Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

allah kabul etsin hepimizin oruçlarını.
ben dışarıda olanlara üzülüyorum ya. allah herkesin yardımcısı olsun..

her zamanki gibi harikasın nazom .....olumunekankayizsmile

monti sanda harika yaramış anlaşılan .....kaydirigubbakcemile5

ben seni ankaraya alayım elifim ..:jeyyar:

evet yaradı ablacım. oncelikle monti amcamdan sonra da sizden allah razı olsun valla. ben o kadar kazıdım ki kafama hedefimi ve montiyi...daha hiç tatlı yemişliğim yok. hayal gibi geliyor bazen ama 61 kiloya indigim günleride görürüm inş.

ablacım bu arada monti sayfasına beni şu şekilde yazabilirmisin? sana zahmet...

19.04.2010..............87,50 gr

sürekli bozulan diyetlerden sonra monti

12.07.2010.........................

ilk başlangıç............81,50 gr

1.Hafta....................79.80 gr

2.Hafta....................77.60 gr

3.Hafta....................76,20 gr

4.Hafta....................74,80 gr

5.Hafta....................73,70 gr

Bugiş alttasın kıs ses versene kuzum nasılsın ?????
Kıslar liliş sultandan hber varmı .
Kalkmadan sorayım bebeler beni bogacakda şimdi..:)))

a.s
6.LARIDA 5.LERİDE GÖRECEGİNE EMİNİM ....:lepi:

Bugiş alttasın kıs ses versene kuzum nasılsın ?????
Kıslar liliş sultandan hber varmı .
Kalkmadan sorayım bebeler beni bogacakda şimdi..:)))

liliş ablam uburaya gelmiyor hiç ama facebookta sık sık görüyorum gayet iyi ablam . eceyle beraber ablamda kalan arkadaşı vardıya ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETMENLİK KAZANMIŞ .

kızlar çok yoğunum yaa...başımı kaşıyacak vaktim yok,nazlım listede problem yok canım,ellerine sağlık

bu arada bugün bi güzel haber daha,yarın tamerim geliyo hemde temelli,pazartesi göreve başlayacak inş
gideli 1 ay oldu ve ben o gittiğinden beri 4 kilo daha verdim,aklinialirimsmilegörünce biraz şok olucak

nazlıcım problem yok dedim ama sonuçta var canım,(652,3/657,2/-4,90 /-0,75 % ) olucak
dalgınlıkla dikkat edememişim

Son düzenleme:
hadi gözün aydın kirazım Allah birdaha hiç ayırmasın eminimki seni görünce tamer acayip şaşıracaktır :asigim:

hadi gözün aydın kirazım Allah birdaha hiç ayırmasın eminimki seni görünce tamer acayip şaşıracaktır :asigim:

amin narincim,bende dörtgözle yarını bekliyorum:asigim:
tamam canım bakıyorum ama narinin kilosunu farklı hesaplıyoruz ona bakabildin mi canım

baktım nazlıcım,verdiği toplam kiloyu 24 haftaya bölüyoruz dimi,bi problem yok canım

en son onaylanan kurala göre kilo vererek takıma gelen üyenin verdiği kiloyu kaç haftada vermişse ona bölüyoruz kirazım sonuç ondan sonra çıkıyor. ben öyle hesapladım paylaşım alanına bırakıp püsküte sorucam canım doğrumu diye

hadi gözün aydın canım. kıskançlıklar artacak kesin baya bir şaşıracak :asigim:

ben de kalkıp biraz evi toparlıyım. daha akşama ne pişireceğimi hiç bilmiyorum. yemek de yapmam lazım. optum sizi çok. kolay bir gün olsun inş hepimize. byee a.s.

hadi gözün aydın canım. kıskançlıklar artacak kesin baya bir şaşıracak :asigim:

kıskançlığımız zaten had safhada tubacım,iyice deli olucak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aslında önceleri kızıyodu bana,ben seni böle seviyorum,ne kadar şekilcisin falan diyodu,ama ben kilo verdikçe bakışları bile değişti aşkımın:asigim:hatta evlendikten sonrada bu şekilde beslenmeye devam et,benide alıştır demeye başladı...benimde zaten montiyi hiç bırakmaya niyetim yoka.sa.s

liliş ablam uburaya gelmiyor hiç ama facebookta sık sık görüyorum gayet iyi ablam . eceyle beraber ablamda kalan arkadaşı vardıya ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETMENLİK KAZANMIŞ .

Öğretmenlik değil, fındık kurdu Ankara - Siyasal'ı kazandı, hasbiş ablamın oğluda siyasalda okuyor. Darısı ecişimiz başına inşallah, gamze artık mülkiyeliiiiiiii :lepi:

Öğretmenlik değil, fındık kurdu Ankara - Siyasal'ı kazandı, hasbiş ablamın oğluda siyasalda okuyor. Darısı ecişimiz başına inşallah, gamze artık mülkiyeliiiiiiii :lepi:

ben yanlış okudum ozaman açlık başıma vurdu sanırım.

bende dün eşime kilomu soyledim. bana birkaç kilo daha ver fazla verme. ben boyle seviyorum falan dedi ki ben 61 kilo olucam dedigimde bana pek tepki vermiyordu. demek ki burdan anlaşılıyor ki pek yapabilecegime ihtimal vermemiş :)) baktı ki kilolar gidiyor, kıskançlık yapmaya başladı. bu erkeklerin hepsi aynı şekerim. hem ben seni boyle seviyorum diyorlar, güzelleşmeye, incelmeye başlayınca da daha fazla ilgi gösteriyorlar :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…