Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

alkisalkisalkis alkisalkisalkis SÜPERSİN alkisalkisalkis

sositosositosositososito:lepi::lepi:

harikasın tubacımalkisalkisalkisalkisalkisalkisaynen devam canım,7 lere nazzom veda etti darısı bizim başımıza inş.:Saruboceq:

sagolun kızlar
evet kirazcım aynen önce sen, arkandan ben geliyorum 6lara inşallah canım.
haftaya çok daha güzel olacak buna eminim. çok şükür yerimseniben hihoyyyt

özge yine gelmedi kilo bildirimi yapmak için ve ben bu hafta özgeyi listeden çıkarıyorum . 2 haftadır paylaşımda da bulunmuyor .

özge yine gelmedi kilo bildirimi yapmak için ve ben bu hafta özgeyi listeden çıkarıyorum . 2 haftadır paylaşımda da bulunmuyor .

bencede çıkaralım nazlım...özge kk ya hemen hemen hergün giriyo,şimdi baktım en son dün gece girmiş,mayıs anneleri topiğinede yazıyo sürekli ama takıma uğramıyo,halbuki kurallarıda biliyo,bu hafta 3. kilo bildirmeyişi üstelik

** 6.TAKIM 169.ETAP **

Naz ( 58,90 / 60,5 / -1,6 / -2,72 % )
kirazz_z ( 71,70 / 70,0 / 1,7 / 2,37 % )
nazzoo ( 67,70 / 67,0 / 0,7 / 1,03 % )
nevra73 ( 80,30 79,2 / 1,1 / 1,37 % )
ozdekrd ( 90,20 geri dönmek üzere ayrıldı .
blackandwhite ( 64,70 / 64,4 / 0,3 / 0,46 % )
daphnelsLife ( 74,80 / 73,7 / 1,1 / 1,47 % )
simerenya ( 85,3 / 97,2 / -11,9 / -13,95 % ) eski üye
melek 72,2 / 74,7 / -2,5 / -3,46 % ) eski üye
narin nazenin ( 76,7 / 70,5 / 0,26 / 0,34 ) eski üye

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 652,3 / 657,2 / -10,84 /-1,66 % )

evet kızçeler listemiz bu . kirazım narin kilo vererek ayrıldığı için verdiği kiloyu ayrıldığı etaptan itibaren kaç kaftada vermişse ona böldüm . 145. etapta ayrılmış umarım doğru hesaplamışımdır.

bak cadıya demek kilo vermek istemiyor ..:mymeka:
özür dilerim ablacığım :1no2:
kıyamam gözdem ..neden özür diliyorsun ben senin için üzülüyorum .:teselli:
hep başardım derken yine başladıgın noktalara geliyorsun kıyamam sana . ne çok istiyorum seni incecik ve çok mutlu görmek ....
burayı bırkmasan biliyorsunki kilo veriyorsun . tek kızdıgım nokta bu ...opuyorumnanaktan

kıslar yumukumun nesi varrrrrrrrrr...????
ne kanaması ne norkozu ya geçmiş olsun ayşem ...

elifim tekrar lisyemi girdin oy oy ...:lepi:
kork benden cadıııııı...yedim seniiii....:roflolpuyorumnanaktan

nazlım narinin yanına bu hafta verdigi kilosunu ve küçük bir not düşmeyide unutma fıstık .....

zaten bu seferde veremezsem kk'dan izimi kaybettirip ,izmirden de taşıncam bilmiyorumkismile :roflol: :roflol:

her zamanki gibi harikasın nazom .....olumunekankayizsmile
monti sanda harika yaramış anlaşılan .....kaydirigubbakcemile5
zaten bu seferde veremezsem kk'dan izimi kaybettirip ,izmirden de taşıncam bilmiyorumkismile :roflol: :roflol:
ben seni ankaraya alayım elifim ..:jeyyar:

Suuuuu. Suuuuu. Suuuuuuu. Rabbım afetsinnnn ....
Sabrımızın mukafatını versin inşalah .......
öyleden sonra baya kötü olyorum kıslar şekerimde iyce düşüyor sanırım ...

Akşam ilk lokmada kendimi topluyrum .
Hepinizde aynısınız galiba . Mubarek ay gitgide sıcaga geliyor .. Hayırlısı ...

ben daha başlayamadım çok üzülüyorum

oruç tutmamak tutmaktan zor oluyor burda ,bişey yemeden olmuyor yesen göze batıyosun

yarın inşallah başlayabilirm

kalabalık iftar sofraları istiyorum ben ya çok zoruma gidiyor ramazanı yanlız geçirmek mafoldumben

tamam ablam paylaşım alanına koyarken notumu ekleyeceğim .

kalabalık iftar sofraları istiyorum ben ya çok zoruma gidiyor ramazanı yanlız geçirmek mafoldumben
AY YAKIN OLSAYDIN KEŞKE ELİFİM bilmiyorumkismileVALLA HEP BEREBER YAPARDIK İFTARIolumunekankayizsmile1 TB DA SANA KOYARDIK NE GÜZELLLLkaydirigubbakcemile5
tamam ablam paylaşım alanına koyarken notumu ekleyeceğim .
Şeniz
EİLNE SAGLIK NAZLIM.....HER ZAMANKİ GİBİ ....

KİRAZIM ÇOKMU YAGUN ,FAZLA GÖREMİYORUM YAZILARINI ...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…