Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar şimdi ben çarşamba günü yani orucun ilk günü iftar öncesi tartıldım. baya düşük çıktım.
su kaybı oldugunu falan düşündüm ilk gün diye haliyle.
ertesi günde uyanamayıp (yani dün) sabah tartıldım farklı çıktım ama gece yatmadan meyve falan yemiştim.
normalde akşam yemeginden sonra ektra birşey yemem. yani bu da tartıyı etkilemiştir.
şimdi sizce ben hangisini vermeliyim???

hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissabrın sonu kirazım .işte ..sositososito
bende hemen 6. takımdaki ilk kilo bildirimimi yapayım :sositososito

71.80/70.50/1.30/1.81% dogru hesaplayabilmişmiyim bi kontrol edermisiniz kızlar size zahmet
narinim tekrar 6.takımamı girdin ay ne güzel olmuşşş....sositososito
kilon içinde tebrik ederim canım haftaya 6lı rakamlar bekleyin narin geliyorrrrrr.hihoyyyt
oy tabrikler nevkuşummm ..:lepi:
nazlım reglin geçsin merek etme ....
sahurda yulaflı sütü denesene ....a.s

12/08/2010
SAHUR
2 Dilim Tam Buğday Ekmeğinden Yağsız Beyaz Peynirli Domatesli Tost
2 Bardak Ayran
5 Bardak Su sempatiksalakcinni
İFTAR
1 Tabak Sebzeli Tavuk Sote
1 Tabak Ateşte Kırmızı Biber-Patlıcan Salatası(1 Çay Kaşığı Zeytinyağı-Elma Sirkesi)
Sanırım 7 Bardak Civarı Daha Su :hulya:

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kirazcım, narincim,nevroşum tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz :lepi: nazcım bizim halimiz ne olacak böyle bilmiyorum gram gram vereceğiz sanırım ama ileriki haftalarda bizim bu takılmalarda hızla vermeye dönüşecektir canım sabrımızı kaybetmeyelim...sahura kalkmamışsın canım inşallah zorlanmzsın bugün Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

sahur
1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
1 biber
1 tane haşlanmış yumurta
2 bardak açık çay
iftar
1 tabak mercimek çorbası
4 kaşık haşlanmış makarna
4 kaşık domatesli biberli hazırlanmış tavuk yemeği
1 kase cacık
4 çatal ekmek kadayıfı :kedi:

Kızlarrrr hayırlı cumalarrrr. Herkesi öpüyorum kocaman. Şeniz Hepiniz iyisinizdir inşallah. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Şimdi de oğlanı besleyeceğim. Hemen kilo bildirimimi yapayım.

Bu hafta ramazan gelince biraz dengem şaştı. Köye git gel ramazan derken 2 gün ekstradan sporu da kaçırdık. Yemek düzeni de değişince benim kilo vermem bu hafta 700 gr da kalmış. Ama buna da çok şükür. Şimdi ben1 kilo üzeri vermeye alışınca gözüme az gözüktü tabi.

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Müsait olunca gelip geçmişi okuyacağımmmm. Şeniz

67.7 \ 67 \ 0.7 \ 1.03 kaydirigubbakcemile5

yine de çok güzel kilo veriyorsun canım gözüne az gözükmesin.. okadar değişime rağmen gayet iyi..bir kere ramazanla birlikte spor gitti kendim için konuşayım da ben bu haftadan sonra kilo vereceğimi pek düşünmüyorum zaten hiç spor yapamıyorum :çok üzgünüm:

kızlar ben de dün sabah tartıldıgım kilomu yazayım o zaman 73,7 kg. :teytey: giden 1.100 gr. :lepi:

Son düzenleme:
12.07.2010..................

ilk başlangıç...........81,50 gr

1.Hafta....................79.80 gr

2.Hafta....................77.60 gr

3.Hafta....................76,20 gr

4.Hafta....................74,80 gr

5.Hafta....................73,70 gr

:Saruboceq:

Son düzenleme:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis SÜPERSİN alkisalkisalkis

sositosositosositososito:lepi::lepi:

harikasın tubacımalkisalkisalkisalkisalkisalkisaynen devam canım,7 lere nazzom veda etti darısı bizim başımıza inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…