bi daha çıkmak yok,hangimiz takımdan çıktıysak geri + larla döndük,mezun olana kadar burdayız ona görekaydirigubbakcemile5
oooooo takıma can gelmiş,off bende nasıl yoğunum anlatamam,katılamıyorum pek aranıza
gözdemim hoşgeldin,opuyorumnanaktanelifimde dönüyo takımaŞeniz,harika kızlar,kesinlikle mezun olmadan bi daha çıkmak yok,hangimiz takımdan çıktıysak geri + larla döndük,mezun olana kadar burdayız ona görekaydirigubbakcemile5
Simerenya, nazzoo+, Melek+, kirazz_z+, nevra73+, Naz+
eski günlerdeki gibiii kaydirigubbakcemile2
Merhaba kızlar. Gelmişken önce geçmişi okuyayım dedim. Şimdi de iftar ve sahur menümü ekleyeyim.
Simerenya ve Melek takıma dönüşünüzü kutlarım. alkisalkisalkis İnşallah bu sefer mezun olacaksınız. :lepi:
kızlar yaz bitmesine az kaldı eşim klima alalım diyor akannehir dün benim ve kardeşinin halini görünce oruçlu ve baygın bi şekilde içi acıdı hherhalde bu yaz bitecek neredeyse bidahaki yaz mı alsak
neslim kaç artıyla döndüğümü sorma ne olur utanıyorum sempatiksalakcinni
rabbim kolaylık versin tatliş güzel gelin seniiiiiiiiiiii yerimseniben
giden geri dönüyo kirazım kaydirigubbakcemile3 kaçış yok bizden
Simoşş kıs düzeldi klavye ama ne yaptın diye sor, hiçbişi sadece tekrar başlattım haha ne komik yaaa...
süper oldu bu yaaa,evet aynı eski günlerdeki gibi.. ama bu sefer kilolardan tamamen kurtulacaz. Elifim sana da afferin uzak kaldığın dönem çok coşmamışsın...opuyorumnanaktan
simeranya ve melek hoşgeldiniz inşallah hedeflerinize saglıklı bir şekilde tez zamanda ulaşırsınız
kızlar yaz bitmesine az kaldı eşim klima alalım diyor akannehir dün benim ve kardeşinin halini görünce oruçlu ve baygın bi şekilde içi acıdı hherhalde bu yaz bitecek neredeyse bidahaki yaz mı alsak
sağol nazocuğummm her birlikte mezun olacağız inşallah ŞenizMerhaba kızlar. Gelmişken önce geçmişi okuyayım dedim. Şimdi de iftar ve sahur menümü ekleyeyim.
Simerenya ve Melek takıma dönüşünüzü kutlarım. alkisalkisalkis İnşallah bu sefer mezun olacaksınız. :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?