tavuklu düşünmüştüm ama koymıyımmı o zaman?
kızlar bu takımların listeleri, baktıgınız sonuçlar vs..nereden bakılıyor???
link atarmısınız bana rica etsem..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis--------------------------------------------------------------------------------
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 169. ETAP
(6 Ağustos - 13 Ağustos) İLK ÜÇÜ PAYLAŞAN TAKIMLAR
1. 7. TAKIM ( 0.92% )
2.13. TAKIM ( 0,82% )
3.2. TAKIM ( 0.70 % )
CUMA YARIŞMASI 169. ETAP BİREYSEL SONUÇLAR
1.kilovermekistiyorum % 3,69 4. TAKIM
2.ebtuna % 2,55 7. TAKIM
3.kirazz_z % 2,37 6. TAKIM zemuszemuszemuszemus
::)))))))))))))Çok canım sıkılıyor ya , içimdeki herşeyi söküp atıp yeniden aşık olasım var :1no2:
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri)
SONUÇLARA BURDAN BAKABİLİRSİN CANIM .
tavuklarını ayırıp sadece bezekyesinden yiyebilirsin canım .
burası diyet duruplarının paylaşım alanı her üyeninde arada bir okuması şart daphneIsLife;.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-98.html
burasıda her hafta sonuç yazılan link ..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-32.html
daha cuma yarışmalarına yönelik başka linklarde var ...
kim ne kadar kilo verdi yada mezunlar linki gibi...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrikler kirazımmm ..
bu arada gözün aydın aşkın geliyormuş hemde tememli ..:teytey:
::)))))))))))))
selam ayşegülcüm.. yeni gördüm cnm kusura bakma.
ben ksk dayım canım. sen ne tarafdasın?
Günaydın kızlar,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün açılışı ben yapıyom herhalde...
hayırlı cumalar olsun hepinize...
canım yumukum çok çok geçmiş olsun. İnşallah sonuçlar düzgün çıkacak canım.. Allah sabır ve kolaylık versin canım..Şeniz
Allah kabul etsin canım...:Saruboceq:
tebrik ederim kirazım harikaısn cnm :lepi: alkisalkisalkiskiraz ......
başlangıç ......25.6.2010 ....
ilk hafta ........ 78 800 gr.
1. hafta .......... 75 300 gr.
2.hafta ............74 300 gr
3.hafta.............74 200 gr
4.hafta.............72 800 gr
5.hafta.............72 100 gr
6.hafta.............71 700 gr
7.hafta..............70 00 grzemuszemus
montide 7 .haftamıda kaçamaksız bitirmiş bulunuyorum...ve meyvelerinide topluyorumm...yaşasın monti amcaaaasositosositosositososito
aebenim sürekli ve pıhtılı kanama şikayetlerim vardı bende doktora gittim iyiki gitmişim rahim duvarında 13 mm kalınlaşma varmış,dün biopsi yapıldı haftaya alıcam sonuçları ,çok şükür iyiyim bi sorun varmış gibi hissetmiyorum bakalım görücez haftya yerimsenibenkıslar yumukumun nesi varrrrrrrrrr...????
ne kanaması ne norkozu ya geçmiş olsun ayşem ...
--------------------------------------------------------------------------------
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 169. ETAP
(6 Ağustos - 13 Ağustos) İLK ÜÇÜ PAYLAŞAN TAKIMLAR
1. 7. TAKIM ( 0.92% )
2.13. TAKIM ( 0,82% )
3.2. TAKIM ( 0.70 % )
CUMA YARIŞMASI 169. ETAP BİREYSEL SONUÇLAR
1.kilovermekistiyorum % 3,69 4. TAKIM
2.ebtuna % 2,55 7. TAKIM
3.kirazz_z % 2,37 6. TAKIM zemuszemuszemuszemus
aminnnnnnnn sağol canım...opuyorumnanaktanoooh güle güle 8ler..bir daha geri dönmemek üzereee kaydirigubbakcemile5
sağol aebenim...oy tabrikler nevkuşummm ..:lepi:
canım hiç moral bozacak birşey yok vermişsin ya ona bak...kızlar benim kilom 64.4 çıktı
64.7/64.4/0.3/%0.5
tebrikler canımKızlarrrr hayırlı cumalarrrr. Herkesi öpüyorum kocaman. Şeniz Hepiniz iyisinizdir inşallah. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Şimdi de oğlanı besleyeceğim. Hemen kilo bildirimimi yapayım.
Bu hafta ramazan gelince biraz dengem şaştı. Köye git gel ramazan derken 2 gün ekstradan sporu da kaçırdık. Yemek düzeni de değişince benim kilo vermem bu hafta 700 gr da kalmış. Ama buna da çok şükür. Şimdi ben1 kilo üzeri vermeye alışınca gözüme az gözüktü tabi.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Müsait olunca gelip geçmişi okuyacağımmmm. Şeniz
67.7 \ 67 \ 0.7 \ 1.03 kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkiskızlar ben de dün sabah tartıldıgım kilomu yazayım o zaman 73,7 kg. :teytey: giden 1.100 gr. :lepi:
nazcım eline sağlık canım...Şeniz** 6.TAKIM 169.ETAP **
Naz ( 58,90 / 60,5 / -1,6 / -2,72 % )
kirazz_z ( 71,70 / 70,0 / 1,7 / 2,37 % )
nazzoo ( 67,70 / 67,0 / 0,7 / 1,03 % )
nevra73 ( 80,30 79,2 / 1,1 / 1,37 % )
ozdekrd ( 90,20 geri dönmek üzere ayrıldı .
blackandwhite ( 64,70 / 64,4 / 0,3 / 0,46 % )
daphnelsLife ( 74,80 / 73,7 / 1,1 / 1,47 % )
simerenya ( 85,3 / 97,2 / -11,9 / -13,95 % ) eski üye
melek 72,2 / 74,7 / -2,5 / -3,46 % ) eski üye
narin nazenin ( 76,7 / 70,5 / 0,26 / 0,34 ) eski üye
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 652,3 / 657,2 / -10,84 /-1,66 % )
evet kızçeler listemiz bu . kirazım narin kilo vererek ayrıldığı için verdiği kiloyu ayrıldığı etaptan itibaren kaç kaftada vermişse ona böldüm . 145. etapta ayrılmış umarım doğru hesaplamışımdır.
özür dilerim ablacığım :1no2:
ohaoldumsmileohaoldumsmileyok yenge gelmedide evde kalan mevcut misafirler 1 ay daha kalacak canım .
gözün aydın canım... şok ki ne şokkk ayy ben bile heyecanladım ne tepki vereck acaba? yaz mutlaka bize...bayanssulusmilekızlar çok yoğunum yaa...başımı kaşıyacak vaktim yok,nazlım listede problem yok canım,ellerine sağlık
bu arada bugün bi güzel haber daha,yarın tamerim geliyo hemde temelli,pazartesi göreve başlayacak inş
gideli 1 ay oldu ve ben o gittiğinden beri 4 kilo daha verdim,aklinialirimsmilegörünce biraz şok olucak
dünyanın kuralı bu... erkekler ne kadar ben seni böyle seviyorum dese de inanmam zaten. evet öyle de seviyolar ama zayıflayınca daha farklı davranıyorlar....:kedi:bende dün eşime kilomu soyledim. bana birkaç kilo daha ver fazla verme. ben boyle seviyorum falan dedi ki ben 61 kilo olucam dedigimde bana pek tepki vermiyordu. demek ki burdan anlaşılıyor ki pek yapabilecegime ihtimal vermemiş :)) baktı ki kilolar gidiyor, kıskançlık yapmaya başladı. bu erkeklerin hepsi aynı şekerim. hem ben seni boyle seviyorum diyorlar, güzelleşmeye, incelmeye başlayınca da daha fazla ilgi gösteriyorlar :roflol:
aebenim sürekli ve pıhtılı kanama şikayetlerim vardı bende doktora gittim iyiki gitmişim rahim duvarında 13 mm kalınlaşma varmış,dün biopsi yapıldı haftaya alıcam sonuçları ,çok şükür iyiyim bi sorun varmış gibi hissetmiyorum bakalım görücez haftya yerimseniben
geçmiş olsun yumukum . :1hug:
aynı sorunu şu an yakın komşumda yaşıyor ....
ayen senin durumlarını geçirdi yumukum .. içini temizlediler aynı kalınlaşma ondada varmış ..doktora gittimi aebencim,yada gittiyse ne sonuç almış perşembeye kadar ben sonuç ne çıkacak diye kafayı yemezsem iyidir sempatiksalakcinni
a.s..yumukum selam canım.... şekerim kafanı başka şeylere yormaya bak... hep bu konuyu düşünürsen zaman hiç gçmez ki... hayırlı sonuçlar çıkacak inşallah de canım...
sen benden önce davranmışsın ablam . nasılsın senin tatilde uzun sürdü baya ...opuyorumnanaktantekrar takıma bekliyoruz ...merhabalar kızlar.
aebencim resimlerine baktım tatlım.maşallah fıstık gibisin.
yumukum sende takma kafana canım.sonuçlar olumlu çıkar inşallah.
ya bende tam işlerimi bitirdim,misafir çağırmaya başlıyım diyodum iftara.
bşr halsizlik,bir kırgınlık,grip olcam diye ödüm kopuyor.
şimdi görür gibiyim seni pc mutfak masında sende abur cubur arıyorsun . dimi..kaydirigubbakcemile3burdayım ablamopuyorumnanaktan
şimdi görür gibiyim seni pc mutfak masında sende abur cubur arıyorsun . dimi..kaydirigubbakcemile3
artık takımdasında benden çekecegin var . anne adayım benim ..:ecrin_bebek:Şeniz
a.s..
sen nasılsın nevkuşum karşılaşamadık bu günlerde .. ?
benim de kucağımda pc, yanımda da su....sırnaşık şeysırnaşık şeyyok pc salonda sehbann üzernde yanında da kocaman bir bardak su :lepi:
:lepi::lepi:yok pc salonda sehbann üzernde yanında da kocaman bir bardak su :lepi:
canımı su istetdiniz şimdi bak ...:içelim:evet erken giriyorum ben bu ara. sabahtan ya çıkıyom evden ya da işlere girişiyom ööle işte...onun dışında iyiyim aebenim ne olsun. eşim geç gelecekmiş bende aldım pcyi bakayım dedim.
bugün çok işim vardı..onları hallettim. gelen giden filan derken akşamı ettik işte..
benim de kucağımda pc, yanımda da su....sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?