- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
ev çok sıcak oluyor nevracım evde kızımla görümceme üzülüyorum ben burda zaten klimalı odadayım.kızım isilik içinde bebeğim.eninde sonunda alınacakta bilmiyorum artık bakacagız fiyatlara
nazcım banada kışın almak mantıklı geliyorda artık inanki kim nerde yatıyor belli değil dayanılmaz bir hal aldı diyebilirim.
kıslar ben çıkıyorum.. yarına umarım kilo vermiş olurum. ben hiç bozmadan devm ediyorum ama vücut her istikrarı bozulduğunda intikam alıyor benden. kilo verme yavaş ilerliyor..
bu hafta sporu ekledim -gerçi daha 2 gündür yapıyorum ama olsun- umarım yavaş yavaş kiloların sökülmesinde yardımcı olur..
o yüzden rotadan çok çıkmamak çok önemli kıslar birbirimize destek olalım ve motivasyonumuzu kaybetmeyelim inşallah..
Öptüm sizi sabah görüşürüz...opuyorumnanaktan
:Şeniz ayy çok sevindim nazcım inşallah güzel bir rakamla başlangıç yaparım sositososito[/QUO
aramıza tekrar hoşgeldin canımm Şeniz umarım başlangıç kilon istediği gibi olur opuyorumnanaktan
:Şeniz ayy çok sevindim nazcım inşallah güzel bir rakamla başlangıç yaparım sositososito[/QUO
aramıza tekrar hoşgeldin canımm Şeniz umarım başlangıç kilon istediği gibi olur opuyorumnanaktan
inşallah canım dün iftardan önceki tartıldıgım rakam çıksa o bile yeter bana yerimseniben
oooooo takıma can gelmiş,off bende nasıl yoğunum anlatamam,katılamıyorum pek aranıza
gözdemim hoşgeldin,opuyorumnanaktanelifimde dönüyo takımaŞeniz,harika kızlar,kesinlikle mezun olmadan bi daha çıkmak yok,hangimiz takımdan çıktıysak geri + larla döndük,mezun olana kadar burdayız ona görekaydirigubbakcemile5
inşallah canım dün iftardan önceki tartıldıgım rakam çıksa o bile yeter bana yerimseniben
inşallah çıkar tatlım..pozitif düşünce de çok işe yarıyor unutma yerimseniben
ayyy biraz bakamadım ne çok şeyler dönmüş...çok sevindim çok hareketlenmiş topiğimiz zemuszemus aramıza yeni katılan arkadaşlar daha doğrusu tekrar katılan demek gerek sanırım hoşgeldiniz Şeniz
herkes nerdeeee
topik boş kalmış ne güzel eski cıvıl günlerimize döndük derken
off sıkıldım ya çok uzun bir gün oldu
başım dönüp duruyo bi de
bende çok sıkılıyorum elifim . çok susadım yerimden kalkasım bile gelmiyor.
aynen canım ben de iş yerindeyim kalkmak bile gelmiyor içimden..ramazandan önce diyete başlamanın artısını şimdi acıkmamam olarak eksisini de diyet boyunca bol su içtiğim için daha zorluk yaşıyorum
hiç açlık hisetmiyorum . diyet boyunca çok su içtiğim için o yönden zorlanıyorum biraz ama bir kaç gün sonra alışırız sanırım . ama ben bugün yarın regli olurum sanırım ..........
yumukum çok geçmiş olsun inşallah sonuçların temiz çıkar canım ayrıca ev içinde çok geçmiş olsun
yumukum; canım çok geçmiş olsun inşallah sonuçların hayırlısı ile temiz çıkar. Ev işi de üstüne katmer olmuş yani.. Bozma moralini, ara sıra hayat üstüste biniyor.. En kısa zamanda düzlüğe çıkmanı temenni ediyorum canım...olumunekankayizsmile
Canım geçmiş olsun. Sonuçlar iyi çıkar inşallah. Bizlere haber vermeyi unutma. Öpüyoruz. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?