teşekkür ederim kızlar saolun :1hug: sabah 10da yapıldı biopsi,narkozla olduğundan epey bi sersemledim uyanınca sarhoş gibieve geldik bi duş aldım sonra bi yattım saat 4te eşim uyandırdı akannehir şuan sancım falan yok gayet iyiym patoloji sonuçları haftaya perşembe çıkacakmış hayrlı haberler veririm inşallah size :Saruboceq:
simoşum meleğim takıma geri dönüyomuş hayırlı olsun inş. bende toparlanıp evime yerleştikten sonra dönmeyi planlıyorum,eylül sonlarını bulcak benimki a.s
yumukum çok geçmiş olsun .inşallah sonuçların temiz çıkar canım . dualarım seninle
ayşegülüm güzel haberlerini bekliyoruz canım,:Saruboceq:tabi bi an öncede toparlanıp takıma dönmeni...özlüyorum ben seniimafoldumben
teşekkür ederim kızlar saolun :1hug: sabah 10da yapıldı biopsi,narkozla olduğundan epey bi sersemledim uyanınca sarhoş gibieve geldik bi duş aldım sonra bi yattım saat 4te eşim uyandırdı akannehir şuan sancım falan yok gayet iyiym patoloji sonuçları haftaya perşembe çıkacakmış hayrlı haberler veririm inşallah size :Saruboceq:
simoşum meleğim takıma geri dönüyomuş hayırlı olsun inş. bende toparlanıp evime yerleştikten sonra dönmeyi planlıyorum,eylül sonlarını bulcak benimki a.s
simeranya ve melek hoşgeldiniz kızlar....
merhaba kızlar,
dün akşam iftar sonrası çaya misafir geldi. apar topar masayı topladım. ortalıga çeki düzen verdim. tatlı yaptım. onlar gidince hadi bir daha ortalıgı toparladım yarına kalmasın diye. malum oruçken zor olur. ve malesef sabah uyanamadık yorgunluktan sanırım. üstelik kardeşim defalarca evi aramış duyuramamış( çok üzüldüm. geçen yıl hamileyim diye tutamamıştım. bu sene hep tutayım diyordum. neyse artık yarın tutarım. sabahtan beri de evde iş yapıyorum. çok yoruldum. daha kızımı yıkayıp yemek yapıcam. görüşürüz...
Hoşbulduk, biz eskilerdeniz sempatiksalakcinni
Ben hep sahura kalkmadan tutuyorum , iftardan iftaraaa... bu sene sahur için zorlayacağım kendimi ama bakalım, bu arada gözdem ben a.s.
arkadaşların da dedigi gibi en zoru susuzluk.
allahtan diyete başlamışım da açlık pek hissetmiyorum. arada yokluyor geçiyor.
ama susuzluk fena ya. allah yardımısı olsun tüm oruçluların.
neyse ben kaçtım fıstıklar.
Pamuğum geçmiş olsun, rabbim perşembe günü güzel haberler duymayı nasip etsin bu kulağıma. amin...
bu arada suuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaa suuuuuuuuuuuuuuu öleceğim gari yaaaa, çok susuyorum, tövbe estafurullah :sm_confused::uhm:
simeranya ve melek hoşgeldiniz kızlar....
merhaba kızlar,
dün akşam iftar sonrası çaya misafir geldi. apar topar masayı topladım. ortalıga çeki düzen verdim. tatlı yaptım. onlar gidince hadi bir daha ortalıgı toparladım yarına kalmasın diye. malum oruçken zor olur. ve malesef sabah uyanamadık yorgunluktan sanırım. üstelik kardeşim defalarca evi aramış duyuramamış( çok üzüldüm. geçen yıl hamileyim diye tutamamıştım. bu sene hep tutayım diyordum. neyse artık yarın tutarım. sabahtan beri de evde iş yapıyorum. çok yoruldum. daha kızımı yıkayıp yemek yapıcam. görüşürüz...
saol simoşum inş. bu arada ben uyanmadan önce doktor görümceme kanaması çok oldu büyük parçalar aldık demiş akannehir uyandığımdan beri azalma oldu bende diyorum vay zilli kurcuklanınca düzeldi kaydirigubbakcemile3 meğer baya bi temizlik operasyonu olmuş da haberim yok
selam tubacım bende ayşegül sen izmirin neresindesin CADIARZU
canım yumukum çok çok geçmiş olsun. İnşallah sonuçlar düzgün çıkacak canım.. Allah sabır ve kolaylık versin canım..Şenizteşekkür ederim kızlar saolun :1hug: sabah 10da yapıldı biopsi,narkozla olduğundan epey bi sersemledim uyanınca sarhoş gibieve geldik bi duş aldım sonra bi yattım saat 4te eşim uyandırdı akannehir şuan sancım falan yok gayet iyiym patoloji sonuçları haftaya perşembe çıkacakmış hayrlı haberler veririm inşallah size :Saruboceq:
Allah kabul etsin canım...:Saruboceq:ben sahuru da yaptım ancak yatabileceğim sabah görüşürüz kızlar iyi geceler opuyorumnanaktan
merhabalar arkadaşlar.
herkese hayırlı ramazanlar.
birkaçgün oluyor döneli tatldn döneli.ramazana girmeden işlerimi bitireyim dedim
şimdi misafir faslı başlıycak.hafta sonuna kadar misafir çağırayım sonra kaldığım yerden sporuma devam ederim inşallah.
nazım kaptanım.takımdan listede ismim yoktu geçen hafta baktımda.
takımdan çıktımmı yoksa.benneyaptımki.
gerçi ben listede olmasamda yazarım sorun değil.
zaten ramazandada kilom takılacak eminim.tatilde almadım ama aynıyım.
nazcım gerekiyorsa listeden çıkarabilirsin beni canım.
ben yine burdayım.bir yere gitmem.ama takımada zararım olmasın.
yumukum çok geçmiş olsun canım.
simoş hoş geldin.meloş sende hoşgeldin canım.
hepinizi çoook öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?