börek yapmam eşimi biraz süründürür umBizimkiler aynıymış yaa, ben de bugün ısrarlara dayanamayıp istedikleri her şeyi yapacam. İçlerinden bana uygun olanlardan yiyecem, Allah ikimize de kolaylık versinsen de yapacak mısın.
canım diyetisyene git bence artık hem çok az yiyorsun hem çok bitki çayı içiyorsun kilo vercem diye sağlığından olma.Kilo da veremiyor sun.Tiroid şeker herşeyine baktır olmaz böyle.O kadar spor o kadar açlıkGeçen cuma 86 kg
Bu gün 85.7
Yüzde 1.428558.......... Diye gidiyor. Doğru hesapladım mı kaptanım.
Oglan için günlük kek buskivi gofret gibi günlük mutlaka bir tane esneme payı var.O yuzden illa evde ev yapımı diye bunaltmaz.Pankek li pasta söz verdim biraz hep araya bişey girdi.Yap cnm sen dirayetlisin görsende koklasanda canın çekmez merak etme
Ben haftada 2 yapıyorum en az benim kız çıldırıyor yapmayınca çünkü. Küsüyor bana
Kizlar günaydın, ♥
Geçen cuma:66,2
Bu cuma: 65,5
Fark:700 Gr
%:1,06
Zipzip- cnm yüzde mi kontrol eder misin?
Günaydın Hanımlar
Bugün tartı gunu umaarim bol eksili bir gün olur herkes için
Önceki kilo:80.8
Bugün ki kilo:79.9
Tatlım bayilmasin diye menümü yazmadım.
Desem de unuttum kuzum.
Hızlı hızlı yazayım.
Dün
Yumurtalı peynirli tost, maydonoz,, çay
Taze fasulye, ayran
İki erik
Yatarken de bir minik dilim
İki litre su
Hibuskuslu çay
Off günü yaptım spor yok....
Cuma bildirimim
Pazartesi bildirimi hatırlayamadım
63.5 muş(cuma bildirimim)
Bugün 62.8
Fark 700 gr
Regl zamanı hafta içi ibreler kötü oynadı anca toparlayabildim.
@Felicio
Zipzip-
N Nidsalii
günaydın herkese
sanırım cuma cumartesi pazar yürüyemeyecemayağımın altı fena su toplamış yanıyor sabah işe topallayarak geldim o derece basamıyorum
dünde ağırdığı için turu yarıladım sadece 5300 adım atmışım
Günaydın hanımlar
Geçen cuma kilom: 70.7
Bugün: 70.3
Fark: 400 Gr
Regl haftama rağmen bu sonuç beni mutlu etti
Sizi öpüyorum ben okula
Ben kilomu yazmadım sanırım. 85.7 Maalesef çok az.
Bende kilo bildirimim yapayım. Çok susamıştım sabah sabah bekleyemem artık tartıldım su içmeden,
Geçen cuma : 72,5
Bu cuma 71,5
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,38
Eki Görüntüle 2688624
Geçen Cuma 57,8Zipzip-
Bu Cuma 57,3
- 500 gram
% 0,87
Düne kadar eksi değildim bugünhedefimi yukarı yuvarlarsak tutturdum diyelim
Evettttttt
Malayalilarin huyudur illa bi yerde 44 olacak bütün akrabaların nosunda vardırbenimde
Benimde köken malatya
Puffer listeye girmek ister misin
Hedefin icin kac diyelim canimBen de Malatyalıyım
Evettt çok isterim
İstiyorum kaptanım 2 hafta doldu girebilirim dimi :)eksi olman guzel canim tebrik ederim
Günaydın canim eksin güzel listeye girmek istiyor musun ❤
Ekliyorum canim hayirli olsun ❤
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Gecen hafta 85.9 mussun 900 gram eksi tebrik ederim canımDün akşam menümü yazmayı unutmuşum akşam bu günle beraber toplu yazayım . Sabah tartıldım kilomu da söyleyim 85 çıktı sevindim geçen hafta tam kaçtı hatırlayamadım
Tamam canım olurBizimle kampa katıl canım Listelere uygun davranıyoruz 5 gün spor zorunlu su 3 lt yazmadım onu ama zorunlu tutalım ki yağlarda gitsinok dersen mesajı bulur seni etiketlerim
Evet canim deneme suren doldu bu hafta ekliyorum listeyeİstiyorum kaptanım 2 hafta doldu girebilirim dimi :)
Yaa daha çok sevindim o zaman bu hafta hiç veremem ya da alırım diyordum şükürler olsunGecen hafta 85.9 mussun 900 gram eksi tebrik ederim canım
Aksam yemegini erken yyiyorsun onun etkisi cok fazla canimYaa daha çok sevindim o zaman bu hafta hiç veremem ya da alırım diyordum şükürler olsun
Ay merak ettim şimdi kendimi kesin ilk 3 te bekliyorumSpor listesini ikindiye kadar hazırlayacağım hafta içi eksik bildirim varsa ekleyeyim hemen
Günaydın hayırlı cumalar herkese
Kizlar günaydın, ♥
Geçen cuma:66,2
Bu cuma: 65,5
Fark:700 Gr
%:1,06
Zipzip- cnm yüzde mi kontrol eder misin?
Gunaydin kizlar
Tatlım bayilmasin diye menümü yazmadım.
Desem de unuttum kuzum.
Hızlı hızlı yazayım.
Dün
Yumurtalı peynirli tost, maydonoz,, çay
Taze fasulye, ayran
İki erik
Yatarken de bir minik dilim
İki litre su
Hibuskuslu çay
Off günü yaptım spor yok....
Cuma bildirimim
Pazartesi bildirimi hatırlayamadım
63.5 muş(cuma bildirimim)
Bugün 62.8
Fark 700 gr
Regl zamanı hafta içi ibreler kötü oynadı anca toparlayabildim.
@Felicio
Zipzip-
N Nidsalii
Herkescikleree günaydınnn
Günaydın hanımlar
Geçen cuma kilom: 70.7
Bugün: 70.3
Fark: 400 Gr
Regl haftama rağmen bu sonuç beni mutlu etti
Sizi öpüyorum ben okula
Bende kilo bildirimim yapayım. Çok susamıştım sabah sabah bekleyemem artık tartıldım su içmeden,
Geçen cuma : 72,5
Bu cuma 71,5
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,38
Eki Görüntüle 2688624
Geçen cuma 86 kg
Bu gün 85.7
Yüzde 1.428558.......... Diye gidiyor. Doğru hesapladım mı kaptanım.
Herkese günaydın ve tebrikler kızlarGünün sporunu bırakayım buraya bugün dinlenme gibi olabilir Ama yapmak isteyenler için koyuyorumEki Görüntüle 2688638
Egzersizimiz bu açamayacaklar için hareketlerde
Eki Görüntüle 2688640
1. Harekette yarım squat yapıyoruz tam kalkmadan ayaklar dışa bakıyor 2. ve 3. Hareketler yana açılma 4. Harekette ayakları kapatarak yine yarım squat 5. Harekette iç bacak kaldırma 6. Bacak kaldırma 7. Harekette iki bacağı açma 8-9 diğer taraf 10. Hareket ilk hareketle aynı 50 sn hareket 10 sn dinlenme olacaktır video 100 puan
Güzel günleriniz olsun
@asyssssudem34
bende akşam 8 den sonra bişey yedirmiyorum.Ogrendiklerimi anlata anlata beynine kaziyirum.Benim eşim de 105 kiloydu, 4 ay önce karar verdi akşamları sadece yoğurt yiyor içine zerdeçal koyuyor. Ve şuan 95 kg spor vs yok gündüz de normal yiyor kendisi baya yemek yer de biraz1.82 boy bide kilo kötü duruyor valla
Çok sağol canımGünün sporunu bırakayım buraya bugün dinlenme gibi olabilir Ama yapmak isteyenler için koyuyorumEki Görüntüle 2688638
Egzersizimiz bu açamayacaklar için hareketlerde
Eki Görüntüle 2688640
1. Harekette yarım squat yapıyoruz tam kalkmadan ayaklar dışa bakıyor 2. ve 3. Hareketler yana açılma 4. Harekette ayakları kapatarak yine yarım squat 5. Harekette iç bacak kaldırma 6. Bacak kaldırma 7. Harekette iki bacağı açma 8-9 diğer taraf 10. Hareket ilk hareketle aynı 50 sn hareket 10 sn dinlenme olacaktır video 100 puan
Güzel günleriniz olsun
@asyssssudem34
Guzel eksi canım tebrik ederimCanım tartıldım canlı ders vardı sabah bitti kahvaltımı yaptım şimdi paylaşıyorum.
Geçen hafta 73.6
Bu hafta 72.8
Fark eksi 800 gram
Sağol canım geçen çarşamba yakin rakamı görmüştüm ama anca oturuyor kilo bide ödem galiba geçen hafta tuttu bı çözemedim önce si sonrasıGuzel eksi canım tebrik ederim
Geçen Cuma 57,8Zipzip-
Bu Cuma 57,3
- 500 gram
% 0,87
Düne kadar eksi değildim bugünhedefimi yukarı yuvarlarsak tutturdum diyelim
gunaydin kizlar gecen cuma 73.0
guncel cuma 72.8 kg
fark 200gr bu hafta zordu benim icin yinede az da olsa vermisim araiza 10 agustosta 76.7 ile katilmistim iyi ki katilmisim bu hafta kampla 72 yi kuruturum
Geçen cuma 67.5
Bugün 66.6
Fark -900 gram
Zipzip- yüzdemi hesaplayamadım evdekiler kahvaltı bekliyor
Zipzip-
Ben dün gece regl oldum tahmin ediyordum böyle sonucu en azından ekşi gelmişim yine
Geçen cuma 76,7
Bu cuma 76,3
Fark 400gr
Kilo bildirimi
Geçen cuma 68.5
Bugün 67.1 (dün de bu kiloydu)
Fark 1.4
Oran % 2.04
Hedef kilom 60.0
Zipzip- listeye alır mısın beni canım.
Tebrikler herkeseGeçen hafta 77.5
Bugün 77.1
Fark -400
Daha çok vermeyi umuyordum dün regli oldum onun da etkisi var sanırım buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?