Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kıslar ben çıkıyorum.. yarına umarım kilo vermiş olurum. ben hiç bozmadan devm ediyorum ama vücut her istikrarı bozulduğunda intikam alıyor benden. kilo verme yavaş ilerliyor..
bu hafta sporu ekledim -gerçi daha 2 gündür yapıyorum ama olsun- umarım yavaş yavaş kiloların sökülmesinde yardımcı olur..
o yüzden rotadan çok çıkmamak çok önemli kıslar birbirimize destek olalım ve motivasyonumuzu kaybetmeyelim inşallah..

Öptüm sizi sabah görüşürüz...opuyorumnanaktan

narinciğim hoşbuldum, özlemişim sizleri, bizim evde hamam mübarek ben 20 gündür geceleri hiç uyuyamıyorum, parkenin üzerine atıyorum kendimi sonrada sırtım la boynum agrıyor :sinifsinif:

Yarın istediğin rakamı göreceksin inşallah nevroşum yarın görüşürüz öptümmm

kızlar klima için bilindik bi markayı aradım haftaya perşembeden önce takamıyorlar o derece yogunlar düşünün en mantıklısı sezon sonunda almak olacak

ayyy biraz bakamadım ne çok şeyler dönmüş...çok sevindim çok hareketlenmiş topiğimiz zemuszemus aramıza yeni katılan arkadaşlar daha doğrusu tekrar katılan demek gerek sanırım hoşgeldiniz Şeniz

ayyy biraz bakamadım ne çok şeyler dönmüş...çok sevindim çok hareketlenmiş topiğimiz zemuszemus aramıza yeni katılan arkadaşlar daha doğrusu tekrar katılan demek gerek sanırım hoşgeldiniz Şeniz

hoşbulduk canım yine ve yeniden sahalara döndük kaydirigubbakcemile3

topik boş kalmış ne güzel eski cıvıl günlerimize döndük derken

off sıkıldım ya çok uzun bir gün oldu

başım dönüp duruyo bi de

bende çok sıkılıyorum elifim . çok susadım yerimden kalkasım bile gelmiyor.

aynen canım ben de iş yerindeyim kalkmak bile gelmiyor içimden..ramazandan önce diyete başlamanın artısını şimdi acıkmamam olarak eksisini de diyet boyunca bol su içtiğim için daha zorluk yaşıyorum

çok uzun bu sene ,Allah yardımcımız olsun

ben daha başlayamadım ama hem sıcaklar, hem adet beni hasta ediyor çok

oruçta napçam bilmem

aynen canım ben de iş yerindeyim kalkmak bile gelmiyor içimden..ramazandan önce diyete başlamanın artısını şimdi acıkmamam olarak eksisini de diyet boyunca bol su içtiğim için daha zorluk yaşıyorum

hiç açlık hisetmiyorum . diyet boyunca çok su içtiğim için o yönden zorlanıyorum biraz ama bir kaç gün sonra alışırız sanırım . ama ben bugün yarın regli olurum sanırım ..........

hiç açlık hisetmiyorum . diyet boyunca çok su içtiğim için o yönden zorlanıyorum biraz ama bir kaç gün sonra alışırız sanırım . ama ben bugün yarın regli olurum sanırım ..........

hımm.. tam alışacaksın sonra yine ara olacak ozaman ( canım ben az önce iş yerinde tartıldım tabi ayakkablarla 64.350 gr geldim

yumukum çok geçmiş olsun inşallah sonuçların temiz çıkar canım ayrıca ev içinde çok geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun. Sonuçlar iyi çıkar inşallah. Bizlere haber vermeyi unutma. Öpüyoruz. Şeniz

teşekkür ederim kızlar saolun :1hug: sabah 10da yapıldı biopsi,narkozla olduğundan epey bi sersemledim uyanınca sarhoş gibi eve geldik bi duş aldım sonra bi yattım saat 4te eşim uyandırdı akannehir şuan sancım falan yok gayet iyiym patoloji sonuçları haftaya perşembe çıkacakmış hayrlı haberler veririm inşallah size :Saruboceq:

simoşum meleğim takıma geri dönüyomuş hayırlı olsun inş. bende toparlanıp evime yerleştikten sonra dönmeyi planlıyorum,eylül sonlarını bulcak benimki a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…