Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bizde seni özledik kuzuşum

suurayı da özledim kayboldu o da

nazlişkom takımda yer varsa bende girsem mi acaba :kedi: :kedi:

istemezsiniz gerçi beni ama :kedi:

yerimiz var tatlım . 3 ay sonra pes edip ben gitmek istemiyorum demezsen her zaman yerimiz var canım senin için . ama bu sefer pes etmezsin . bebiş için eşinle anlaşmada yaptın . hadi sende katıl aramıza

özge cadısı listede ama takıma uğradığı yok kilo bildirimide yapmıyor .... lmaz:alsanaalsanasmileklava:

kaç kilo sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yerimiz var tatlım . 3 ay sonra pes edip ben gitmek istemiyorum demezsen her zaman yerimiz var canım senin için . ama bu sefer pes etmezsin . bebiş için eşinle anlaşmada yaptın . hadi sende katıl aramıza

:lepi: :lepi: :lepi:

tamam tatlışım gitmek yok bu sefer mezun olana kadar :kedi:

yoksa bu sefer bırak takımı kk'ya bile uğrayamam :tomato: :tomato:

özge cadısı listede ama takıma uğradığı yok kilo bildirimide yapmıyor .... lmaz:alsanaalsanasmileklava:

Çok istiyorsan ben yapayım kilo bildirimimi canım kaptanım nazlişkom, 4 haziran 85,3 ile ayrıldım buradan 12 ağustos ta +12 kg ile 97,3 ile dönüş yapmak isteyen arsız benimmmmm, burayı bırakınca şişersin demişti ablam bana ama yok ben illaki burnumum dikine gideceğim, bu mazlumu bu hafta takımı son derecelere taşıyacak ta olsam takıma kabul ediyormusunuz? söz bu hafta tüm temizlikleri ben yapacağım, ütü çamaşır bulaşık toz alma yer silme cam silme, ölümüne kullanın beni temizlikte bu hafta canlar delikafadulden

Aahhahahaha ne 3-5 i be nevroşummm, ben verirkende alırken de kiloyu sağlam adımlarla ilerlerimmmmm sempatiksalakcinni ay ben adam olmam 3 lü rakamlardan ikiye düştüm diye sevinirken 3 lü rakamlara 3 kalmış yaaaa :mymeka:
Tamam bugünden itibaren start :lepi:
Eliiiffiiiiiim biz zora gelemiyoruz 2 ay sonra çıkalım diye tutturmak yok ama sözmü?
Tiramisu üzerine sözzz müüüü? sositososito

:1shok: :1shok: naptın kız sen ?

ben kaçla ayrılmıştım nazlıcım acaba ,pek farkım yok galiba :kedi: 74,5 -75 arasıyım buaralar sempatiksalakcinni

+12 ha . sen gelde biz dövelim seni bir . hedefe ulaşmadan gitmek yok artık .

mezun olmadan çıkarsak bizi oklavalarla kovalasınlar klava: klava:

tiramisu yemem ama limonlu çikolatalı dondurma üzerine söz :icecream:

ramazanın çok iyi gelceğini düşünüyorum ben

sahurda tam buğday ekmeği ile kahvaltı ,akşam da yemek yoğurt ve salata

arkasından koşu bandı

1-2 güne oruç tutmaya başlıcam inşallah

Dövün vallahi hakettim
Elifim allah kabul etsin tatlışkom, öğle vakti de geliyor, bir susuyorumki rabbimin gücüne gitmesin, akşam 7 gibi bi ağrı saplanıyor başıma... 1 hafta sonra vücutta alışır oruca zaten şu bir haftayı da bir atlatabilseydik, sıcaklara ne diyorsunuz nem %97 ... ev ölüm oluyor bizim, yatağımda yatamıyorum, yerde parkede yatıyorum, ve şuan omuz ve sırtımın ağrısından duramıyorum, yer çekti herhalde :1no2:

sabah resmen sıcaktan ağlıcaktım ,giyinmek istemedi canım ya

3 gündür o başağrısı mahvetti beni niyetli olmadığım halde ,oruçla nasıl olurum bilmiyorum

dün 3 tane ağrı kesici ,duş ,uykuyla biraz azaldı ağrı

:Şeniz ayy çok sevindim nazcım inşallah güzel bir rakamla başlangıç yaparım sositososito
hadi insallah canim

aaa bu arada benim klavyeye bisi oldu/turkce karekter yazamiyommmm yardim ediinnn

kaç kilo sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

:lepi: :lepi: :lepi:

tamam tatlışım gitmek yok bu sefer mezun olana kadar :kedi:

yoksa bu sefer bırak takımı kk'ya bile uğrayamam :tomato: :tomato:
heyoooooooooooo hosgeldddiiinnnnn

ohaoldumsmile
bak suna haaa bende aynisini yapmadim mi buradan uzaklasmak bize yaramiyor

artik onumuzdeki maca bakalim yaaa uffff bu klavyeye ne oldu ki alsanaalsanasmile

Nevroşum Bilgisayarım-Denetim Masası-Klavye
oradan bir bak bakalım dil seçeneği türkçeden ingilizceyemi geçmiş?

Nevroşum Bilgisayarım-Denetim Masası-Klavye
oradan bir bak bakalım dil seçeneği türkçeden ingilizceyemi geçmiş?

baktim simos ama yok anlayamadim da zati neyse aksam esim bakiversin ben boyle idare edeyim simdilik//sagol caniko a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…