Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

biz incelmeye bakımlı olmaya devam edelim canım,onlar düşünsün gerisiniyerimseniben

bu arada nazlıcım paylaşım alanına baktım,sonuçta yine hata var,değiştirmemişsin tatlım,bi bak istersen
benmi yanılıyorum acababilmiyorumkismile

kirazcımmm gözün aydın tamer artık yanında olacakmış..veee çok şaşıracağından eminim son eklediğin fotoda 2kiloluk bır zayıflamanın bile sen de ne kadar hissedildiğini gördükten sonra :lepi:

Çok canım sıkılıyor ya , içimdeki herşeyi söküp atıp yeniden aşık olasım var :1no2:

bu arada nazlıcım paylaşım alanına baktım,sonuçta yine hata var,değiştirmemişsin tatlım,bi bak istersen
benmi yanılıyorum acababilmiyorumkismile

ben öyle hesapladım ama püsküte yazdım bir hata varsa düzeltirim . ilk hesaplamayı beraber yaparız demişti püsküt bir yanlışlık varsa düzeltirim canım ozaman

teşekkür ederim canım,yarını iple çekiyorum vallayerimseniben
Çok canım sıkılıyor ya , içimdeki herşeyi söküp atıp yeniden aşık olasım var :1no2:

gözdemim aşk çok istediğimiz bi anda aniden karşımıza çıkıveriyo...eminim herşeyi unutturucak,senin kıymetini bilecek birinin çıkması yakındır canım:asigim::asigim:

ben öyle hesapladım ama püsküte yazdım bir hata varsa düzeltirim . ilk hesaplamayı beraber yaparız demişti püsküt bir yanlışlık varsa düzeltirim canım ozaman

tamam nazlıcımopuyorumnanaktan

Canım çok sıkılıyor
eve gidip yatmak istiyorum ve çok susadım .................

bende sıkıldım nazlım ramazan geldi işler düştü

çok sıkıcı burası

bizde zaten işler yok tu çok sıkıcıydı . şimdi daha sıkıcı hale geldi elifim . Bir an önce şu yapacağımız makinaya başlasakta bitse . Sonra ne zaman gideceğimiz belli olsa

--------------------------------------------------------------------------------

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 169. ETAP

(6 Ağustos - 13 Ağustos) İLK ÜÇÜ PAYLAŞAN TAKIMLAR

1. 7. TAKIM ( 0.92% )

2.13. TAKIM ( 0,82% )

3.2. TAKIM ( 0.70 % )

CUMA YARIŞMASI 169. ETAP BİREYSEL SONUÇLAR

1.kilovermekistiyorum % 3,69 4. TAKIM

2.ebtuna % 2,55 7. TAKIM

3.kirazz_z % 2,37 6. TAKIM zemuszemuszemuszemus

alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis

kızlar bu takımların listeleri, baktıgınız sonuçlar vs..nereden bakılıyor???
link atarmısınız bana rica etsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…