Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın fıstıklar...nevroşum tebrikler tatlım...8 lere veda ettin harikasın canım:lepi:

nazlım seninkide eminim şişliktir,haftaya mutlaka fark fazla olucaktır üzülme canımolumunekankayizsmile

vee gelelim bana bende bu haftaki sözümü tuttum geçen haftaki kilom 71,70 / 70,00 /1,70 / 2,37% keşke 100 gr cık daha verebilseydimde bende 7lere veda edebilseydim inş.bende haftaya 6 lardayım artıkkzemuszemus

tebrik ederim kirazım süpersin canım . bir regli olayım bende kurtulayım şu şişliklerden

dünki menümüde vereyim

kalkar kalmaz 2 erik
yarım saat sonra

sahur
2 yumurta, domates,biber,peynir ile omlet,
salatalık,domates,biber

iftar
2 kepçe mercimek çorbası
bol salata,yoğurt

ara

2 elma

3 litre su,1 şişe maden suyu
iftardan sonra 45 dakika yürüyüş

kiraz ......
başlangıç ......25.6.2010 ....

ilk hafta ........ 78 800 gr.
1. hafta .......... 75 300 gr.
2.hafta ............74 300 gr
3.hafta.............74 200 gr
4.hafta.............72 800 gr
5.hafta.............72 100 gr
6.hafta.............71 700 gr
7.hafta..............70 00 grzemuszemus

montide 7 .haftamıda kaçamaksız bitirmiş bulunuyorum...ve meyvelerinide topluyorumm...yaşasın monti amcaaaasositosositosositososito

süper gidiyorsun kirazım . ideal kilona ulaşana kadar böyle devam et tatlım . tabi bende devam edicem . bende kaçamaksız 5. haftamı bitireceğim bu hafta . kendimi hiç bu kadar istekli ve azimli görmemiştim . çok yavaş ilerliyorum ama eminim bende senin gibi meyvelerini toplamaya başlayacağım .

kızlar ya benim kilom 60,5 çıktı tartıda neden böyle oldu anlamadım regli olucam ama bir türlü olamadım . her tarafım inanılmaz şiş şuanda

Nazcım haftaya muhtemelen hafiflemiş olursun şu regl bi çıksa aradan canım...

sağol canım bende seni tebrik ederim süpersin yaaa...:lepi::lepi:
artık haftaya 60 lı rakamlarda bir kiraz var ne güzel....Şeniz

tebrik ederim hayatım..ben bu hafta hiç veremedim.aynıyım.ama inatla kaçamaksız devam edicem.bende şu 60 lardan kurtulmak istiyorum.haftaya artık boshayallersmile

nazlıcım bende 2 haftadır gram gram veriyodum ama bu hafta amcam mucizesini gösterdi,ikimizde hiç olmadığımız kadar kadar azimliyiz canım,ben eminim haftaya sende çok güzel rakamlar vericeksinyerimseniben

sağol canım bende seni tebrik ederim süpersin yaaa...:lepi::lepi:
artık haftaya 60 lı rakamlarda bir kiraz var ne güzel....Şeniz

teşekkür ederim canımcımopuyorumnanaktan,inş nevroşum bidaha 7 leri görmek istemiyorum,yeter bu kadar üstümde taşıdığım sositososito

tebrik ederim hayatım..ben bu hafta hiç veremedim.aynıyım.ama inatla kaçamaksız devam edicem.bende şu 60 lardan kurtulmak istiyorum.haftaya artık boshayallersmile

haftaya telafi edersin akrebim,sende harika kilolar verdin,sen kurtul 6 lardan bende peşinden geleyimolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

merhaba kızlar cumanız mübarek olsun inşallah opuyorumnanaktan

kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlerde inşallah haftaya fazlasıyla verirler opuyorumnanaktan

bende hemen 6. takımdaki ilk kilo bildirimimi yapayım :sositososito

71.80/70.50/1.30/1.81% dogru hesaplayabilmişmiyim bi kontrol edermisiniz kızlar size zahmet

Son düzenleme:
kirazcım 71 i bir çırpıda geçtik çok mutluyum haftaya inşallah 6 ları görürüz.72 lerde okadar çok takıldımki bu bana motivasyon oldu valla :lepi:

narinciğim montide de yazdım süpersin.. o tıkanıklıklardan kurtulmuşsundur inşallah tıkır tıkır gider bundan sonra

kıslar benim bugünkü menü
2 tam ekmeğe tost, söğüş,çay
tavuk ızgara,salata,yoğurt
1 elma
fasulye yemeği,salata,ayran
1 şeftali

Sabah şerifleriniz hayır..... Gününüz aydın.... Herşey gönlünüzce olsun...... Hayırlı Cumalar arkadaşlarrrr a.s.

hayırlı cumalar fıstıklar . nasılsınız bakem ...
kamera cekimlerini pc aktarmaya çalışıyorum bir türlü beceremedim . amann ..

bende hemen 6. takımdaki ilk kilo bildirimimi yapayım :sositososito

71.80/70.50/1.30/1.81% dogru hesaplayabilmişmiyim bi kontrol edermisiniz kızlar size zahmet

sen eski üye olduğun için ayrıldığın kilonu baz alıp yazacağım canım bizden ayrıldığın kilo 76,7 onun başka bir hesaplama yöntemi olacak

oooh güle güle 8ler..bir daha geri dönmemek üzereee kaydirigubbakcemile5

kirazcım haftaya süper olacak inş. yaa 7ler gidiyor. süpersin canım.zemuszemus

kızlar ya harikasınız çok tebrik ediyorum. maşallah maşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…