bizde seni özledik kuzuşum
suurayı da özledim kayboldu o da
nazlişkom takımda yer varsa bende girsem mi acaba :kedi: :kedi:
istemezsiniz gerçi beni ama :kedi:
Oleyyyyyyyyyy efsaneee kemik kadro dönüş yapıyor deseneeee , gene şenlenecek topiğimiz kalabalık kalabalıkkk ohhhhhhh suyundanda, aeben ablişim, kübra, ösgeee, ayşegülümmm, hasbişim ablişimde aktif dönerlerseee bizi kimse tutamazzz, ama son kötü haberi söyleyeyim ayrıldığım kilonun üzerine kaç kilo aldım bilin bakalımmmm sempatiksalakcinni
Oleyyyyyyyyyy efsaneee kemik kadro dönüş yapıyor deseneeee , gene şenlenecek topiğimiz kalabalık kalabalıkkk ohhhhhhh suyundanda, aeben ablişim, kübra, ösgeee, ayşegülümmm, hasbişim ablişimde aktif dönerlerseee bizi kimse tutamazzz, ama son kötü haberi söyleyeyim ayrıldığım kilonun üzerine kaç kilo aldım bilin bakalımmmm sempatiksalakcinni
yerimiz var tatlım . 3 ay sonra pes edip ben gitmek istemiyorum demezsen her zaman yerimiz var canım senin için . ama bu sefer pes etmezsin . bebiş için eşinle anlaşmada yaptın . hadi sende katıl aramıza
özge cadısı listede ama takıma uğradığı yok kilo bildirimide yapmıyor ....lmaz:alsanaalsanasmile klava:
Çok istiyorsan ben yapayım kilo bildirimimi canım kaptanım nazlişkom, 4 haziran 85,3 ile ayrıldım buradan 12 ağustos ta +12 kg ile 97,3 ile dönüş yapmak isteyen arsız benimmmmm, burayı bırakınca şişersin demişti ablam bana ama yok ben illaki burnumum dikine gideceğim, bu mazlumu bu hafta takımı son derecelere taşıyacak ta olsam takıma kabul ediyormusunuz? söz bu hafta tüm temizlikleri ben yapacağım, ütü çamaşır bulaşık toz alma yer silme cam silme, ölümüne kullanın beni temizlikte bu hafta canlar delikafadulden
Çok istiyorsan ben yapayım kilo bildirimimi canım kaptanım nazlişkom, 4 haziran 85,3 ile ayrıldım buradan 12 ağustos ta +12 kg ile 97,3 ile dönüş yapmak isteyen arsız benimmmmm, burayı bırakınca şişersin demişti ablam bana ama yok ben illaki burnumum dikine gideceğim, bu mazlumu bu hafta takımı son derecelere taşıyacak ta olsam takıma kabul ediyormusunuz? söz bu hafta tüm temizlikleri ben yapacağım, ütü çamaşır bulaşık toz alma yer silme cam silme, ölümüne kullanın beni temizlikte bu hafta canlar delikafadulden
:1shok: :1shok: naptın kız sen ?
ben kaçla ayrılmıştım nazlıcım acaba ,pek farkım yok galiba :kedi: 74,5 -75 arasıyım buaralar sempatiksalakcinni
Aahhahahaha ne 3-5 i be nevroşummm, ben verirkende alırken de kiloyu sağlam adımlarla ilerlerimmmmm sempatiksalakcinni ay ben adam olmam 3 lü rakamlardan ikiye düştüm diye sevinirken 3 lü rakamlara 3 kalmış yaaaa :mymeka:
Tamam bugünden itibaren start :lepi:
Eliiiffiiiiiim biz zora gelemiyoruz 2 ay sonra çıkalım diye tutturmak yok ama sözmü?
Tiramisu üzerine sözzz müüüü? sositososito
72,2 ile ayrılmışsın meleğim
Dövün vallahi hakettim
Elifim allah kabul etsin tatlışkom, öğle vakti de geliyor, bir susuyorumki rabbimin gücüne gitmesin, akşam 7 gibi bi ağrı saplanıyor başıma... 1 hafta sonra vücutta alışır oruca zaten şu bir haftayı da bir atlatabilseydik, sıcaklara ne diyorsunuz nem %97 ... ev ölüm oluyor bizim, yatağımda yatamıyorum, yerde parkede yatıyorum, ve şuan omuz ve sırtımın ağrısından duramıyorum, yer çekti herhalde :1no2:
hadi insallah canim:Şeniz ayy çok sevindim nazcım inşallah güzel bir rakamla başlangıç yaparım sositososito
heyoooooooooooo hosgeldddiiinnnnn
kaç kilo sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
:lepi: :lepi: :lepi:
tamam tatlışım gitmek yok bu sefer mezun olana kadar :kedi:
yoksa bu sefer bırak takımı kk'ya bile uğrayamam :tomato: :tomato:
ohaoldumsmileÇok istiyorsan ben yapayım kilo bildirimimi canım kaptanım nazlişkom, 4 haziran 85,3 ile ayrıldım buradan 12 ağustos ta +12 kg ile 97,3 ile dönüş yapmak isteyen arsız benimmmmm, burayı bırakınca şişersin demişti ablam bana ama yok ben illaki burnumum dikine gideceğim, bu mazlumu bu hafta takımı son derecelere taşıyacak ta olsam takıma kabul ediyormusunuz? söz bu hafta tüm temizlikleri ben yapacağım, ütü çamaşır bulaşık toz alma yer silme cam silme, ölümüne kullanın beni temizlikte bu hafta canlar delikafadulden
bak suna haaa bende aynisini yapmadim mi buradan uzaklasmak bize yaramiyorAahhahahaha ne 3-5 i be nevroşummm, ben verirkende alırken de kiloyu sağlam adımlarla ilerlerimmmmm sempatiksalakcinni ay ben adam olmam 3 lü rakamlardan ikiye düştüm diye sevinirken 3 lü rakamlara 3 kalmış yaaaa :mymeka:
Tamam bugünden itibaren start :lepi:
Eliiiffiiiiiim biz zora gelemiyoruz 2 ay sonra çıkalım diye tutturmak yok ama sözmü?
Tiramisu üzerine sözzz müüüü? sositososito
yaklaşık 3 kilo :kedi: ne zaman ayrılmıştım ki nazlım acaba?
Sıcakta da uyunmuyorki yaaaa
146. etapta ayrılmışsın canım bizde bu hafta 169 . etaptayız hemen hemen 6 ay kadar olmuş sen ayrılalı
Nevroşum Bilgisayarım-Denetim Masası-Klavye
oradan bir bak bakalım dil seçeneği türkçeden ingilizceyemi geçmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?