Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yumukum çok geçmiş olsun .inşallah sonuçların temiz çıkar canım . dualarım seninle

ayşegülüm güzel haberlerini bekliyoruz canım,:Saruboceq:tabi bi an öncede toparlanıp takıma dönmeni...özlüyorum ben seniimafoldumben

kızlar yaa yüzümü soğuk suyla yıkayıp yıkayıp geliyorum ama fayda etmiyo,gerçi bugün düne göre daha iyiyim ama,susuzluk fena yapıyo insanı,akşam gözüm dönmüş bi şekilde suya saldırdım :bbo:sahur bitene kadar 4 litre falan içmişimdir valla

yumukum çok geçmiş olsun .inşallah sonuçların temiz çıkar canım . dualarım seninle

ayşegülüm güzel haberlerini bekliyoruz canım,:Saruboceq:tabi bi an öncede toparlanıp takıma dönmeni...özlüyorum ben seniimafoldumben

saolun kızlar inşallah..bende özlüyorum neslim en kısa zamanda toparlanıp geleceğim inş.bayramdan sonraki hafta taşınıyoruz kısmetse toparlanma süreci falan derken sonrasında geliyorum inş. :lepi:

Pamuğum geçmiş olsun, rabbim perşembe günü güzel haberler duymayı nasip etsin bu kulağıma. amin...
bu arada suuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaa suuuuuuuuuuuuuuu öleceğim gari yaaaa, çok susuyorum, tövbe estafurullah :sm_confused::uhm:

simeranya ve melek hoşgeldiniz kızlar....

merhaba kızlar,

dün akşam iftar sonrası çaya misafir geldi. apar topar masayı topladım. ortalıga çeki düzen verdim. tatlı yaptım. onlar gidince hadi bir daha ortalıgı toparladım yarına kalmasın diye. malum oruçken zor olur. ve malesef sabah uyanamadık yorgunluktan sanırım. üstelik kardeşim defalarca evi aramış duyuramamış ( çok üzüldüm. geçen yıl hamileyim diye tutamamıştım. bu sene hep tutayım diyordum. neyse artık yarın tutarım. sabahtan beri de evde iş yapıyorum. çok yoruldum. daha kızımı yıkayıp yemek yapıcam. görüşürüz...

Hoşbulduk, biz eskilerdeniz sempatiksalakcinni
Ben hep sahura kalkmadan tutuyorum , iftardan iftaraaa... bu sene sahur için zorlayacağım kendimi ama bakalım, bu arada gözdem ben a.s.

Hoşbulduk, biz eskilerdeniz sempatiksalakcinni
Ben hep sahura kalkmadan tutuyorum , iftardan iftaraaa... bu sene sahur için zorlayacağım kendimi ama bakalım, bu arada gözdem ben a.s.

evet canım okudum. ne iyi etmişsiniz dönmekle.. artık daha fazla destekçiniz ve destekçimiz var :))) ben de tuba canım. memnun oldum.

ben sahura kalkmadan eskiden tutardım ama bu yıl beceremem. çok geç iftar saati. valla seni tebrik ederim.

arkadaşların da dedigi gibi en zoru susuzluk.
allahtan diyete başlamışım da açlık pek hissetmiyorum. arada yokluyor geçiyor.
ama susuzluk fena ya. allah yardımısı olsun tüm oruçluların.
neyse ben kaçtım fıstıklar.

saol simoşum inş. bu arada ben uyanmadan önce doktor görümceme kanaması çok oldu büyük parçalar aldık demiş akannehir uyandığımdan beri azalma oldu bende diyorum vay zilli kurcuklanınca düzeldi kaydirigubbakcemile3 meğer baya bi temizlik operasyonu olmuş da haberim yok

selam tubacım bende ayşegül sen izmirin neresindesin CADIARZU

merhabalar arkadaşlar.
herkese hayırlı ramazanlar.
birkaçgün oluyor döneli tatldn döneli.ramazana girmeden işlerimi bitireyim dedim
şimdi misafir faslı başlıycak.hafta sonuna kadar misafir çağırayım sonra kaldığım yerden sporuma devam ederim inşallah.
nazım kaptanım.takımdan listede ismim yoktu geçen hafta baktımda.
takımdan çıktımmı yoksa.benneyaptımki.
gerçi ben listede olmasamda yazarım sorun değil.
zaten ramazandada kilom takılacak eminim.tatilde almadım ama aynıyım.
nazcım gerekiyorsa listeden çıkarabilirsin beni canım.
ben yine burdayım.bir yere gitmem.ama takımada zararım olmasın.
yumukum çok geçmiş olsun canım.
simoş hoş geldin.meloş sende hoşgeldin canım.
hepinizi çoook öpüyorum.

selam ayşegülcüm.. yeni gördüm cnm kusura bakma.
ben ksk dayım canım. sen ne tarafdasın?

bugunun menüsünü vereyim yatmadan..

öğlene dogru kalkış
1 erik

öğlen kahvaltı
2 dilim tb ekmek
2 salatalık
2 kk yagsız peynir
3 zeytin

ara
1 armut

akşam
1 tabak et yemegi
1 kase mercimek çorbası
yogurtlu semiz otu

ayrıca 1 şişe maden suyu

malesef bugun oruç tutamamıştım. sabah yazdım.
yarın yine kaldıgım yerden devam inş.
gorusuruz fıstıklarrr a.s.

Günaydın kızlar,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün açılışı ben yapıyom herhalde...
hayırlı cumalar olsun hepinize...

canım yumukum çok çok geçmiş olsun. İnşallah sonuçlar düzgün çıkacak canım.. Allah sabır ve kolaylık versin canım..Şeniz

ben sahuru da yaptım ancak yatabileceğim sabah görüşürüz kızlar iyi geceler opuyorumnanaktan
Allah kabul etsin canım...:Saruboceq:

Eveeet gelelim kilo durumuna... Bu hafta çok çok mutluyum. Kirazım verdiğim en az 1 kilo sözünü tuttum..Korkuyordum bu hafta tartıya çıkmaya ama 1.1 kg vermişim çok mutluyum çooookkkk
zemuszemuszemuszemus

80.3/79.2/1.1/1.37 %

Umarım herkes istediği sonuçları almıştır kıslar...

günaydın 6. takımın çıtırları nasılsınız . bende dün yediklerimi yazayım hemen

sahur
2 avuç leblebi
1 kutu süt

iftar
1 tabak patlıcan yemeği
1 yemek kaşığı tavuk sote
salata
yoğurt

ara
1 şeftali
1 armut

bende akşam sahura kalkmadım . şimdilik iyi gidiyor gün sonunda bakalım nasıl olacak .

kızlar ya benim kilom 60,5 çıktı tartıda neden böyle oldu anlamadım regli olucam ama bir türlü olamadım . her tarafım inanılmaz şiş şuanda

edoras ablam tatile giderken ne zaman döneceğim belli değil demiştin ya bizde sen dönene kadar geri dönmek üzere ayıtdık seni . takımda yerin hazır istersen hemen yazabilirim ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…