hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissabrın sonu kirazım .işte ..sositosositokiraz ......
başlangıç ......25.6.2010 ....
ilk hafta ........ 78 800 gr.
1. hafta .......... 75 300 gr.
2.hafta ............74 300 gr
3.hafta.............74 200 gr
4.hafta.............72 800 gr
5.hafta.............72 100 gr
6.hafta.............71 700 gr
7.hafta..............70 00 grzemuszemus
montide 7 .haftamıda kaçamaksız bitirmiş bulunuyorum...ve meyvelerinide topluyorumm...yaşasın monti amcaaaasositosositosositososito
narinim tekrar 6.takımamı girdin ay ne güzel olmuşşş....sositosositobende hemen 6. takımdaki ilk kilo bildirimimi yapayım :sositososito
71.80/70.50/1.30/1.81% dogru hesaplayabilmişmiyim bi kontrol edermisiniz kızlar size zahmet
oy tabrikler nevkuşummm ..:lepi:Eveeet gelelim kilo durumuna... Bu hafta çok çok mutluyum. Kirazım verdiğim en az 1 kilo sözünü tuttum..Korkuyordum bu hafta tartıya çıkmaya ama 1.1 kg vermişim çok mutluyum çooookkkk
zemuszemuszemuszemus
80.3/79.2/1.1/1.37 %
Umarım herkes istediği sonuçları almıştır kıslar...
nazlım reglin geçsin merek etme ....günaydın 6. takımın çıtırları nasılsınız . bende dün yediklerimi yazayım hemen
sahur
2 avuç leblebi
1 kutu süt
iftar
1 tabak patlıcan yemeği
1 yemek kaşığı tavuk sote
salata
yoğurt
ara
1 şeftali
1 armut
bende akşam sahura kalkmadım . şimdilik iyi gidiyor gün sonunda bakalım nasıl olacak .
kızlar şimdi ben çarşamba günü yani orucun ilk günü iftar öncesi tartıldım. baya düşük çıktım.
su kaybı oldugunu falan düşündüm ilk gün diye haliyle.
ertesi günde uyanamayıp (yani dün) sabah tartıldım farklı çıktım ama gece yatmadan meyve falan yemiştim.
normalde akşam yemeginden sonra ektra birşey yemem. yani bu da tartıyı etkilemiştir.
şimdi sizce ben hangisini vermeliyim???
beni bu hafta yazacakmısın nazlım
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Kızlarrrr hayırlı cumalarrrr. Herkesi öpüyorum kocaman. Şeniz Hepiniz iyisinizdir inşallah. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Şimdi de oğlanı besleyeceğim. Hemen kilo bildirimimi yapayım.
Bu hafta ramazan gelince biraz dengem şaştı. Köye git gel ramazan derken 2 gün ekstradan sporu da kaçırdık. Yemek düzeni de değişince benim kilo vermem bu hafta 700 gr da kalmış. Ama buna da çok şükür. Şimdi ben1 kilo üzeri vermeye alışınca gözüme az gözüktü tabi.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Müsait olunca gelip geçmişi okuyacağımmmm. Şeniz
67.7 \ 67 \ 0.7 \ 1.03 kaydirigubbakcemile5
evet canım kilon kaç yaz bakalım
ne yaptın gözdem ....bilmiyorumkismileneden bırakınca bukadar salıyorsun sen ya bak ne güzel 85 lerdeydin ... bu yüzden takımdan ayrılmanızı istemiyorum .işte .97,2:1no2:
özür dilerimmmmmmmmmm
12.07.2010..................
ilk başlangıç............81,50
1.Hafta....................79.80
2.Hafta....................77.60
3.Hafta....................76,20
4.Hafta....................74,80
5.Hafta....................73,70
:Saruboceq:
Kızlarrrr hayırlı cumalarrrr. Herkesi öpüyorum kocaman. Şeniz Hepiniz iyisinizdir inşallah. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Şimdi de oğlanı besleyeceğim. Hemen kilo bildirimimi yapayım.
Bu hafta ramazan gelince biraz dengem şaştı. Köye git gel ramazan derken 2 gün ekstradan sporu da kaçırdık. Yemek düzeni de değişince benim kilo vermem bu hafta 700 gr da kalmış. Ama buna da çok şükür. Şimdi ben1 kilo üzeri vermeye alışınca gözüme az gözüktü tabi.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Müsait olunca gelip geçmişi okuyacağımmmm. Şeniz
67.7 \ 67 \ 0.7 \ 1.03 kaydirigubbakcemile5
12.07.2010..................
ilk başlangıç...........81,50 gr
1.Hafta....................79.80 gr
2.Hafta....................77.60 gr
3.Hafta....................76,20 gr
4.Hafta....................74,80 gr
5.Hafta....................73,70 gr
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?