bende dün eşime kilomu soyledim. bana birkaç kilo daha ver fazla verme. ben boyle seviyorum falan dedi ki ben 61 kilo olucam dedigimde bana pek tepki vermiyordu. demek ki burdan anlaşılıyor ki pek yapabilecegime ihtimal vermemiş :)) baktı ki kilolar gidiyor, kıskançlık yapmaya başladı. bu erkeklerin hepsi aynı şekerim. hem ben seni boyle seviyorum diyorlar, güzelleşmeye, incelmeye başlayınca da daha fazla ilgi gösteriyorlar :roflol:
bu arada nazlıcım paylaşım alanına baktım,sonuçta yine hata var,değiştirmemişsin tatlım,bi bak istersen
benmi yanılıyorum acababilmiyorumkismile
kirazcımmm gözün aydın tamer artık yanında olacakmış..veee çok şaşıracağından eminim son eklediğin fotoda 2kiloluk bır zayıflamanın bile sen de ne kadar hissedildiğini gördükten sonra :lepi:
Çok canım sıkılıyor ya , içimdeki herşeyi söküp atıp yeniden aşık olasım var :1no2:
ben öyle hesapladım ama püsküte yazdım bir hata varsa düzeltirim . ilk hesaplamayı beraber yaparız demişti püsküt bir yanlışlık varsa düzeltirim canım ozaman
bende sıkıldım nazlım ramazan geldi işler düştü
çok sıkıcı burası
Takım olarakta sonuncu olmuşuz
--------------------------------------------------------------------------------
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 169. ETAP
(6 Ağustos - 13 Ağustos) İLK ÜÇÜ PAYLAŞAN TAKIMLAR
1. 7. TAKIM ( 0.92% )
2.13. TAKIM ( 0,82% )
3.2. TAKIM ( 0.70 % )
CUMA YARIŞMASI 169. ETAP BİREYSEL SONUÇLAR
1.kilovermekistiyorum % 3,69 4. TAKIM
2.ebtuna % 2,55 7. TAKIM
3.kirazz_z % 2,37 6. TAKIM zemuszemuszemuszemus
Takım olarakta sonuncu olmuşuz
bir de bezelye ve enginar montiye uygunmu kızlar?
uygun canım ama bezelyeyi etsiz yemen lazım canım et falan koyacaksan içine blgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?