alkisalkisalkis alkisalkisalkis SÜPERSİN alkisalkisalkis
sositosositosositososito:lepi::lepi:
harikasın tubacımalkisalkisalkisalkisalkisalkisaynen devam canım,7 lere nazzom veda etti darısı bizim başımıza inş.:Saruboceq:
97,2:1no2:
özür dilerimmmmmmmmmm
özge yine gelmedi kilo bildirimi yapmak için ve ben bu hafta özgeyi listeden çıkarıyorum . 2 haftadır paylaşımda da bulunmuyor .
ne yaptın gözdem ....bilmiyorumkismileneden bırakınca bukadar salıyorsun sen ya bak ne güzel 85 lerdeydin ... bu yüzden takımdan ayrılmanızı istemiyorum .işte .
bu hafta takımı biraz aşağılara çekçez bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
özge yine gelmedi kilo bildirimi yapmak için ve ben bu hafta özgeyi listeden çıkarıyorum . 2 haftadır paylaşımda da bulunmuyor .
bak cadıya demek kilo vermek istemiyor ..:mymeka:bencede çıkaralım nazlım...özge kk ya hemen hemen hergün giriyo,şimdi baktım en son dün gece girmiş,mayıs anneleri topiğinede yazıyo sürekli ama takıma uğramıyo,halbuki kurallarıda biliyo,bu hafta 3. kilo bildirmeyişi üstelik
kıyamam gözdem ..neden özür diliyorsun ben senin için üzülüyorum .:teselli:özür dilerim ablacığım :1no2:
elifim tekrar lisyemi girdin oy oy ...:lepi:** 6.TAKIM 169.ETAP **
Naz ( 58,90 / 60,5 / -1,6 / -2,72 % )
kirazz_z ( 71,70 / 70,0 / 1,7 / 2,37 % )
nazzoo ( 67,70 / 67,0 / 0,7 / 1,03 % )
nevra73 ( 80,30 79,2 / 1,1 / 1,37 % )
ozdekrd ( 90,20 geri dönmek üzere ayrıldı .
blackandwhite ( 64,70 / 64,4 / 0,3 / 0,46 % )
daphnelsLife ( 74,80 / 73,7 / 1,1 / 1,47 % )
simerenya ( 85,3 / 97,2 / -11,9 / -13,95 % ) eski üye
melek 72,2 / 74,7 / -2,5 / -3,46 % ) eski üye
narin nazenin ( 76,7 / 70,5 / 0,26 / 0,34 ) eski üye
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 652,3 / 657,2 / -10,84 /-1,66 % )
evet kızçeler listemiz bu . kirazım narin kilo vererek ayrıldığı için verdiği kiloyu ayrıldığı etaptan itibaren kaç kaftada vermişse ona böldüm . 145. etapta ayrılmış umarım doğru hesaplamışımdır.
elifim tekrar lisyemi girdin oy oy ...:lepi:
kork benden cadıııııı...yedim seniiii....:roflolpuyorumnanaktan
nazlım narinin yanına bu hafta verdigi kilosunu ve küçük bir not düşmeyide unutma fıstık .....
Birazmııııııııı ahaha hiç güleceğim yoktu susuz susuz elifim ya
her zamanki gibi harikasın nazom .....olumunekankayizsmileKızlarrrr hayırlı cumalarrrr. Herkesi öpüyorum kocaman. Şeniz Hepiniz iyisinizdir inşallah. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Şimdi de oğlanı besleyeceğim. Hemen kilo bildirimimi yapayım.
Bu hafta ramazan gelince biraz dengem şaştı. Köye git gel ramazan derken 2 gün ekstradan sporu da kaçırdık. Yemek düzeni de değişince benim kilo vermem bu hafta 700 gr da kalmış. Ama buna da çok şükür. Şimdi ben1 kilo üzeri vermeye alışınca gözüme az gözüktü tabi.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Müsait olunca gelip geçmişi okuyacağımmmm. Şeniz
67.7 \ 67 \ 0.7 \ 1.03 kaydirigubbakcemile5
monti sanda harika yaramış anlaşılan .....kaydirigubbakcemile512.07.2010..................
ilk başlangıç...........81,50 gr
1.Hafta....................79.80 gr
2.Hafta....................77.60 gr
3.Hafta....................76,20 gr
4.Hafta....................74,80 gr
5.Hafta....................73,70 gr
:Saruboceq:
ben seni ankaraya alayım elifim ..:jeyyar:zaten bu seferde veremezsem kk'dan izimi kaybettirip ,izmirden de taşıncam bilmiyorumkismile :roflol: :roflol:
Suuuuu. Suuuuu. Suuuuuuu. Rabbım afetsinnnn ....
Sabrımızın mukafatını versin inşalah .......
öyleden sonra baya kötü olyorum kıslar şekerimde iyce düşüyor sanırım ...
Akşam ilk lokmada kendimi topluyrum .
Hepinizde aynısınız galiba . Mubarek ay gitgide sıcaga geliyor .. Hayırlısı ...
elifim tekrar lisyemi girdin oy oy ...:lepi:
kork benden cadıııııı...yedim seniiii....:roflolpuyorumnanaktan
nazlım narinin yanına bu hafta verdigi kilosunu ve küçük bir not düşmeyide unutma fıstık .....
kalabalık iftar sofraları istiyorum ben ya çok zoruma gidiyor ramazanı yanlız geçirmek mafoldumben
AY YAKIN OLSAYDIN KEŞKE ELİFİM bilmiyorumkismileVALLA HEP BEREBER YAPARDIK İFTARIolumunekankayizsmile1 TB DA SANA KOYARDIK NE GÜZELLLLkaydirigubbakcemile5kalabalık iftar sofraları istiyorum ben ya çok zoruma gidiyor ramazanı yanlız geçirmek mafoldumben
Şeniztamam ablam paylaşım alanına koyarken notumu ekleyeceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?