Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar bu takımların listeleri, baktıgınız sonuçlar vs..nereden bakılıyor???
link atarmısınız bana rica etsem..

burası diyet duruplarının paylaşım alanı her üyeninde arada bir okuması şart daphneIsLife;.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-98.html

burasıda her hafta sonuç yazılan link ..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-32.html
daha cuma yarışmalarına yönelik başka linklarde var ...
kim ne kadar kilo verdi yada mezunlar linki gibi...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrikler kirazımmm ..
bu arada gözün aydın aşkın geliyormuş hemde tememli ..:teytey:
Çok canım sıkılıyor ya , içimdeki herşeyi söküp atıp yeniden aşık olasım var :1no2:
::)))))))))))))

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri)

SONUÇLARA BURDAN BAKABİLİRSİN CANIM .

tavuklarını ayırıp sadece bezekyesinden yiyebilirsin canım .

teşekkür ederimmm a.s.

az once pazara gittik geldik eşimle. aman yarabbim ne kadar sıcak ya.. allah devamlı sokakta olanlara sabır versin. ben de şu an cok susadım. neyse ki 1 saat kaldı...

selam ayşegülcüm.. yeni gördüm cnm kusura bakma.
ben ksk dayım canım. sen ne tarafdasın?

ben yeşilyurttayım cnm

saol cnm inşallah..
tebrik ederim kirazım harikaısn cnm :lepi: alkisalkisalkis
kıslar yumukumun nesi varrrrrrrrrr...????
ne kanaması ne norkozu ya geçmiş olsun ayşem ...
aebenim sürekli ve pıhtılı kanama şikayetlerim vardı bende doktora gittim iyiki gitmişim rahim duvarında 13 mm kalınlaşma varmış,dün biopsi yapıldı haftaya alıcam sonuçları ,çok şükür iyiyim bi sorun varmış gibi hissetmiyorum bakalım görücez haftya yerimseniben

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis kirazım gözün aydın cnm tamerinde geliyomuş,2010 sana çok yaradı cnm

selam kıslar bir sonuçlara bakayım diye girdim kirazım tebrikler bireyselde 3. olmuşsun canım..opuyorumnanaktan

oooh güle güle 8ler..bir daha geri dönmemek üzereee kaydirigubbakcemile5
aminnnnnnnn sağol canım...opuyorumnanaktan

oy tabrikler nevkuşummm ..:lepi:
sağol aebenim...
kızlar benim kilom 64.4 çıktı
64.7/64.4/0.3/%0.5
canım hiç moral bozacak birşey yok vermişsin ya ona bak...
tebrikler canım

kızlar ben de dün sabah tartıldıgım kilomu yazayım o zaman 73,7 kg. :teytey: giden 1.100 gr. :lepi:
alkisalkisalkis

nazcım eline sağlık canım...Şeniz

özür dilerim ablacığım :1no2:

kıss Simoş buradan ayrılınca böyle oluyo işte bak bende kaç kilo aldım da döndüm anacığım...artık hedeflerimize hep birlikte ulaşacaz inşallah...olumunekankayizsmile

yok yenge gelmedide evde kalan mevcut misafirler 1 ay daha kalacak canım .
ohaoldumsmileohaoldumsmile

gözün aydın canım... şok ki ne şokkk ayy ben bile heyecanladım ne tepki vereck acaba? yaz mutlaka bize...bayanssulusmile

dünyanın kuralı bu... erkekler ne kadar ben seni böyle seviyorum dese de inanmam zaten. evet öyle de seviyolar ama zayıflayınca daha farklı davranıyorlar....:kedi:

haftaya inşallah birinci olacaz kıslar, simoş elifim üzülmeyin ben de girdiğimde takımı gümletmiştim...:kedi:
herkese sevgiler...

geçmiş olsun yumukum . :1hug:
aynı sorunu şu an yakın komşumda yaşıyor ....

yumukum selam canım.... şekerim kafanı başka şeylere yormaya bak... hep bu konuyu düşünürsen zaman hiç gçmez ki... hayırlı sonuçlar çıkacak inşallah de canım...

doktora gittimi aebencim,yada gittiyse ne sonuç almış perşembeye kadar ben sonuç ne çıkacak diye kafayı yemezsem iyidir sempatiksalakcinni
ayen senin durumlarını geçirdi yumukum .. içini temizlediler aynı kalınlaşma ondada varmış ..
sonuçlarıda iyi geldi, için rahat olsun . seninkide iyi çıkar inşallah ... ama biraz kanamadan halsiz kaldı zamanında ..
dinlen canım bol bol istirahat et ..tekrar geçmiş olsun .:1hug:..
komşumu görünce ben yine sorarım ..

yumukum selam canım.... şekerim kafanı başka şeylere yormaya bak... hep bu konuyu düşünürsen zaman hiç gçmez ki... hayırlı sonuçlar çıkacak inşallah de canım...
a.s..

sen nasılsın nevkuşum karşılaşamadık bu günlerde .. ?

merhabalar kızlar.
aebencim resimlerine baktım tatlım.maşallah fıstık gibisin.
yumukum sende takma kafana canım.sonuçlar olumlu çıkar inşallah.
ya bende tam işlerimi bitirdim,misafir çağırmaya başlıyım diyodum iftara.
bşr halsizlik,bir kırgınlık,grip olcam diye ödüm kopuyor.

edoras ablam sende alttasın bi ses ver melegim sende ....
benimki bi iş görüşmesine gitti . çoçuklarda aşagıda .pc bana kaldı valla . iki çene yapak özledim sizleri....

sen benden önce davranmışsın ablam . nasılsın senin tatilde uzun sürdü baya ...opuyorumnanaktantekrar takıma bekliyoruz ...
bende misafir çagırayım diyorum . sona kaldımı misafir içinden çıkılmıyor ..

sıcaklarda ne gribi ablam ...:sinifsinif: ama salgın varmış herkeste haberiniz olsun..

burdayım ablamopuyorumnanaktan
şimdi görür gibiyim seni pc mutfak masında sende abur cubur arıyorsun . dimi..kaydirigubbakcemile3
artık takımdasında benden çekecegin var . anne adayım benim ..:ecrin_bebek:Şeniz

şimdi görür gibiyim seni pc mutfak masında sende abur cubur arıyorsun . dimi..kaydirigubbakcemile3
artık takımdasında benden çekecegin var . anne adayım benim ..:ecrin_bebek:Şeniz

yok pc salonda sehbann üzernde yanında da kocaman bir bardak su :lepi:

a.s..

sen nasılsın nevkuşum karşılaşamadık bu günlerde .. ?

evet erken giriyorum ben bu ara. sabahtan ya çıkıyom evden ya da işlere girişiyom ööle işte...onun dışında iyiyim aebenim ne olsun. eşim geç gelecekmiş bende aldım pcyi bakayım dedim.

bugün çok işim vardı..onları hallettim. gelen giden filan derken akşamı ettik işte..

benim de kucağımda pc, yanımda da su....sırnaşık şeysırnaşık şey

:lepi::lepi:
canımı su istetdiniz şimdi bak ...:içelim:
iftarı açarken 4 br içmişim .:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…